Opstregning på asfalt

Opstribning af parkeringsbåse

Hos NOORD har vi mange års erfaring med opstribning af alt fra parkeringsbåse og parkeringsområder, til afmærkning af invalideparkering, elbilsymboler og andre markeringer.

Overlad trygt din opgave til os, vi sørger for, at alle lovkrav er opfyldt ved opstribning på offentlige parkeringspladser. På private p-pladser udfører vi opmærkning efter kundens ønske, dog gælder visse regler inden for invalideparkering stadig, som vi vejleder i ud fra den enkelte opgave.

Vores erfarne konsulenter vejleder alle kunder i hele processen, fra første kontakt til færdigt parkeringsområde.

Termoplast til opmærkning af parkeringspladser

Til opmærkning af parkeringspladser, fodgængerovergange, elbilsymboler og handicapparkering bruger vi termoplast. Termoplast er et materiale, som er ekstremt holdbart, tåler tung trafik og er vejr- og farvebestandig.

Hos NOORD tilbyder vi 24 standard farver i termoplast, samt unikt fremstillet farvenuancer tilpasset kundens ønske. Hent vores farvekort her.

Nummerering og logoer på parkeringspladser

Udover opmærkning af parkeringspladser og p-båse er termoplast ofte benyttet til nummerering af p-pladser og logoer på asfalt. Den lange holdbarhed, trods tung trafik, gør termoplasten yderst velegnet til formålet.

Termoplast bruges desuden til opstregning af alt fra vejafstribning på veje og cykelstier, til cykel- og moon-car baner i skolegården. Det kan bruges til alle former for markering på asfalt og benyttes også i nogle tilfælde på arealer med beton.

TERMOPLAST I TOPKVALITET

Hos NOORD leverer vi termoplast i topkvalitet. Vi har mange års erfaring med udlægning af termoplast og står med glæde til rådighed for dig, når du har brug for hjælp til realisering af dit projekt.

Vi er altid friske på at tage en uforpligtende snak, og skulle der være brug for at vi kommer ud og ser på dit projekt, så gør vi også gerne det. Giv os et kald eller kontakt os på email – så finder vi ud af noget.

HøjeT-C-mål-m-bygn-bag

Termoplast til skolegårde

Termoplast er også populært i skolegårde, hvor elementer som hinkeruder, “Jeg melder krig mod” og “Mirror me” bliver præfabrikeret i netop termoplast. Læs mere om vores termoplast til skolegårde her.

Opmærkning af større arealer

Ved opmærkning af større arealer såsom legepladser, opmærkning af basketball baner og grafikker, anvendes asfaltmaling fremfor termoplast. Læs mere om vores asfaltmaling her.

Kundeservice og kontakt
KONTAKT OS I DAG

NOORD udfører opgaver i hele Danmark. Lad os høre fra dig, så tager vi en uforpligtende snak om netop dine ønsker og behov. Ingen opgaver er for store eller små. 

MED TERMOPLAST SÆTTER KUN FANTASIEN GRÆNSER

Termoplast kendes bedst fra vejstriber, parkeringsbåse og hinkebanerne i skolegården. Med termoplast kan du nemt skabe et miljø, som inviterer til leg for både store og små.

Hos NOORD tilbyder vi store farverige mønstre, hinkebaner, brætspil, labyrinter, multibaner, dyr, vejbaner m.m. Vi har ligeledes mulighed for at udføre specielle opgaver i termoplast, hvis du går med et helt særligt motiv i tankerne.

Brug for inspiration til dit område? Download vores termoplastkatalog her.

Leder du efter vores bygningsdelsbeskrivelse? Så kan du downloade den lige her.

OVERSIGT OVER STANDARDFARVER
Oversigt over standardfarver for termoplast hos NOORD
ANDRE POPULÆRE BELÆGNINGER

ASFALTMALING

GUMMIBELÆGNING

SPORTSBELÆGNING

KUNSTGRÆS

SKAL VI MONTERE DIN TERMOPLAST?

Hvis du leder efter specialister til at montere din termoplast er vi altid parate til at påtage os opgaven. Ingen opgaver er for store eller for små. Udfyld formularen nedenfor, send os en mail eller giv os et ring – så finder vi sammen den bedste løsning til dit projekt.

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Virksomhed

    Din besked