Det Spirer i Gentofte

By 29th maj 2015 Spirerne No Comments

Træningsparken med flot pink gummibelægning

Sæt kulør på dagen, og få et ekstra energi boost på træningsparken i Gentofte. Nos NOORD synes vi det er et super friskt indspark.

Pink fuldstøbt gummi

Pink fuldstøbt gummi er blot en af mange farver vi har i sortiment af EPDM gummiasfalt. Hos NOORD tilbyder vi flere forskellige belægningstyper og faldunderlag til træningsparken. Hver belægningstype har sine egne unikke egenskaber. NOORD tilbyder belægninger inden for områderne: EPDM gummibelægninger, sportsbelægninger, stenbelægninger, tigermulch (gummiflis) og epoxy opstribning.

Gummibelægning i EPDM gummi

– En fuldstøbt gummibelægning opdeles i to lag – et øvre lag som udføres i EPDM gummi og et baselag, som laves i SBR gummi. Baselaget udgør det stødabsorberende lag, som oftest består af genbrugsgummi fra bl.a. bilindustrien. Toplaget fungerer som den slidstærke og den visuelt flotte finish, som kan fås i alle regnbuens farver. De mange forskellige farver sørger for, at områderne kan individualiseres og personliggøres, så det er tilpasset det omkringliggende landskab. Vores belægninger er certificeret til faldhøjder fra 60 cm til 3 meter. EPDM-gummien fås i mere end 30 forskellige farver og kræver minimal vedligeholdelse. Belægningen er vandgennemtrængende, hvilket gør at skidt og snavs automatisk skylles væk. Hermed forbliver belægningen ren og pæn i både det urbane miljø. På billedet ses en pink fuldstøbt gummi belægning.

Reparationer

Hos NOORD udfører vi ligeledes reparationer og vedligeholdelse af belægninger. Vi tilbyder at reparere belægninger med skader og yder samtidig vedligeholdelse, hvis områder trænger til at blive renset i bund så belægningen kan få nyt liv.

Sportsbelægning

– Sportsbelægninger bruges ofte til atletikbaner eller ved andre forhold, hvor grebet i belægningen er ekstra vigtigt. Det er vigtigt at man undgår, at belægningen bliver glat når det regner. Derfor tilbyder vi flere forskellige sportsbelægninger, som f.eks. sandwichsystem eller spraycoatet belægninger. Belægningstypen gør at overfladen er mere åben og derfor ikke bliver glat når det regner eller fryser. Sportsbelægninger fås i flere forskellige farver men benyttes oftest i farverne rød og blå.

Stenbelægning

– Helstøbte stenbelægninger har en vandgennemtrængende (permeabel) overflade, som sikrer at regnvand let trænger igennem overfladen og ned i jorden – på den måde mindskes belastningen på kloaksystemet. Stenbelægningen udføres i en blanding af ren natursten og bindemiddel, som bliver støbt på stedet, hvor belægningen skal etableres. Stenbelægningen kan fås i flere forskellige størrelser og farver og kan bruges til områder som f.eks. parkeringspladser, fortov, cykelstier etc.

Tigermulch (gummiflis) 

– Tigermulch eller gummiflis er et genbrugsprodukt der består af gummien fra bildæk. Gummiflisen har et udseende der minder om træflis og fås i forskellige natur farvekombinationer. Hermed er det nemt at integrere belægningen i naturområder. Farverne opnås ved at indfarve de granulerede bildæk i en PU-bunden maling.

Thermoplast

– Termoplast benyttes ofte i skolegårde og på legearealer. I skolegården laver vi ofte farverige mønstre, hinkebaner, labyrinter, multibaner, basketbaner, skak-baner m.m. Termoplast bruges til at brænde fast på stenbelægninger som bl.a asfalt og kan fås i alle regnbuens farver og udformninger. Hos NOORD tilbyder vi store farverige mønstre, hinkebaner, brætspil, labyrinter, multibaner, dyr, vejbaner etc. – det er kun fantasien der sætter grænser.

Epoxy

– Epoxy bruges ofte til opstribning af boldbaner eller unikke mønstre i flotte farver. Hos NOORD benytter vi en 2-komponent epoxymaling og kan udføre arbejdet på flere forskellige overflader som asfalt, gummibelægning, fliser, etc.

Vores belægningstyper bliver oftest brugt inden for nedenstående arbejdsområder.

  • Legepladser
  • Udendørs fitnessarealer
  • Atletikbaner
  • Landskabsområder
  • Maling af overflader
  • Infrastruktur

Vi fokuserer på at alle vores kunder får en personlig og nærværende betjening og vi sætter en ære i at levere unikke og skræddersyet løsninger til hvert et projekt. Vi har fokus på kvalitet og bruger kun de bedste materialer med en produktion i Danmark. Ingen opgaver er for små, store eller kompliceret. Kontakt os for et tilbud HER

Udendørs fitnessredskaber i pink EPDM gummibelægning
Vejledningsskilt udendørs træningredskab i pink gummiunderlag