Det Spirer i Vejle

By 12th august 2016 Nye områder, Spirerne No Comments

Motionsredskaberne ved vejle psykiatriske afdeling

Spirerne fra NOORD er også ideelle at opstille på f. eks en psykiatriske afdeling, da træningsredskaberne ikke har nogle bolde, skruer eller andre løsdele. Billedet er fra en opstilling på Vejle psykiatriske afdelinger, hvor man har valgt at bruge Træningsredskaberne fra NOORD til at aktivere patienterne.

Under Motionsredskaberne har man udlagt en rød gummibelægning som faldunderlag. Gummibelægningen består af 15mm EPDM og 25mm SBR gummi, hvilket giver et flot spil til de sorte redskaber. Ved motionsredskaberne er det opstilt et vejledningsskilt, så man hurtigt kan få et overblik over forskellige øvelser. Der er også en QR kode som giver adgang til små videoer hvor man kan få inspiration til den daglige træning.

 

 

Det Spirer i Vejle - Vejle Psyk - Udendørs træningsredskaber

Gummibelægning i EPDM gummi

– En fuldstøbt gummibelægning opdeles i to lag – et øvre lag som udføres i EPDM gummi og et baselag, som laves i SBR gummi. Baselaget udgør det stødabsorberende lag, som oftest består af genbrugsgummi fra bl.a. bilindustrien. Toplaget fungerer som den slidstærke og den visuelt flotte finish, som kan fås i alle regnbuens farver. De mange forskellige farver sørger for, at områderne kan individualiseres og personliggøres, så det er tilpasset det omkringliggende landskab. Vores belægninger er certificeret til faldhøjder fra 60 cm til 3 meter. EPDM-gummien fås i mere end 30 forskellige farver og kræver minimal vedligeholdelse. Belægningen er vandgennemtrængende, hvilket gør at skidt og snavs automatisk skylles væk. Hermed forbliver belægningen ren og pæn i både det urbane miljø. På billedet ses en pink fuldstøbt gummi belægning.

Reparationer

Hos NOORD udfører vi ligeledes reparationer og vedligeholdelse af belægninger. Vi tilbyder at reparere belægninger med skader og yder samtidig vedligeholdelse, hvis områder trænger til at blive renset i bund så belægningen kan få nyt liv.

Thermoplast

– Termoplast benyttes ofte i skolegårde og på legearealer. I skolegården laver vi ofte farverige mønstre, hinkebaner, labyrinter, multibaner, basketbaner, skak-baner m.m.