Belægninger

Vi fokuserer på at alle vores kunder får en personlig og nærværende betjening og vi sætter en ære i at levere unikke og skræddersyet løsninger til hvert et projekt. Vi har fokus på kvalitet og bruger kun de bedste materialer til vores gummibelægninger. Ingen opgaver er for små, store eller komplicerede.

 

Helstøbte gummibelægninger fra 525kr pr./m2 – kontakt os for tilbud

Gummibelægninger / Gummiasfalt

Græs er naturens eget gulvtæppe. Men selvom det grønne bløde græsunderlag kan tage mange stød, kan det ikke fungere som faldunderlag, som f.eks fuldstøbte gummibelægninger kan. Hvor der er græs, kan man kun have redskaber med faldhøjder op til én meter. Derudover bliver græs slidt ned ved megen færdsel, og det bliver hurtigt påvirket af det omskiftlige danske vejr. NOORD går meget op i sikkerhed, og anbefaler derfor, at man altid sikre sig at områderne lever op til DS/EN 1177. NOORD anbefaler, at der udlægges et underlag, der lever op til de gældende regler, som er udformet til legepladser. Her kan fuldstøbte gummibelægninger være en mulighed. Herved har man taget de bedste og mest sikre foranstaltninger til et sikkert og godt udendørs miljø for børn og voksne.
Der findes flere former for fuldstøbte belægninger/gummibelægninger, hver belægningstype har sine egne unikke egenskaber. Vores belægningstyper bliver oftest brugt inden for følgende arbejdsområder:

Legepladser – Udendørs fitnessarealer – Atletikbaner – Landskabsområder – Maling af overflader – Infrastruktur

Vores dygtige team udføre belægninger i hele Danmark, og der er ingen opgaver der er for store, små eller komplicerede. Vores brede udvalg at belægningstyper, kan bruges til mange opgaver og formål. Fuldstøbt gummibelægninger eller gummiasfalt, bruges ofte som faldunderlag under legepladser. Gummibelægningernes egenskaber er ligeledes velegnet til mange andre formål, så som: udendørs fitness områder, multibaner, atletik / løbebaner. Gummiasfalt kan fås i mange flotte farver, og kan give områderne et flot visuelt udseende. Vores Crea Street asfalt coating, kan være med til at sætte kulør på asfalt og beton områder. Asfalt malingen er velegnet til områder som, Multibaner, basketball baner, løbebaner, legepladser, skolegårde, fitness områder, hockeybaner og skateboardbaner. Crea Street asfalt coating kan med sin store farve palette, sætte skub under den mest triste asfalt belægning.

Har I nogen spørgsmål til vores belægningstyper, så tøv ikke med at kontakte os.