Emrah Tuncer Tølløse klipper snor træningsoase NOORD udendørs

Det Spirer i Tølløse

By | Nye områder, Spirerne | No Comments

Udendørs motionsredskaber skal skabe mangfoldighed ved Tølløse hallen – “Plads til mer’ Plads til fler’”

Emrah Tuncer, Formand for Kultur- og Fritidsudvalget i Holbæk kommune klippede snoren, til åbningen af de nye udendørs motionsredskaber ved Tølløse hallen. Midtsjaellands-Folkeblad var på pletten og det kom der en lille artikel ud af som kan læses nedenfor.

Read More

Tølløse NOORD Fitness udendørs Træning Opstilling

Det Spirer i Tølløse

By | Spirerne | No Comments

Udendørs træningsområde til fitness ved Tølløse hallen

Vi er hos NOORD rigtig glade for at have været med til at lave et udendørs træningsområde til fitness i Tølløse. Vi tager hatten af for de mange ildsjæle, der lægger så meget tid og energi rundt i det danske foreningsliv.

“Tølløse Hallen opfører udendørs træningsoase for alle der har lyst til at træne udendørs. Read More

Hillerød aktivitetshave Spirerne fra NOORD udendørs træning

Det Spirer i Hillerød

By | Nye områder, Spirerne | No Comments

Aktivitetshaven i Hillerød har fået etableret udendørs motionsredskaber til cirkeltræning.

Masu planning har stået for projektet ved Aktivitetshaven i Hillerød, hvor der er blevet opstillet udendørs motionsredskaber fra NOORD. De skulpturelle træningsredskaber er blevet pulverlakeret med en grøn RAL farve som passer flot ind i de nye omgivelser. Træningsområdet har et faldunderlag af sort gummi, Gummibelægningen består af 15mm sort EPDM og 25mm SBR gummi.

Read More

Udendørs motionsredskaber flot design NOORD - Nyheder fra NOORD - Det Spirer i Ringsted

Det Spirer i Ringsted

By | Nye områder, Spirerne | No Comments

De udendørs træningsredskaber fra NOORD passer flot ind i det rekreative grønne område

Ringsted kommune valgte NOORD’s træningsredskaber til Kaserne parken, som er et rekreative grønne område ikke så langt fra bymidten. I Kaserne parken har NOORD etableret to træningsarealer med Spirerne, hvor man har mulighed for at træne hele kroppen med ens egenvægt.

Read More

Esbjerg Udendørsfitness træningspark NOORD

Det Spirer i Esbjerg

By | Nye områder, Spirerne | No Comments

Kommune går i spidsen med stor fitness park til udendørs træning i Esbjerg

Kommune går i spidsen med et støre Idræts- og fitnessanlæg til træning i Esbjerg. Det store aktivitets-område har bl.a. fået et område med Spirerne fra NOORD. Med det store sports område er der ingen undskyldninger for ikke at kunne følge sundhedsstyrelsens anbefalinger om 30 minutters daglig træning.

Read More

Det Spirer på Vejle Psyk - Udendørs træningsredskaber

Det Spirer i Vejle

By | Nye områder, Spirerne | No Comments

Motionsredskaberne ved vejle psykiatriske afdeling

Spirerne fra NOORD er også ideelle at opstille på f. eks en psykiatriske afdeling, da træningsredskaberne ikke har nogle bolde, skruer eller andre løsdele. Billedet er fra en opstilling på Vejle psykiatriske afdelinger, hvor man har valgt at bruge Træningsredskaberne fra NOORD til at aktivere patienterne.

Read More

smukke udendørs fitnessredskaber NOORD - Nyheder fra NOORD - Det Spirer i Nakskov

Det Spirer i Nakskov

By | Nye områder, Spirerne | No Comments

Lejerbo etablere udendørs motionsredskaber for beboer i Birkevænget

NOORD har i samarbejde med Tingbrandt Landskab, skabt et træningsmiljø for beboer i Birkevænget. Udover to større træningsarealer er der rundt om i området drysset Spirer til fri benyttelse. Anlægsgartnerfugl har stået for boligfornyelsen, og vi tager hatten af for den kvalitet og detaljegrad de lægger i deres arbejde.

Tak for et godt samarbejde.

Read More

Dansk design dansk produktion - Noord - udendørs fitness og motion

Dansk design og produktion

By | Spirerne | No Comments

Designet og produceret i danmark

Hos NOORD har vi fokus på at holde Danmark beskæftiget på alle måder. Derfor har vi også valgt at holde vores produktion af udendørs træningsredskaber i landet. Fitness redskaberne er derfor både designet og produceret i danmark.

Danmark er samtidig det land som har vores hovedfokus, og der er flere fordele ved at lægge vores produktion netop her.

