Skip to main content
Gummibelægning
Indendørs gummibelægning i BR butik

Gummibelægning som faldunderlag

Gummibelægning er et populært valg når det gælder faldunderlag. Udendørs gummibelægning benyttes ofte som faldunderlag ved legepladser, træningsområder atletikbaner, parkourarealer, og multibaner. Det er et blødt og fleksibelt underlag, som kan reducere risikoen for skader og faldulykker.

Belægningen er holdbar, robust og kan tilpasses i forskellige tykkelser for at opfylde kravene til faldhøjder. Derudover fås den i et væld af forskellige farver, som kan ses i vores katalog eller på vores farvekort.

Gummibelægning fra NOORD er modstandsdygtigt over for vind og vejr, så det kan holde sig godt i mange år.

Sikkerhed på legepladsen med gummibelægning

Hos NOORD er vi eksperter i sikkerhed på legepladser. Vi vejleder alle kunder i faldunderlag og faldsikkerhed ud fra de træningsredskaber eller lege- og klatrestativer, som gummibelægningen danner faldunderlag til.

Med en belægning fra NOORD kan børn, unge og voksne benytte området uden at skulle bekymre sig om at komme til skade.

Vores belægninger er certificeret og lever altid op til DS/EN 1176-77, som er de gældende standarder for legepladssikkerhed.

Hos NOORD er dit projekt i gode hænder, og vi står gerne for hele processen – lige fra optegning til realisering. 

CERTIFICERET GUMMIBELÆGNING

Med en belægning fra NOORD kan børn, unge og voksne benytte området uden at skulle bekymre sig om at komme til skade.
Gummibelægninger giver en god og blød komfort og er det sikre valg af faldunderlag under en legeplads eller fitnessredskaber.

Vores belægninger lever altid op til DS/EN 1176-77, som er de gældende regler for legepladssikkerhed og udendørs træningsredskaber. Hos os er dit projekt i gode hænder, og vi står gerne for hele processen – lige fra optegning til realisering. 

Standardfarver for Gummibelægning

Hos NOORD tilbyder vi 24 standardfarver og dobbelt så mange tilpassede special farver. Farverne kan blandes – hvilket giver dig mulighed for at sammensætte præcis det farvemix, du ønsker til dit projekt. Kun fantasien sætter grænser.

Katalog med nyttig viden om din belægning

Hos NOORD har vi samlet alle guldkornene omkring gummibelægninger, og andre belægninger, i vores belægningskatalog. Her kan du se, hvordan man afslutter en gummibelægning op til asfalt eller direkte i græs. 

Vi har også samlet nyttig viden om faldhøjder og faldafstande og lavet en nem guide. Download kataloget og brug det som opslagsværk når du sidder og planlægger dit næste projekt.

Gummibelægning til sportsbaner

Vores stødabsorberende gummibelægning til sportsbaner og basketballbaner er det oplagte valg, når der skal anlægges nye baner eller de eksisterende baner skal friskes op og renoveres.

Hos NOORD tilbyder vi gummibelægninger med eget logo, skrift eller symboler. Det er en oplagt måde at skabe blikfang på basketballbanen på, og gør belægningen mere indbydende og inspirerende. Flotte farver og unikke designs, i en gummibelægning, skaber ofte mere aktivitet.

Gummibelægning fra NOORD i alle regnbuens farver og med eget logo

Gummibelægning er ikke kun et godt valg når det angår sikkerhed, det er også et dekorativt valg, da det fås i en række forskellige farver og designs.

Vores dygtige grafiker laver specielt udviklede designs lige efter kundernes ønsker, så din gummibelægning kan få et unikt design og skille sig ud.

Nogle af vores kunder vælger at lade enten skrift eller logo indgå i designet på gummibelægningen, mens andre ønsker et design der spiller sammen med legeredskaberne på en legeplads. Fx er det oplagt at vælge en flot blå og beige gummibelægning til en legeplads med temaet ”vand og strand”.

NOORD hjælper dig på vej

Uanset om du søger et sikkert og attraktivt gummiunderlag til en skole, en kommune eller en boligforenings legeplads eller sportsbane, kan gummibelægning fra NOORD være den perfekte løsning.

Hos NOORD har vi mange års erfaring med at levere og udlægge gummibelægning og vi er klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dit projekt.

Når din gummibelægning fra NOORD får et par år på bagen og trænger til en rens eller reparation, tilbyder vi også gerne at komme og rense din gummibelægning, så den igen fremstår farverig og indbydende.

Rens af gummibelægning
Find inspiration til dit kommende projekt

Mooncarbaner & Cykelbaner

Mooncarbaner og cykelbaner til skolegården Mooncarbaner og cykelbaner i skolegården har mange positive indvirkninger på børns sundhed og trivsel. En...

Læs mere

Tagterrasse projekter

Tagterrasser bliver i højere grad brugt som aktive uderum Tagterrasser bliver i stigende grad udnyttet til formål som afslapning, grillaftener...

Læs mere

Kontakt os

Er du på udkig efter en professionel samarbejdspartner, så er du havnet det helt rigtige sted. Vi sætter en ære i en ekstraordinær god service. Vores team har mange års erfaring og vi står gerne til rådighed for dig, når du har brug for rådgivning eller sparring til dit projekt.

DanishSwedishGermanEnglish