FAQ

De 10 oftest stillede spørgsmål

Redskaberne kan produceres i lige den RAL farve du ønsker – uden at det koster ekstra.

Ja, du kan finde forslag til forskellige opstillinger (her), og du er også altid velkommen til at kontakte os for yderligere visualiseringer. Kontakt os her; ss@noord.dk

NOORD hjælper gerne med at designe en unik løsning til den enkelte opgave, på baggrund af dine ønsker og behov. Vores dygtige rådgivere udarbejder en 3D visualisering af området, som gør det nemmere at forestille sig, hvordan det færdige resultat vil blive.

NOORD yder 10 års garanti på strukturelle-, materiale- og produktionsfejl udført i stål.

Nej, NOORDs produkter har ingen bevægelige dele, skruer, bolte eller samlinger. Derved er NOORDs fitnessredskaber, nærmest helt vedligeholdelsesfrie og er samtidig hærværkssikrede.

Send os en e-mail ss@noord.dk og vi vil returnere med et katalog og en prisliste.

Der følger en installations manualt med til alle vores produkter. Hvis vi har tegnet området, laver vi samtidig et oversigts kort med mål. Se montagevejledning under fanen træningsredskaber.

Vi levere i hele verden. Forudbetaling foregår via bankoverførelse.

NOORD har lavet et gennemarbejdet studie omkring byrumsinventar. Studiet viste hvilke produktdele i det offentlige rum, der er mest udsatte for slid, hærværk, vind og vejr. Studiet har sidenhen dannet grundlag for designet af NOORDs produkter. Derfor benytter vi hverken skruer eller bolde i produktionen af træningsredskaberne og har ingen bevægelige dele. Træningsredskaberne er produceret i rustbeskyttet og pulverlakeret stål. De valgte materialerne sikre den lange levetid.

NOORDs fitness koncept er designet til flere træningsformer, så som Crossfit, Calisthencs (kropsvægtstræning), HIIT (High-Intensity Interval Training), Cirkeltræning og Accessories (Træning med TRX og elastikker). De funktionelle træningsredskaber fra NOORD rammer derved en bred målgruppe, da alle på kryds og tværs af alder, niveau og træningsform vil kunne udføre forskellige øvelser.