Det Spirer i Ringsted

By 24th oktober 2016 Nye områder, Spirerne No Comments

De udendørs træningsredskaber fra NOORD passer flot ind i det rekreative grønne område

Ringsted kommune valgte NOORD’s træningsredskaber til Kaserne parken, som er et rekreative grønne område ikke så langt fra bymidten. I Kaserne parken har NOORD etableret to træningsarealer med Spirerne, hvor man har mulighed for at træne hele kroppen med ens egenvægt.

Træningsområdet har fået udlagt en stenbelægning kaldet Planflex. Planflex har en fantastisk vandgennemtrængelighed og er på samme tid hård og fleksibel. Hvilket går i tråd med det omkringliggende miljø.

Planflex er perfekt at bruge i parkområder med træer og buske hvor der er mange rødder og kan hjælpe regnvand tilbage til naturen og dermed mindske belastningen af kloaknettet. Plan-Fex er udviklet af genbrugsbildæk, natursten og bindemiddel.

NOORD - Nyheder fra NOORD - Det Spirer i RingstedNOORD - Nyheder fra NOORD - Det Spirer i Ringsted

NOORD’s træningsredskaber Spirerne, bygger på et koncept hvor man udelukkende bruger kroppens egenvægt. Derfor har produkterne ingen bevægelige dele, som sikrer den minimale vedligeholdelse der er ved redskaberne. Fitnessredskaberne skal hverken pudses, smøres eller efterspændes. De funktionelle træningsredskaber fra NOORD rammer en bred målgruppe, da alle på kryds og tværs af alder og niveau vil kunne udføre forskellige øvelser. Det appellerer altså til både begyndere og meget øvede. Træningsredskaberne er designet, udformet og tiltænkt flere forskellige træningsformer, så som:

  • Cirkeltræning
  • High-Intensity Interval Training (Hiit træning)
  • Crossfitness
  • Træning med egen kropsvægt
  • (Calisthenics)

Fælles for ovenstående træningsformer er, at man bevarer bevægelsesfriheden i kroppen og derfor er kroppen på intet tidspunkt låst fast i en maskine. En undersøgelse foretaget af The American College of Sports Medicine viser, at flere af de ovenstående træningsformer også ligger på listen over de mest populære træningsformer i verden. Med NOORDs fitnessudstyr er træningsformerne for alvor ved, at blive mere udbredte og populære i Danmark.

Byrummet er folkets fælleseje – et rart og inspirerende sted hvor vi mødes og deler hverdagen. Vores målsætning hos NOORD er at skabe produkter med værdi for den enkelte borger. NOORDs produkter skal inspirere og lægge op til leg og bevægelse i det offentlige rum. Vi stræber efter at udvikle produkter som man selv har lyst til at have i ens baghave eller i hjemmet.