Skip to main content
Opmærkning af parkeringsbåse

Opmærkning af parkeringsbåse

Hos NOORD har vi mange års erfaring med opmærkning af parkeringsbåse og parkeringsområder. Vi kan hjælpe med opmærkning til almindelig parkering, invalideparkering, elbiler og meget mere.

Med den rette opmærkning af parkeringsbåse kan du både optimere adfærd samt sikkerhed i parkeringsområder. 

Overlad trygt din opgave til os. NOORD sørger for, at alle lovkrav er opfyldt ved opmærkning på offentlige og private områder. På private p-pladser udfører vi opmærkning efter kundens ønske, dog gælder stadig visse regler inden for invalideparkering, som vi vejleder i ud fra den enkelte opgave.

Lad en af vores rådgivere vejlede dig til at få lige præcis den opmærkning, som du har brug for.

Med termoplast sætter kun fantasien grænser

Termoplast kendes bedst fra vejstriber og opmærkning til p-båse, men bruges også i skolegården og i boligforeninger til kørebaner, hinkeruder og talbaner.

Gå på opdagelse i vores katalog om termoplast eller hent vores bygningsdelsbeskrivelse.

Standardfarver for termoplast

Hos NOORD tilbyder vi 30 standardfarver og dobbelt så mange tilpassede special farver. Farverne kan blandes – hvilket giver dig mulighed for at sammensætte præcis den RAL farve, du ønsker til dit projekt.

Holdbare opmærkninger af termoplast

Hos NOORD anvender vi termoplast til markeringer af alt fra parkeringspladser, til fodgængerovergange og invalideparkering. Vi anvender termoplast, da det er:

  • Et ekstremt slidstærkt materiale
  • Modstandsdygtigt overfor tryk samt vind og vejr
  • Har et flot udseende
  • Er resistent overfor kemikalier og UV-stråler
Logo på asfalt med termoplast fra NOORD

Opmærkning til både private og offentlige parkeringsbåse

Hvad enten du har brug for opmærkning af parkeringsbåse til en privat virksomhed eller en offentlig institution, så kan vi hjælpe dig.

Du har naturligvis lidt mere individualistisk råderum, hvis du ønsker opmærkning til en privat virksomhed end på et offentligt areal. Der er dog altid visse regler, der skal overholdes. Derfor vejleder vi dig altid til hvilke lovkrav, der gælder lige præcis den parkeringsplads, du ønsker, så du opfylder alle krav og har ro i maven.

Skab overblik med symboler og nummerering på parkeringspladser

Udover opmærkning af parkeringspladser og p-båse er termoplast ofte benyttet til nummerering af p-pladser og logoer på asfalt. Den lange holdbarhed, trods tung trafik, gør termoplasten yderst velegnet til formålet.

Hos NOORD kan vi hjælpe dig med både logoer til, samt nummerering af, parkeringsbåse i et utal af designs og farvekombinationer. Vi tilbyder termoplast i forskellige klassiske farver såsom hvid, sort, grå, grøn, rød og mange flere. Sammen skræddersyr vi en løsning, der overholder alle regler, og som lever op til dine ønsker.

For at øge sikkerheden i dit parkeringsområde, er det vigtigt at opmærke korrekt. Ved at opmærke forskellige båse med de rette symboler til for eksempel elbiler skaber du overblik for trafikanter, hvilket nedsætter risikoen for ulykker eller skader. 

Plads til både elbiler, motorcykler og cykler

Hvis du har brug for opmærkning til både elbiler og for eksempel motorcykler eller cykler, så er det ingen hindring for os. Sammen med vores vejledere designer vi det perfekte parkeringsområde til dig, hvor der er plads til parkering af alle transportmidler. 

Kontakt os allerede i dag og hør mere om dine muligheder for at optimere eller skabe det ultimative parkeringsområde for dig og dem omkring dig.

Termoplast til skolegårde

Termoplast er også populært i skolegårde, hvor elementer som hinkeruder, “Jeg melder krig mod” og “Mirror me” bliver præfabrikeret i netop termoplast. Også mooncart- eller cykelbaner bliver opmærket i termoplast. Læs mere om vores termoplast til skolegårde her.

Opmærkning af større arealer

Ved opmærkning af større arealer såsom legepladser, opmærkning af basketball baner og grafikker, anvendes asfaltmaling fremfor termoplast. Læs mere om vores asfaltmaling her.

FAQ om vores termoplast
Hvad bruges termoplast til?

Termoplast bruges ofte til opmærkning af parkeringsbåse, invalidesymboler og vejstriber. Derudover er det et ideelt materiale til skolegårde, hvor hinkeruder og boldbaner ofte er opstreget med termoplast.

Hvad er fordelene ved termoplast?

Det er ekstremt slidstærkt og er modstandsdygtig overfor tung trafik samt vind og vejr. Derudover fås termoplast i 30 forskellige standardfarver.

Hvad er standardmål for en parkeringsbås?

Lige parkeringspladser er ofte 5 meter lange, mens skrå parkeringspladser er 6 meter.
Bredden er som standard 2,5 meter, men kan variere.

Kontakt os

Er du på udkig efter en professionel samarbejdspartner, så er du havnet det helt rigtige sted. Vi sætter en ære i en ekstraordinær god service. Vores team har mange års erfaring og vi står gerne til rådighed for dig, når du har brug for rådgivning eller sparring til dit projekt.

Find inspiration til dit kommende projekt
DanishSwedishGermanEnglish