Det Spirer i Gentofte Kommune

By 10th august 2014 Spirerne No Comments

Nordic Hiit indvier fitnesspark

Ordruppark i Charlottenlund har fået opstillet et udendørs træningsområde med Spirerne fra NOORD. Trænings området blev indviet af Fitness området blev indviet den 21. august af de fantastiske piger fra Nordic Hiit, som gave en flot opvisning og hjalp de fremmødte med hvordan man kommer godt igang med den daglige træning. Nordic Hiit ligger hver dag en ny træningsvideo op på deres hjemmeside, så mangler man inspiration til hvordan man får pulsen op, er disse to piger et most at tjekke ud. http://www.nordichiit.com/

Åbningsevent af Spirerne i Gentofte Kommune

I torsdags var vi i Ordrup Park for at indvie NOORD's Spirer. Det var et super godt arrangement, hvor vi også fik inspireret en masse af de større børn, til at træne med os! Børn ser det som en leg, og husk at i som ældre er deres rollemodeller, så tag dem med og inddrag dem i jeres træning, så de får et positivt forhold til træning, og bliver vant til en sund og stærk livsstil helt fra de er børn.

Opslået af NORDIC HIIT på 24. august 2014

NOORD’s træningsredskaber Spirerne, bygger på et koncept hvor man udelukkende bruger kroppens egenvægt. Derfor har produkterne ingen bevægelige dele, som sikrer den minimale vedligeholdelse der er ved redskaberne. Fitnessredskaberne skal hverken pudses, smøres eller efterspændes. De funktionelle træningsredskaber fra NOORD rammer en bred målgruppe. Alle på kryds og tværs af alder og niveau vil kunne udføre forskellige øvelser. Det appellerer altså til både begyndere og meget øvede. Træningsredskaberne er designet, udformet og tiltænkt flere forskellige træningsformer, så som:

  • Cirkeltræning
  • High-Intensity Interval Training (Hiit træning)
  • Crossfitness
  • Træning med egen kropsvægt
  • (Calisthenics)

Fælles for ovenstående træningsformer er, at man bevarer bevægelsesfriheden i kroppen og derfor er kroppen på intet tidspunkt låst fast i en maskine. En undersøgelse foretaget af The American College of Sports Medicine viser, at flere af de ovenstående træningsformer også ligger på listen over de mest populære træningsformer i verden. Med NOORDs fitnessudstyr er træningsformerne for alvor ved, at blive mere udbredte og populære i Danmark.

Gummiasfalt

Vi råder ofte vores kunder til at udlægge en fuldstøbt gummibelægning under træningsredskaberne. En af grundene er at gummiasfalt er særligt velegnet til ”gulvøvelser”. Belægningen er permeable (vandgennemtrængende) og man undgår derfor vandpytter på træningsarealerne. Gummiasfalt kan samtidig være med til at give træningsområdet karakter. En gummi belægningen består af et toplag af EPDM gummi, som er det der fungere som slidlag og bestemmer det visuelle udtryk. Under toplaget ligger baselaget som laves i SBR gummi. Baselaget udgør det stødabsorberende lag, som oftest består af genbrugsgummi fra bl.a. bilindustrien.

De mange for­skel­lige farver, sørger for at områderne kan individualiseres, så det er tilpasset det omkring­lig­gende landskab. Vores belægninger er certificeret fra faldhøjder på 60 cm til 3 meter, og EPDM-gummien fås i mere end 30 forskellige farver og kræver minimal vedligeholdelse. Vi udfører ligeledes reparationer og vedligeholdelse af belægninger, hvis der er kommet skader eller belægningen trænger til at blive renset i bund. Læs mere om vores gummibelægninger HER