Frederikssund gymnasium har fået nyt atletik og fitness område

By 29th september 2017 Nye områder, Spirerne No Comments

Udendørs atletik og fitness område med løbebane af gummiasfalt

Den Gyldne Træningspark, blev officielt indviet med tale af borgmester John Schmidt Andersen (V). Han lagde blandt andet vægt på, at det nye udendørs atletik og fitness område er til for alle borgere.

Der er tale om et moderne anlæg, som vil glæde mange her på campus, hvor der længe har været et ønske om et sådan anlæg. Men det er også lavet til gavn for resten af kommunens borgere. Borgerne vil kunne få glæde af det i en travl hverdag, hvor det ellers kan være svært at få tid til at dyrke motion.

Læs hele artiklen her. http://sn.dk/Frederikssund/Gylden-traeningsmulighed-staar-nu-klar-paa-campus/artikel/687311

Indvielse - NOORD - Den Gyldne Træningspark - Borgmester

Vedligeholdelse

NOORDs træningsredskaber og træningsparker kræver minimal vedligeholdelse. I designprocessen af de udendørs fitnessredskaber fra NOORD, vægter den minimale vedligeholdelse og funktionaliteten højt. Vores mål er, at fitnessredskaberne skal være lige så flotte og æstetisk smukke efter en årrække i det skandinaviske klima, som da træningsområdet blev etableret. NOORD har lavet et gennemarbejdet studie omkring byrumsinventar. Studiet viste hvilke produktdele i det offentlige rum, der er mest udsatte for slid, vand, vind og vejr. Studiet har sidenhen dannet grundlag for designet af NOORDs produkter. Derfor benytter vi hverken skruer eller bolde i produktionen af træningsredskaberne og har ingen bevægelige dele. Herfor kræver fitnessudstyret minimal vedligeholdelse og behøver hverken at blive smurt eller efterspændt.

Læs mere om vores redskaber HER eller om vores vedligeholdelse HER. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular eller RINGE for at få et tilbud på de flotte og farverige redskaber samt gummibelægninger.