Skip to main content

OCR forhindringsbane

Se vores udvalg af udendørs produkter til din kommende OCR forhindringsbane. Har du brug for rådgivning i forbindelse med etablering af din forhindringsbane er du altid velkommen til at kontakte os.

Standardfarver for produkter til din OCR forhindringsbane

Hos NOORD tilbyder vi 180 standardfarver og dobbelt så mange tilpassede special farver. Download vores farvekort her.

OCR forhindringsbane med redskaber i særklasse

En forhindringsbane, også kaldet OCR, som står for Obstacle Course Racing, er en type træningsbane, der består af en række udfordringer og forhindringer, som deltagerne skal forcere for at fuldføre banen. Dette kan omfatte ting som den irske bom, rebstiger, over / under bom og meget mere.

I NOORD har vi udviklet redskaber til en forhindringsbane, der kan bruges som en sjov og udfordrende måde at træne på for at øge styrke, udholdenhed, balance og koordination.

Redskaberne kan opstilles i vilkårlig rækkefølge og antal, alt efter arealets størrelse, områdets beskaffenhed og brugernes krav til banen.

Forhindringsbaner til kommuner og skoler ​

Hos NOORD samarbejder vi med kommuner i hele landet, som ønsker at tilføre deres offentlige arealer nye og spændende træningsmuligheder til glæde for kommunens borgere.

NOORDs forhindringsbane er endvidere oplagt til efterskoler, gymnasier og andre uddannelsesinstitutioner med unge, der elsker sport, da træning på en OCR bane er en træningsform, der er mere funktionel og alsidig end mange andre former for træning.

På en skole er det oplagt at afholde konkurrencer for at se, hvem der kan gennemføre banen hurtigst, og at bruge tidtagning til at måle den enkelte elevs fremskridt fra gang til gang.

Træning på forhindringsbaner kan være med til at forbedre styrke, udholdenhed, koordination og balance på en anderledes og mere udfordrende måde end traditionel styrke- eller konditionstræning. Derudover kan OCR baner give en sjov og motiverende træningsoplevelse, der kan hjælpe med at holde motivationen og engagementet i gang hos såvel unge som voksne.

Hvordan kan vi hjælpe?

En forhindringsbane er en træningsmæssig gevinst

En OCR bane kan bruges som en anderledes træningsoplevelse, som supplement til den daglige træning. Træning på en forhindringsbane udfordrer atleten på nye og motiverende måder, hvor især styrke og udholdenhed er i fokus. OCR baner kan opstilles på en række forskellige steder, herunder i nærheden af fitnesscentre, i parker eller på mere uberørte udendørsområder.

OCR Baner er også en oplagt måde at skabe variation for den lokale løbeklub og det ville være oplagt at placere en forhindringsbane i nærheden af byens populære løberuter.

Få en 3D visualisering af området

Hos NOORD tilbyder vi at indgå i projektet allerede fra idefasen, så vores mangeårige erfaring med at rådgive og vejlede i optimal udnyttelse af områder målrettet specifikke målgrupper kommer i spil. Vores dygtige projektledere vil indtænke områdets terræn i banen, så man sikrer en optimal udnyttelse af de muligheder, terrænet giver til banen.

Vi leverer en 3D visualisering af hele området, så du bedre kan forestille dig, hvordan det færdige resultat vil se ud.

Når man opstiller en OCR bane, er det også vigtigt at sørge for, at banen er sikker og i overensstemmelse med gældende sikkerhedsstandarder. Læs om de europæiske standarder for sikkerhed her.

Kontakt os

Hos NOORD starter et succesfuldt projekt med et godt samarbejde. Hos os får du hjælp hele vejen fra den første ide til det færdige projekt. Vores dygtige projektledere og grafikere hjælper med at visualisere og udvælge de redskaber, der passer bedst til jeres behov. Vi leverer en færdig 3D tegning af hele området, så du som kunde nemt kan se, hvordan det færdige projekt kommer til at tage sig ud.

DanishSwedishGermanEnglish