Kunstgræs belægning

Kunstgræs belægning er et underlag, som oftest er benyttet til udendørsområder eller i haller, som dagligt udsættes for slitage, eller til områder hvor almindeligt græs, har vanskeligt ved at gro. Med denne belægning kan man minimere vedligeholdelses-omkostningerne, hvilket gør det til et attraktivt alternativ.

Funktioner med kunstgræs

Kunstgræs kan bruges til mange formål. Oftest er det benyttet på fodboldbaner, multibaner, hockeybaner, legepladser, haveanlæg, multisport, tennisbaner, golfbaner, minigolfbaner, logogræs m.m Det er kun fantasien der sætter grænser.

Vandgennemtrængende belægning

Med denne belægning, får du en permeabel overflade, hvilket betyder at den er vandgennemtrængende, og giver derfor et sikkert underlag med en faldhøjde på op til 3 meter. Det fås i et utal af farver og typer, so tøv ikke med at kontakte en af vores rådgivere.

Reparationer og opstribning

Hos NOORD laver vi også mange reparationer på allerede eksisterende kunststofbaner. Det er ofte både fodboldbaner, hockeybaner, tennisbaner m.m. Ofte ser vi, at de gamle streger trænger til en kærlig hånd – og der er vi altid behjælpelige.

 

Vi har mange års erfaring og er specialister i at udlægge kunstgræs. Kontakt en af vores rådgivere – så hjælper vi dig med dit projekt.

Vi elsker at høre om nye unikke projekter. Kontakt os og få en pris på dit projekt.

Vores dygtige team udfører gummibelægninger i hele Danmark, og der er ingen opgaver der er for store, små eller kompliceret. Vores brede udvalg af belægningstyper, kan bruges til mange opgaver og formål.

Hos NOORD laver vi flere former for belægninger, hvor kunstgræs er en af mulighederne. Se også vores andre belægninger, som for eksempel gummibelægning, sportsbelægning og asfaltcoating.

ANDRE BELÆGNINGSTYPER

GUMMIBELÆGNING

SPORTSBELÆGNING

KUNSTGRÆS

TERMOPLAST