Sportsbelægning

Sportsbelægning og kunstof-belægninger bruges ofte til løbebaner, atletikbaner, multibaner og ved andre forhold, hvor grebet i gummibelægningen er ekstra vigtigt.

Hos NOORD er vi specialiceret i at etablere sportsområder og tilbyder flere forskellige certificerede sportsbelægninger, som f.eks. sandwichsystem eller spraycoatet belægninger. Hermed undgår man at belægningen bliver glat i vådt føre. 

Permeabel belægning

Med vores sportsbelægninger får du en belægning, som er vandgennemtrængelige og som fungerer både i tørt og vådt vejr. Sportsbelægningens overflade er mere åben i strukturen og bliver derfor ikke glat når det regner eller temperaturen falder. Sportsbelægningerne er også optimale i regnvejr og fås i flere forskellige farver, men benyttes oftest i farverne rød og blå – som du nok kender fra atletikbaner.

Opstregning af gamle belægninger

Ud over nye belægninger, kan vi samtidig tilbyde, at optegne jeres gamle streger på spotsbelægningen. På den måde får jeres gamle belægning nyt liv, og kan igen benyttes på konkurrenceplan. 

Har du/I allerede en sportsbelægning er det meget vigtigt at huske at vedligeholde sine belægninger, så der ikke opstår mosdannelse på belægningen – da dette vil resultere i en glat belægning som er forringet. Ved regelmæssig pleje og vedligeholdelse, forlænges gummibelægningens levetid. Kontakt os gerne for reparationer og rensning af belægninger.

Vi elsker at høre om nye unikke projekter. Kontakt os og få en pris på dit projekt.

Vores dygtige team udfører gummibelægninger i hele Danmark, og der er ingen opgaver der er for store, små eller kompliceret. Vores brede udvalg af belægningstyper, kan bruges til mange opgaver og formål.

Hos NOORD laver vi flere former for belægninger, hvor sportsbelægning er en af mulighederne. Se også vores andre belægninger, som for eksempel gummibelægning, termoplast og kunstgræs.

Oversigt over standardfarver