Gummibelægning fra NOORD

Med en helstøbt gummibelægning som faldunderlag fra NOORD øger du sikkerheden for børn, unge og voksne, som benytter områderne. En gummibelægning er det sikre valg som faldunderlag og kan fås i alle regnbuens farver, så belægningen passer ind i det omkringliggende miljø.

Helstøbte gummibelægninger eller gummiasfalt, bruges ofte som faldunderlag til legepladser og multibaner. Gummibelægningernes egenskaber er ligeledes velegnet til mange andre formål, så som: under udendørs træningsredskaber, atletikbaner, løbebaner, fitness områder m.mg

Certificeret gummibelægning / faldunderlag

Vores gummibelægninger er certificeret til faldhøjder fra 60 cm til 3 meter, og fås i mere end 30 forskellige farver.

Egenskaber

Gummibelægningen er vandgennemtrængende, hvilket gør at skidt og snavs automatisk skylles væk – hermed forbliver gummibelægningen ren og pæn i de fleste miljøer.

Fremgangsmåde

Et fuldstøbt gummibelægning af EPDM gummi opdeles i to lag – et top lag som udføres i EPDM gummi og et baselag, som laves i SBR gummi. Baselaget udgør det stødabsorberende faldunderlag, som oftest består af genbrugsgummi fra bl.a. bilindustrien. Toplaget fungerer som den slidstærke og den visuelt flotte finish, som kan fås i alle regnbuens farver.

Anbefalinger fra NOORD

NOORD går meget op i sikkerhed, og anbefaler derfor, at man altid sikre sig at faldunderlag/gummibelægning lever op til DS/EN 1176-77. NOORD anbefaler, at der udlægges et faldunderlag, der lever op til de gældende regler, som er udformet til legepladser og fitnessredskaber. 

Alle vores typer af faldunderlag lever op til de gældende regler for legepladssikkerhed og udendørs træningsredskaber, herved har man taget de bedste og mest sikre foranstaltninger til et sikkert og godt udendørs miljø for børn og voksne. Faldunderlag / gummibelægning

 

Vi elsker at høre om nye unikke projekter. Kontakt os og få en pris på dit projekt.

Vores dygtige team udfører gummibelægninger i hele Danmark, og der er ingen opgaver der er for store, små eller kompliceret. Vores brede udvalg af belægningstyper, kan bruges til mange opgaver og formål.

Hos NOORD udlægger vi flere former for faldunderlag, hvor helstøbte gummibelægninger er en af mulighederne. Ud over gummibelægninger udfører vi også faldunderlag i tigermulch / gummiflis og kunstgræs. 

  • Genbrugsmateriale
  • Brandklasse (T2)
  • Lang levetid
  • Høj slidstyrke
  • I henhold til EN1176-77
  • Selvdrænende
  • Minimal drift og vedligeholdelse
  • 24 Standardfarver uden merpris

Oversigt over standardfarver

CASE - 200 meter atletikbane - EPDM gummibelægning

Vi udfører hvert år mange områder med EPDM Gummibelægning. Herunder fx atletikbaner, legepladser, fitness områder osv. Så har I et areal som i godt kunne tænke jer at få belagt med fuldstøbt gummi, er i altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. 

Atletikbanens faldunderlag er lavet i helstøbt gummi (EPDM). En fuldstøbt gummibelægning opdeles i to lag – et øvre lag som udføres i EPDM gummi og et baselag, som laves i SBR gummi. Baselaget udgør det stødabsorberende lag, som oftest består af genbrugsgummi fra bl.a. bilindustrien, som gør faldunderlaget ideelt til løb og andre aktiviteter. Toplaget fungerer som den slidstærke og den visuelt flotte finish, som kan fås i alle regnbuens farver. De mange forskellige farver sørger for, at områderne kan individualiseres og personliggøres, så det er tilpasset det omkringliggende landskab. Atletikbanen er opstribet med en PU maling, som sikre en god farveægthed mange år frem over.

Vores belægninger er certificeret til faldhøjder fra 60 cm til 3 meter. EPDM-gummien fås i mere end 30 forskellige farver og kræver minimal vedligeholdelse. Asfaltbelægningen er vandgennemtrængende, hvilket gør at skidt og snavs automatisk skylles væk. Hermed forbliver belægningen ren og pæn. 

 

Udendørs motionsredskaber træningspark 200m løbebane helstøbtgummi