Min by min stemme

By 5th december 2016 Nye områder, Spirerne No Comments

Send en ansøgning til din kommune, hvis din by ønsker en NOORD træningspark – min by min stemme

ER DIN BY KLAR TIL DIT NYTÅRSFORSÆT? Ønsker du en træningspark fra NOORD, så læs mere om hvordan du kan være med til at sætte præg på dit byrum, med kampangen min by min stemme på noord.dk/min-by-min-stemme

Hos NOORD bliver vi ofte kontaktet af interesserede borgere som ønsker Spirerne opstillet i deres nærområde.
Det fungerer imidlertidig bedst hvis en borger går direkte til kommunen med sit ønske.
Hertil har vi hos NOORD udformet en fin pdf som kort beskriver fordelene ved træning. PDF’en beskriver ligeledes hvorfor netop Spirerne fra NOORD er det rigtige valg.

Så ønsker DU et træningsområde fra NOORD, der giver dig mulighed for at træne i det fri. Så klik nedenfor på linket og download materialet som du kan vedhæfte i din mail til kommunens Teknik- og Miljøafdeling.

Det er en god idé at du i din mail til kommunen fortæller præcist hvor i byrummet du ønsker redskaberne placeret, da du kender din by bedst.

Skulle du være i tvivl om hvem du skal sende denne mail til. Så er vi hos NOORD altid behjælpelige med en email-adresse.

Min by min stemme - Noord - udendørs fitnes og motion træning

Designet bag træningsredskaberne

Design har fra start været altafgørende for den måde vi hos NOORD tænker produkter til byrummet. NOORDs udendørs træningsredskaber blev designet, som en udstræknings-skulptur, hvor landets friske motionister skulle kunne strække ud efter en veloverstået løbetur. Redskaberne har fra start været designet og produceret i Danmark. Udstrækningsredskabernes anvendelsesmuligheder er siden hen blevet udvidet i takt med, at der er kommet flere fitnessredskaber i sortimentet. Man kan nu træne hele kroppen ved brug af egen kropsvægt i træningsredskaberne. Man kan benytte NOORDs motionsredskaber til flere forskellige træningsformer. Alt fra cirkeltræning, HIIT, calisthenics, gymnastik til almindelig kropsvægtstræning, i det fri.

Træningsredskabernes flotte formgivning og enkle design gør træningsudstyret let at placere i parker, boligforeninger, i bymidten, ved byens lokale sportshal etc. Det minimalistiske design gør at man med farveskift kan bestemme hvor meget fitnessområdet skal syne i et givent område. På den måde kan man få redskaberne til at falde flot ind i et natur område, samtidig med at de også kan skabe liv og energi i bymidten eller det urbane miljø. Læs mere om træningsredskaberne HER.

Vi råder ofte vores kunder til at benytte faldunderlag som gummiasfalt til vores træningsparker. En af grundene hertil er, at gummibelægningen er let at formgive og på den måde kan være med til at skabe rum og miljø til en fitnesspark. Gummibelægningen har samtidig nogle funktionelle parametre i forhold til træning i det fri. Læs mere om belægninger HER.