Ny atletik- og træningspark sættes igang

By 1st juni 2017 Spirerne No Comments

Ny udendørs atletik- og træningspark

Så er vi i gang, og en ny udendørs atletik og træningspark i Frederikssundet har fået taget det første spadestik.

Beboerne på Heimdalsvej i Frederikssund og i de nærliggende villakvarterer kommer til at nyde godt af nærheden til Frederikssund Gymnasium. “Den Gyldne Træningspark” kommer til at står færdig til efteråret på gymnasiets boldbaner. De to udvalgsformænd Ole Søbæk og Morten Skovgaard fik æren af at tage de første to spadestik sent onsdag eftermiddag. Et projekt hvor Frederikssund Kommune og Frederikssund Gymnasium er gået sammen om at etablere en træningsparken. Træningsparken skal ikke kun være for gymnasiets unge, men også bruges af beboere i området, så flest muligt får gavn af den.

Læs hele artiklen. HER 

Det første spadestik - Ny træningspark fra NOORD

Vedligeholdelse

En af grundene til Frederikssund kommune og Frederikssund gymnasium valgte træningsredskaberne fra NOORD var den minimale vedligeholdelsen af området.

NOORDs træningsredskaber kræver minimal vedligeholdelse. I designprocessen af de udendørs fitnessredskaber fra NOORD, vægter den minimale vedligeholdelse og funktionaliteten højt. Vores mål er, at fitnessredskaberne skal være lige så flotte og æstetisk smukke efter en årrække i det skandinaviske klima, som da træningsområdet blev etableret. NOORD har lavet et gennemarbejdet studie omkring byrumsinventar, som viste hvilke produktdele i det offentlige rum, der er mest udsatte for slid, vand, vind og vejr. Studiet har sidenhen dannet grundlag for designet af NOORDs produkter. Derfor benytter vi hverken skruer eller bolde i produktionen af træningsredskaberne og har ingen bevægelige dele. Herfor kræver fitnessudstyret minimal vedligeholdelse og behøver hverken at blive smurt eller efterspændt.

Materialerne som er benyttet i produktionen af vores træningsudstyr, er specifikt udvalgt til, at de skal kunne modstå det skiftende skandinaviske vejr og sikre produktets holdbarhed. Motionsredskaberne er produceret i rustbeskyttet og pulverlakeret stål, som sikre den stærke holdbarhed og den minimale vedligeholdelse.

Vi fokuserer på at alle vores kunder får en personlig og nærværende betjening og vi sætter en ære i at levere unikke og skræddersyet løsninger til hvert et projekt. Vi har fokus på kvalitet og bruger kun de bedste materialer med en produktion i Danmark. Ingen opgaver er for små, store eller kompliceret.

Læs mere om vores redskaber HER eller om vores gummibelægninger HER. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular eller RINGE for at få et tilbud på de flotte og farverige redskaber samt gummibelægninger.