Mød NOORD på SportsFair 2015

By 15th april 2015 Spirerne No Comments

NOORD deltager på årets sportsfair messe 2015, med de flotte trænings og udstrækningsredskaber.

Er du interesseret i design og motion, og ønsker du et mere aktivt byrum? Så kom forbi NOORDs stand på SportsFair messen 2015, til en uforpligtende snak om hvordan vi sammen, kan skabe flere aktive by miljøer.

NOORD - Sports Fair 2015 - udendørs fitnesredskaber messe

De Smukke udendørs motionsredskaber fra NOORD, har mange funktioner alt efter hvordan man benytter redskaberne.

NOORD’s træningsredskaber Spirerne, bygger på et koncept hvor man udelukkende bruger kroppens egenvægt. Derfor har produkterne ingen bevægelige dele, som sikrer den minimale vedligeholdelse der er ved redskaberne. Fitnessredskaberne skal hverken pudses, smøres eller efterspændes. De funktionelle træningsredskaber fra NOORD rammer en bred målgruppe, da alle på kryds og tværs af alder og niveau vil kunne udføre forskellige øvelser. Det appellerer altså til både begyndere og meget øvede. Træningsredskaberne er designet, udformet og tiltænkt flere forskellige træningsformer, så som:

  • Cirkeltræning
  • High-Intensity Interval Training (Hiit træning)
  • Crossfitness
  • Træning med egen kropsvægt
  • (Calisthenics)

Fælles for ovenstående træningsformer er, at man bevarer bevægelsesfriheden i kroppen og derfor er kroppen på intet tidspunkt låst fast i en maskine. En undersøgelse foretaget af The American College of Sports Medicine viser, at flere af de ovenstående træningsformer også ligger på listen over de mest populære træningsformer i verden. Med NOORDs fitnessudstyr er træningsformerne for alvor ved, at blive mere udbredte og populære i Danmark.

Gummiasfalt

Vi råder ofte vores kunder til at udlægge en fuldstøbt gummibelægning under træningsredskaberne. En af grundene er at gummiasfalt er særligt velegnet til ”gulvøvelser”. Belægningen er permeable (vandgennemtrængende) og man undgår derfor vandpytter på træningsarealerne. Gummiasfalt kan samtidig være med til at give træningsområdet karakter. En gummi belægningen består af et toplag af EPDM gummi, som er det der fungere som slidlag og bestemmer det visuelle udtryk. Under toplaget ligger baselaget som laves i SBR gummi. Baselaget udgør det stødabsorberende lag, som oftest består af genbrugsgummi fra bl.a. bilindustrien.

De mange for­skel­lige farver, sørger for at områderne kan individualiseres, så det er tilpasset det omkring­lig­gende landskab. Vores belægninger er certificeret fra faldhøjder på 60 cm til 3 meter, og EPDM-gummien fås i mere end 30 forskellige farver og kræver minimal vedligeholdelse. Vi udfører ligeledes reparationer og vedligeholdelse af belægninger, hvis der er kommet skader eller belægningen trænger til at blive renset i bund. Læs mere om vores gummibelægninger HER