Det spirer i jyllinge

By 15th marts 2014 Nye områder, Spirerne No Comments

I Jyllinge er der udlagt gummiasfalt under træningsredskaberne.

Jyllinge har fået opstillet udendørs træningsredskaber fra NOORD, som passer perfekt ind i de smukke omgivelser. Trænings området har fået udlagt gummiasfalt som faldunderlag, som er vandgennemtrængelig

så man undgår vandpytter på træningsarealet. Gummibelægning er det perfekte underlag til udendørs trænings områder og kan fås i alle regnbuens farver. Ønsker man en træningspark fra NOORD eller at få udlagt en gummibelægning så kontakt os gerne for et tilbud. Vi kan ofte lave nogle rigtig fornuftige priser.

Gummibelægning i EPDM gummi

– En fuldstøbt gummibelægning opdeles i to lag – et øvre lag som udføres i EPDM gummi og et baselag, som laves i SBR gummi. Baselaget udgør det stødabsorberende lag, som oftest består af genbrugsgummi fra bl.a. bilindustrien. Toplaget fungerer som den slidstærke og den visuelt flotte finish, som kan fås i alle regnbuens farver. De mange forskellige farver sørger for, at områderne kan individualiseres og personliggøres, så det er tilpasset det omkringliggende landskab. Vores belægninger er certificeret til faldhøjder fra 60 cm til 3 meter. EPDM-gummien fås i mere end 30 forskellige farver og kræver minimal vedligeholdelse. Belægningen er vandgennemtrængende, hvilket gør at skidt og snavs automatisk skylles væk. Hermed forbliver belægningen ren og pæn i både det urbane miljø. På billedet ses en pink fuldstøbt gummi belægning.

Reparationer

Hos NOORD udfører vi ligeledes reparationer og vedligeholdelse af belægninger. Vi tilbyder at reparere belægninger med skader og yder samtidig vedligeholdelse, hvis områder trænger til at blive renset i bund så belægningen kan få nyt liv.

Vores belægningstyper bliver oftest brugt inden for nedenstående arbejdsområder.

  • Legepladser
  • Udendørs fitnessarealer
  • Atletikbaner
  • Landskabsområder
  • Maling af overflader
  • Infrastruktur

Vi fokuserer på at alle vores kunder får en personlig og nærværende betjening og vi sætter en ære i at levere unikke og skræddersyet løsninger til hvert et projekt. Vi har fokus på kvalitet og bruger kun de bedste materialer med en produktion i Danmark. Ingen opgaver er for små, store eller kompliceret. Kontakt os for et tilbud HER