FAQs

De 15 oftest stillede spørgsmål

Redskaberne kan produceres i 180 forskellige UV-stabile RAL-farver, så du vælger lige den, du ønsker – uden at det koster ekstra. Vores farvekort kan du hente her.

Ja, du kan finde forslag til forskellige opstillinger (her) og du er også altid velkommen til at kontakte os for yderligere visualiseringer. Kontakt os her: info@noord.dk

NOORD hjælper gerne med at designe en unik løsning til den enkelte opgave på baggrund af dine ønsker og behov. Vores dygtige rådgivere udarbejder en 3D visualisering af området, som gør det nemmere at forestille sig, hvordan det færdige resultat vil blive. Du sender os blot informationer og meget gerne også billeder af området.

NOORD yder 10 års garanti på strukturelle-, materiale- og produktionsfejl på ståldele.

NOORD ApS’ træningsredskaber kræver minimal vedligeholdelse. Dog skal sten, grene, stål og andre genstande, som kan indbyde til vandalisering, omgående fjernes fra træningsområdet. Vær opmærksom på, at også tape, tovværk, stål, sand og grus slider hårdt på redskaberne.

Redskabernes pulvermaling rengøres og vedligeholdes regelmæssigt for at bibeholde de dekorative og beskyttende egenskaber - vi anbefaler, at redskaberne vaskes ned minimum én gang årligt i forbindelse med det årlige eftersyn, hvor en kontrolrapport skal udfyldes.
Afvaskning sker bedst med varmt vand tilsat et mildt rengøringsmiddel, som ikke påføres med noget hårdere end en almindelig vaskebørste. Der skylles efter med haveslange.

Ved svær tilsmudsning af overfladen anvendes mineralsk terpentin til at fjerne forureningen.

Hent vores komplette vedligeholdelses- og reparationsvejledning her.

Send os en e-mail til: info@noord.dk og vi  returnerer med en prisliste.

Der følger en installations manualt med til alle vores produkter. Klik på et produkt under fanen "Træningsredskaber" - nederst på siden ligger en montagevejledning til download. Du kan også hente samtlige monteringsvejledninger her!

Ja, det kan de: Vi har udviklet specielle fødder til den type montage - Se et eksempel her!

Vi leverer ab fabrik (Incoterms) i Danmark, men vi giver gerne et tilbud på transporten.

NOORD har udført et studie af byrumsinventar. Studiet viste hvilke produktdele i det offentlige rum, der er mest udsat for slid, hærværk, vind og vejr. Studiet har sidenhen dannet grundlag for designet af NOORDs produkter. Derfor benytter vi hverken skruer eller bolte i produktionen af træningsredskaberne, som heller ikke har nogle bevægelige dele. Træningsredskaberne er produceret i rustbeskyttet og pulverlakeret stål. De valgte materialer sikrer den lange levetid.

NOORDs fitness koncept er designet til flere træningsformer, så som Crossfit, Calisthenics (kropsvægtstræning), HIIT (High-Intensity Interval Training), Cirkeltræning og Accessories (Træning med TRX og elastikker). De funktionelle træningsredskaber fra NOORD rammer derved en bred målgruppe, da alle uanset alder, niveau og træningsform vil kunne udføre forskellige øvelser.

Ja, visse redskaber kan også benyttes af nogle kørestolsbrugere. Afstanden mellem redskaberne er mindst 150 cm - man kan altså godt bevæge sig rundt på området i en kørestol. Afstanden mellem stængerne på de enkelte produkter er fra 57 cm til 90 cm. 

Vore produkter er certificerede iht. den europæiske norm EN:16630 og den amerikanske norm ASTM F3101-15. Ønsker du at se vores certifikater, så skriv til os på: info@noord.dk.

Ja, faldunderlagene må godt overlappe hinanden.

De grønne linjer må  ikke overlappe hinanden. De blå linjer må dog godt overlappe både de blå og de grønne linjer, MEN der må ikke være faste eller hårde genstande inden for den blå cirkel. (Træer, sten, andre redskaber osv.)