Trænings-anlæg på Frederikssund Gymnasium

By 5th oktober 2017 Nye områder, Spirerne No Comments

Den Gyldne Træningspark er nu officielt indviet. Den nye atletikpark med løbebane er klar til brug.

Det er med stor glæde vi nu kan præsentere NOORD’s nye atletikpark med løbebane.

Det nye trænings-anlæg på Frederikssund Gymnasium består af en 200m løbebane med 3 spor, som omkranser to store træningsmiljøer med redskaber fra NOORD. De i alt 17 udendørs træningsredskaber står på 6 runde plateauer, som er belagt med sort helstøbt gummi.

Åbning - NOORD - Den-Gyldne -Træningspark

Belægninger

Hos NOORD tilbyder vi flere forskellige belægningstyper og faldunderlag. Hver belægningstype har sine egne unikke egenskaber. NOORD tilbyder belægninger inden for områderne: EPDM gummibelægninger, sportsbelægninger, stenbelægninger, tigermulch (gummiflis) og epoxy opstribning.

Gummibelægning i EPDM gummi – En fuldstøbt gummibelægning opdeles i to lag – et øvre lag som udføres i EPDM gummi og et baselag, som laves i SBR gummi. Baselaget udgør det stødabsorberende lag, som oftest består af genbrugsgummi fra bl.a. bilindustrien. Toplaget fungerer som den slidstærke og den visuelt flotte finish, som kan fås i alle regnbuens farver. De mange forskellige farver sørger for, at områderne kan individualiseres og personliggøres, så det er tilpasset det omkringliggende landskab. Vores belægninger er certificeret til faldhøjder fra 60 cm til 3 meter. EPDM-gummien fås i mere end 30 forskellige farver og kræver minimal vedligeholdelse. Belægningen er vandgennemtrængende, hvilket gør at skidt og snavs automatisk skylles væk. Hermed forbliver belægningen ren og pæn i både det urbane miljø.

Reparationer – Hos NOORD udfører vi ligeledes reparationer og vedligeholdelse af belægninger. Vi tilbyder at reparere belægninger med skader og yder samtidig vedligegoldelse, hvis områder trænger til at blive renset i bund så belægningen kan få nyt liv.

Sportsbelægning – Sportsbelægninger bruges ofte til atletikbaner eller ved andre forhold, hvor grebet i belægningen er ekstra vigtigt. Det er vigtigt at man undgår, at belægningen bliver glat når det regner. Derfor tilbyder vi flere forskellige sportsbelægninger, som f.eks. sandwichsystem eller spraycoatet belægninger. Belægningstypen gør at overfladen er mere åben og derfor ikke bliver glat når det regner eller fryser. Sportsbelægninger fås i flere forskellige farver men benyttes oftest i farverne rød og blå.

Læs mere om vores gummibelægninger HER eller kontakt os for en godt tilbud HER