Read More

Udendørs træningredskaber ved Fynshav med faldunderlag i helstøbt EPDM gummi

Det Spirer i Fynshav

By | Nye områder, Spirerne | No Comments

Udendørs træningsredskaber har med en smuk organisk gummibelægning

Vores Stilfulde og funktionelle træningsredskaber har endnu en gang fundet vej til en af Danmarks små åndehuller. Fitness området har fået en flot organisk gummibelægning som faldunderlag og er med til at vække opsigt i det lille lokal samfund.

Read More

No excuses

By | Spirerne | No Comments

Der er ingen undskyldninger for ikke at komme ud at træne – No excuses

Casper Christiansensen sende os denne video – No excuses for ikke at træne i alt slagt vejr, det er stærkt gået og fedt at se redskaberne bliver brugt om vinteren.

 

Min by min stemme - NOORD motionsredskaber udendørs fitness flot design

Min by min stemme

By | Spirerne | No Comments

Er din by klar til dit nytårsforsæt?

Indsend en ansøgning til kommunen så de kan blive klar til dit nytårsforsæt.

Hos NOORD bliver vi ofte kontaktet af interesserede borgere som ønsker Spirerne opstillet i deres nærområde.
Det fungerer imidlertidig bedst hvis en borger går direkte til kommunen med sit ønske.
Hertil har vi hos NOORD udformet en fin pdf som kort beskriver fordelene ved træning samt beskriver hvorfor netop Spirerne fra NOORD er det rigtige valg.

Så ønsker DU et træningsområde fra NOORD, der giver dig mulighed for at træne i det fri, så klik ind på NOORDS hjemmeside og download materialet som du kan vedhæfte i din mail til kommunens Teknik- og Miljøafdeling.

http://noord.dk/min-by-min-stemme/

Det er en god idé at du i din mail til kommunen fortæller præcist hvor i byrummet du ønsker redskaberne placeret, da du kender din by bedst.

Skulle du være i tvivl om hvem du skal sende denne mail til, så er vi hos NOORD altid behjælpelige med en email-adresse.

Magasinet skolerne Brain breaks udendørs fitnessredskaber

Magasinet Skolen – Brain Breaks

By | Spirerne | No Comments

Fitness områder i skolegården kan give “Brain Breaks” til de unge

NOORD har fået en artikel i Magasinet Skolen “Klasseværelset rykker ud”. Her sættes fokus på Brain Breaks – en aktiv pause i undervisningen, hvor eleverne får genoprettet den mentale energi i de lange skoledage. Spirerne fra NOORD er ideelle bevægelsesmiljøer til Brain Breaks, hvor eleverne får lov at bruge egen kropsvægt til at udvikle sin fysik i naturlig bevægelse. En spændende artikel der har fokus på, at skabe glade elever gennem naturlig bevægelse. Læs hele artiklen på s. 46-47 her:https://lnkd.in/dWGV-nm

Roskilde gymnasium fitness område udendørs træning

Det Spirer på Roskilde gymnasium

By | Nye områder, Spirerne | No Comments

Udendørs fitnessredskaber skal aktivere de unge på Roskilde gymnasium

Roskilde gymnasium har fået sin egen trænings-park med udendørs fitnessredskaber og integreret logo. I terræn opbygninger har vi lavet en form for teresse, så man har et view ud over den smukke park mens man træner.  Redskaberne og den helstøbte gummibelægning er holdt i neutrale farver, så området ikke råber for meget op, men integrere sig flot i det eksisterende miljø.

Read More

NOORD - Sports Fair 2015 - udendørs fitnesredskaber messe

Mød NOORD på SportsFair 2015

By | Spirerne | No Comments

NOORD deltager på årets sportsfair messe 2015, med de flotte trænings og udstrækningsredskaber.

Er du interesseret i design og motion, og ønsker du et mere aktivt byrum? Så kom forbi NOORDs stand på SportsFair messen 2015, til en uforpligtende snak om hvordan vi sammen, kan skabe flere aktive by miljøer.

Read More

Udendørs fitness Esbjerg nyt trænings område

Det Spirer i Esbjerg

By | Spirerne | No Comments

Nyt motionsområde står klar ved Mågeparken i Esbjerg

Mågeparken i Esbjerg har fået et motionsområde fra NOORD. Trænings arealet består af 7 Spirer, som er placeret i slotsgrus. De skulpturelle træningsredskaber passer flot ind i parkmiljøet uden det skiller sig for meget ud.  Read More

Det Spirer i Gadehavegård

By | Spirerne | No Comments

Udendørs træningspark til fitness skal skabe trykhed i udsat boligområde.

Beboerne i Gadehavegård i Taastrup, har fået deres egen Udendørs træningspark til fitness. Træningsområdet består af 20 redskaber som er opstillet på 150 m2 helstøbt gummi. Området blev indviet den 10. oktober, hvor Bartendaz Danmark v. Jones og Kian samt pigerne bag NORDIC HIIT v. Ida og Christina, gav en opvisning og instruerede de mange fremmødte i brugen af de nye trænings Spirer.

