Skip to main content
Reparation af gummibelægning
Vedligeholdelse og reparation af faldunderlag, gummibelægninger | se mere her

Reparation af gummibelægning

Hos NOORD er vi specialiseret i reparation af gummibelægninger. Vores dygtige team har mange års erfaring med at reparere og vedligeholde diverse belægninger – så du er i gode hænder hos os, når din belægning har brug for en kærlig hånd. 

Belægninger med huller og revner er hverken sikre eller attraktive for brugerne. Vi reparerer huller og skader på din eksisterende belægning for at forny og forlænge levetiden.

Vi giver også gerne dit faldunderlag en kærlig hånd, ved at puste nyt liv i belægningen og øge levetiden, så dit område igen fremstår som næsten nyt med en rens. Læs om rens af gummibelægning her.

Vi reparerer gerne din belægning

Slid, frost og varmepåvirkning fra direkte sol kan skabe huller i gummibelægninger, som gør belægningen mindre sikker, udover den også fremstår slidt og uskøn at se på.
Det er heldigvis ikke en stor omgang at reparere et hul i en gummibelægning, og det kan gøres så det med tiden er nærmest usynligt og uden man efterfølgende kan mærke det når man går hen over belægningen.

Ring til os og aftal en tid for reparation af din gummibelægning, det er hverken dyrt eller tidskrævende.

VI GIVER DIN BELÆGNING NYT LIV

Belægninger med huller og revner er hverken sikre eller attraktive for brugerne. Er din belægning blevet kedelig at se på, har den mistet sin stødabsorbrende evne eller er den blevet angrebet af mos- og plantevækst? Så giver vi gerne din belægning nyt liv.
 
Vi reparerer huller og skader og renser gerne din eksisterende belægning for at fornye og forlænge levetiden.

Kontakt os

Er du på udkig efter en professionel samarbejdspartner, så er du havnet det helt rigtige sted. Vi sætter en ære i en ekstraordinær god service. Vores team har mange års erfaring og vi står gerne til rådighed for dig, når du har brug for rådgivning eller sparring til dit projekt.

Find inspiration til dit kommende projekt

Gummibelægning i baggårde

Gummibelægning i baggårde I samarbejde med NOORD har en lang række beboere og hotelgæster allerede fået glæde af vores gummibelægning....

Læs mere
DanishSwedishGermanEnglish