Magasinet Skolen – Brain Breaks

By 26th november 2015 Spirerne No Comments

Fitness områder i skolegården kan give “Brain Breaks” til de unge

NOORD har fået en artikel i Magasinet Skolen “Klasseværelset rykker ud”. Her sættes fokus på Brain Breaks – en aktiv pause i undervisningen, hvor eleverne får genoprettet den mentale energi i de lange skoledage. Spirerne fra NOORD er ideelle bevægelsesmiljøer til Brain Breaks, hvor eleverne får lov at bruge egen kropsvægt til at udvikle sin fysik i naturlig bevægelse. En spændende artikel der har fokus på, at skabe glade elever gennem naturlig bevægelse. Læs hele artiklen på s. 46-47 her

Fitness udstyr til Brain Breaks i flot design

De Smukke udendørs motionsredskaber fra NOORD, har mange funktioner alt efter hvordan man benytter redskaberne. Redskaberne kan benyttes til et hav af forskellige træningsformer.

Spire 900 – Udendørs motionsredskaber til pull up og one leg lunges.  Øvelser hvor man bruger kroppens egenvægt som balast.

De Smukke udendørs træningsredskaber fra NOORD, har mange funktioner alt efter hvordan træningsudstyret benyttes.

NOORD’s træningsredskaber Spirerne, bygger på et koncept hvor man udelukkende bruger kroppens egenvægt. Derfor har produkterne ingen bevægelige dele, som sikrer den minimale vedligeholdelse der er ved redskaberne. Fitnessredskaberne skal hverken pudses, smøres eller efterspændes. De funktionelle træningsredskaber fra NOORD rammer en bred målgruppe, da alle på kryds og tværs af alder og niveau vil kunne udføre forskellige øvelser. Det appellerer altså til både begyndere og meget øvede. Træningsredskaberne er designet, udformet og tiltænkt flere forskellige træningsformer, så som:

  • Cirkeltræning
  • High-Intensity Interval Training (Hiit træning)
  • Crossfitness
  • Træning med egen kropsvægt
  • (Calisthenics)

Fælles for ovenstående træningsformer er, at man bevarer bevægelsesfriheden i kroppen og derfor er kroppen på intet tidspunkt låst fast i en maskine. En undersøgelse foretaget af The American College of Sports Medicine viser, at flere af de ovenstående træningsformer også ligger på listen over de mest populære træningsformer i verden. Med NOORDs fitnessudstyr er træningsformerne for alvor ved, at blive mere udbredte og populære i Danmark.

Gummiasfalt

Vi råder ofte vores kunder til at udlægge en fuldstøbt gummibelægning under træningsredskaberne. En af grundene er at gummiasfalt er særligt velegnet til ”gulvøvelser”. Belægningen er permeable (vandgennemtrængende) og man undgår derfor vandpytter på træningsarealerne. Gummiasfalt kan samtidig være med til at give træningsområdet karakter. En gummi belægningen består af et toplag af EPDM gummi, som er det der fungere som slidlag og bestemmer det visuelle udtryk. Under toplaget ligger baselaget som laves i SBR gummi. Baselaget udgør det stødabsorberende lag, som oftest består af genbrugsgummi fra bl.a. bilindustrien.

De mange for­skel­lige farver, sørger for at områderne kan individualiseres, så det er tilpasset det omkring­lig­gende landskab. Vores belægninger er certificeret fra faldhøjder på 60 cm til 3 meter, og EPDM-gummien fås i mere end 30 forskellige farver og kræver minimal vedligeholdelse. Vi udfører ligeledes reparationer og vedligeholdelse af belægninger, hvis der er kommet skader eller belægningen trænger til at blive renset i bund. Læs mere om vores gummibelægninger HER