Read More

Det Spirer i Aabenraa

By | Spirerne | No Comments

Aabenraa får fitnessredskaber fra NOORD.

Aabenraa får fitnessredskaber til motionister i det offentlige rum, Motionsredskaberne er blevet opstillet til glæde for borgerne i Aabenraa. Via vejledningsskiltet som er placeret ved området, kan brugerne hente inspiration til den daglige træning.

Åbningsevent af Spirerne i Gentofte Kommune

By | Spirerne | No Comments

Udendørs fitnesspark åbnes af Nordic Hiit.

Nordic Hiit var forbi Ordrup park for at indvie NOORDs udendørs fitnesspark en varm sommerdag. Det var et super godt arrangement, hvor Nordic Hiit også fik inspireret en masse af de større børn, til at træne med dem! Børn ser træning som en leg, og husk at vi som voksne er deres rollemodeller, så tag dem med og inddrag dem i jeres træning, så de får et positivt forhold til træning, og bliver vant til en sund og stærk livsstil helt fra de er børn.

Læs mere om Nordic Hiit og deres 12-minutters træningsprogram, træningen er en blanding af styrke og cardio øvelser, med høj intensitet og korte pauser.

Åbningsevent af Spirerne i Gentofte Kommune

I torsdags var vi i Ordrup Park for at indvie NOORD's Spirer. Det var et super godt arrangement, hvor vi også fik inspireret en masse af de større børn, til at træne med os! Børn ser det som en leg, og husk at i som ældre er deres rollemodeller, så tag dem med og inddrag dem i jeres træning, så de får et positivt forhold til træning, og bliver vant til en sund og stærk livsstil helt fra de er børn.

Opslået af NORDIC HIIT på 24. august 2014

udendørs træningsredskaber gentofte træningspark

Det Spirer i Gentofte Kommune

By | Spirerne | No Comments

Nordic Hiit indvier fitnesspark

Ordruppark i Charlottenlund har fået opstillet et udendørs træningsområde med Spirerne fra NOORD. Trænings området blev indviet af Fitness området blev indviet den 21. august af de fantastiske piger fra Nordic Hiit, som gave en flot opvisning og hjalp de fremmødte med hvordan man kommer godt igang med den daglige træning. Read More

udendørs motionsredskaber skovbyskoven Galten

Det Spirer i Skovbyskoven

By | Spirerne | No Comments

Galtens borgere for trænings og udstræknings område ved skovbyskoven.

Den nyplantede Skovbyskov ved Galten har fået etableret et trænings og udstræknings område med spirerne fra NOORD. De udendøres træningsredskaber er placeret på en løberute, ikke så langt fra det lokale træningscenter. Hvilket gør det muligt at tage hold med ned, og træne udendøres i de skønne sommermåneder.

Read More

Aarhus incline bench til maveøvelser udendørs træningsredskab helstøbt gummibelægning

Det spirer i Aarhus

By | Spirerne | No Comments

Åbypark i Åbyhøj ved Aarhus har fået opstillet en træningsoase fra NOORD. Spirerne fra NOORD gør det muligt at træne, med egen kropsvægt. Ved de udendøres træningsredskaber er der opstillet et vejledningsskilt, hvor brugerne af træningsarealet kan se nogle af de mange øvelser Read More

Det spirer i Køge

By | Nye områder, Spirerne | No Comments

Køge Nordstrand har fået en træningspark med Spirerne fra NOORD. Det nye udendørs træningsareal blev indviet den. 14 juni 2014, hvor Bartendaz Danmark lavede en opvisning for de fremmødte.

Vi takker Køge kommune, Malene Muus og Karina Hjort Feddersen for et rigtig godt arrangement. Read More

Borgmester Jørgen Glenthøj åbner udendørs fitnesspark på frederiksberg

Det spirer på Frederiksberg

By | Nye områder, Spirerne | No Comments

Åbningen af de to nye træningspark på Frederiksberg blev en succes

– Den grønne sti på Frederiksberg har fået to nye træningsoaser fra NOORD. De to træningsoaser ligger henholdsvis ved Thorvaldsensvej og krydset mellem Roskildevej og Dalgas blvd. De to områder blev indviet af Borgmesteren i Frederiksberg, Jørgen Glenthøj den. 04 sep. 2013.

NOORD som har stået for at arrangere åbningen, uddelte goodiebags til de mange fremmødte med produkter fra b.la. kari traa, Froosh, castus, Carite Sport, m.m.  Read More

Fra bachelor til nystartet virksomhed

By | Spirerne | No Comments
om_noord

Steffen Svendsens bachelor projekt blev starten på virksomheden NOORD, som laver udstrækningsredskaber til det offentlige rum. Idéen bygger på motionstrenden ”street workout” og er så god, at både Viborg og Herning kommuner allerede er blandt kunderne. For at læse hele artiklen TRYK HER