Det spire på messestanden hos ITD

By 24th marts 2017Nye områder, Spirerne

NOORD låner ITD træningsredskaber til messestand.

Det spire påITDs messestand, Brancheorganisation for den danske vejgodstransport, som har været på messe i Herning. ITD ønskede at aktivere messens besøgende, hvorfor de kontaktede NOORD og lånte et par træningsredskaber.

Rekorden blev 14 chinups, er der nogen som kan slå den?

Messe - Herning - NOORD - ITD - dansk vej og godstransport - workout like a boss

DANSK DESIGN

Design har fra start været altafgørende for den måde vi hos NOORD tænker produkter til byrummet. NOORDs udendørs træningsredskaber blev designet, som en udstræknings-skulptur, hvor landets friske motionister skulle kunne strække ud efter en veloverstået løbetur. Redskaberne har fra start været designet og produceret i Danmark. Udstrækningsredskabernes anvendelsesmuligheder er siden hen blevet udvidet i takt med, at der er kommet flere fitnessredskaber i sortimentet og man kan nu træne hele kroppen ved brug af egen kropsvægt i træningsredskaberne. Man kan benytte NOORDs motionsredskaber til flere forskellige træningsformer – alt fra cirkeltræning, HIIT, calisthenics, gymnastik til almindelig kropsvægtstræning, i det fri.

Motionsredskabernes design skal forestille små spirer, som er på vej op af jorden. Et symbol på den kraft som forplanter sig i kroppen når man begynder at træne i det fri. Redskabernes forskellige højder er ud over funktionaliteten et tegn på det individuelle niveau vi hver i sæt er på når vi starter på at motionere. Hvert fitnessredskab består af to forskudte rør, som har en højdeforskel på 13cm. Denne højdeforskel er gennemsnits-højdeforskellen på mand og dame i Danmark, hvilket gør at redskaberne appellerer til den brede målgruppe. De mange forskellige højder på NOORDs træningsparker er hele grundlaget for et godt træningsområde. Alle mennesker er forskellige og vi ikke kan dele folk op i høj og lav, øvede eller begynder, smidig eller knapt så smidig. Alle disse faktorer har en betydning og gør redskabernes højde perfekte til den individuelle.

Vi råder ofte vores kunder til at benytte faldunderlag som gummiasfalt til vores træningsparker. En af grundene hertil er, at gummibelægningen er let at formgive og på den måde kan være med til at skabe rum og miljø til en fitnesspark. Gummibelægningen har samtidig nogle funktionelle parametre i forhold til træning i det fri. Læs mere om belægninger HER.