Faldunderlag


faldunderlag helstøbtgummi

Faldunderlag

Græs er naturens eget gulvtæppe. Men selvom det grøn­ne bløde græsunderlag kan tage mange stød, kan man, hvor der er græs, kun have redskaber med fald­højder op til én meter. Derudover bliver græs slidt ned ved megen færd­sel, og det bliver hurtigt påvirket af det om­skiftlige danske vejr.

NOORD går meget op i sikkerhed, og anbefaler derfor, at der under Spirerne læg­ges et faldunderlag. NOORD an­be­faler, at der lægges et underlag, der lever op til de gældende regler, som er udformet til legepladser. Herved har man taget de bedste og mest sikre for­an­­stalt­ninger til en sikker træning med Spirerne.

Helstøbt gummi

NOORD tilbyde faldunderlag i helstøbt gummi (EPDM). Den helstøbte gum­mi­be­læg­ning opdeles i to lag; et øvre- og et bundlag. Hvor bundlaget, bestå­ende af gran­du­lerede bildæk, er stød­absor­berende, fungerer toplaget mere som et visuelt finish. For toplaget er det muligt at vælge imellem sort EDPM-gen­brugs­gummi og ny ind­far­vet EDPM-naturgummi. De mange for­skel­lige farver, sørger for at Spir­erne kan individualiseres, så det er tilpasset det omkring­lig­gende landskab.

Underlaget tåler fald fra høje højder og sikre minimal vedligeholdelse. Det er let at reparere, og der er ingen samlinger, der kan være en irritationsfaktor. Med denne type underlag undgår man tørt og knasende græs og sand i skoene – et fald­under­lag vil således gøre træ­nin­gen lettere og mere simpel.