Det spirer i Korsør

By 22nd maj 2015 Spirerne No Comments

Træningsområde i belastet boligselvskab skal være med til at aktivere de unge i området

NOORD har opstillet et ny træningsområde ved Fasanstien i Korsør. Let’s go workout !!

De alsidig trænings­red­skabers design sikrer minimal ved­lige­hol­del­se ved ikke at have nogen be­væge­lige dele, de skal der­for hver­ken smøres pud­ses eller efter­spæn­des. Herved und­går man ufor­ud­sete mer­om­kost­ning­er på ved­lige­hol­del­ses­kontoen for de re­krea­tive områder. NOORDs træningsredskaber er derfor perfekte at etablere i udsatte boligområder, da de næsten er hærværkssikret.

Ny træningsområde i belastet boligområde

Vedligeholdelse

En af grundene til Frederikssund kommune og Frederikssund gymnasium valgte træningsredskaberne fra NOORD var den minimale vedligeholdelsen af området.

NOORDs træningsredskaber kræver minimal vedligeholdelse. I designprocessen af de udendørs fitnessredskaber fra NOORD, vægter den minimale vedligeholdelse og funktionaliteten højt. Vores mål er, at fitnessredskaberne skal være lige så flotte og æstetisk smukke efter en årrække i det skandinaviske klima, som da træningsområdet blev etableret. NOORD har lavet et gennemarbejdet studie omkring byrumsinventar, som viste hvilke produktdele i det offentlige rum, der er mest udsatte for slid, vand, vind og vejr. Studiet har sidenhen dannet grundlag for designet af NOORDs produkter. Derfor benytter vi hverken skruer eller bolde i produktionen af træningsredskaberne og har ingen bevægelige dele. Herfor kræver fitnessudstyret minimal vedligeholdelse og behøver hverken at blive smurt eller efterspændt.

Materialerne som er benyttet i produktionen af vores træningsudstyr, er specifikt udvalgt til, at de skal kunne modstå det skiftende skandinaviske vejr og sikre produktets holdbarhed. Motionsredskaberne er produceret i rustbeskyttet og pulverlakeret stål, som sikre den stærke holdbarhed og den minimale vedligeholdelse.

Vi fokuserer på at alle vores kunder får en personlig og nærværende betjening og vi sætter en ære i at levere unikke og skræddersyet løsninger til hvert et projekt. Vi har fokus på kvalitet og bruger kun de bedste materialer med en produktion i Danmark. Ingen opgaver er for små, store eller kompliceret.

Læs mere om vores redskaber HER eller om vores gummibelægninger HER. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular eller RINGE for at få et tilbud på de flotte og farverige redskaber samt gummibelægninger.