Faldunderlag


faldunderlag helstøbtgummi

Faldunderlag

Græs er naturens eget gulvtæppe. Men selvom det grøn­ne bløde græsunderlag kan tage mange stød, kan det ikke fungere som faldunderlag. hvor der er græs, kan man kun have redskaber med fald­højder op til én meter. Derudover bliver græs slidt ned ved megen færd­sel, og det bliver hurtigt påvirket af det om­skiftlige danske vejr.

NOORD går meget op i sikkerhed, og anbefaler derfor, at der under Spirerne læg­ges et faldunderlag. NOORD an­be­faler, at der lægges et underlag, der lever op til de gældende regler, som er udformet til legepladser. Herved har man taget de bedste og mest sikre for­an­­stalt­ninger til en sikker træning med Spirerne.

Fuldstøbt gummibelægning

NOORD tilbyde faldunderlag i helstøbt gummi (EPDM). En fuldstøbt gummibelægning opdeles i to lag – et øvre lag som udføres i EPDM gummi og et baselag, som laves i SBR gummi. Baselaget udgør det stødabsorberende lag, som oftest består af genbrugsgummi fra bl.a. bilindustrien. Toplaget fungerer som den slidstærke og den visuelt flotte finish, som kan fås i alle regnbuens farver. De mange forskellige farver sørger for, at områderne kan individualiseres og personliggøres, så det er tilpasset det omkringliggende landskab. Vores belægninger er certificeret til faldhøjder fra 60 cm til 3 meter. EPDM-gummien fås i mere end 30 forskellige farver og kræver minimal vedligeholdelse. Belægningen er vandgennemtrængende, hvilket gør at skidt og snavs automatisk skylles væk. Hermed forbliver belægningen ren og pæn i både det urbane miljø. På billedet ses en pink fuldstøbt gummi belægning.

Underlaget tåler fald fra høje højder og sikre minimal vedligeholdelse. Det er let at reparere, og der er ingen samlinger, der kan være en irritationsfaktor. Med denne type underlag undgår man tørt og knasende græs og sand i skoene – et fald­under­lag vil således gøre træ­nin­gen lettere og mere simpel.

Reparationer

Hos NOORD udfører vi ligeledes reparationer og vedligeholdelse af belægninger. Vi tilbyder at reparere belægninger med skader og yder samtidig vedligeholdelse, hvis områder trænger til at blive renset i bund så belægningen kan få nyt liv.

Læs mere om vedligeholdelse her.