Skip to main content

Om NOORD

NOORD er en lokal, dansk virksomhed der både designer, udvikler og producerer sportsredskaber til offentlige parker, små byrum og meget mere

Om NOORD

I 2012 etablerede Steffen Svendsen, NOORD ApS, som i dag er lokaliseret i Ringsted. Hos NOORD præsenterer vi en bred og solid produktserie indenfor udendørs træningsredskaber (Spirerne), OCR forhindringsbaner, Leg- og læringsspil og belægninger. Hos NOORD har vi fokus på at udvikle og producere produkter med lang levetid, som kræver minimal vedligeholdelse og hvis enkle design gør, at de let falder ind i det omkringliggende miljø, uanset om det er i bymidten, parken eller i mere landlige omgivelser.

Spirer-serien var tilbage i 2012 første skud på stammen af en række produkter, som alle har samme formål – nemlig at inspirere og motivere yngre som ældre, mænd som kvinder, begyndere og øvede til at tage en pause i hverdagen, stresse af og få glæde og ny energi gennem bevægelse, motion og leg i det fri.

Vi hos NOORD er stolte af at være en dansk virksomhed med innovationsafdeling, hovedkontor og produktion i Danmark… men vi er også stolte af, at vi i 2020 åbnede en international afdeling, der allerede har solgt mere end 50 projekter over hele verden! Vores produkter er derfor ikke længere kun repræsenteret i Skandinaven, men også i resten af Europa, Asien og Nordamerika. Hongkong, Oslo, Stockholm, Las Vegas, Cadiz, New York og Miami Beach er blot nogle af de lokationer, hvor NOORDs ”Spirer”-serie er at finde.

NOORDs vision er at give et elegant og bæredygtigt bidrag til unge som ældres fysiske og psykiske sundhed og generelle velbefindende, idet vi inspirerer og motiverer folk i alle aldre og alle lande til at komme ud i det fri, bevæge sig, motionere mere og få et frirum i den travle hverdag.

NOORDs mission er, via vores skulpturelle og funktionelle produkter, at gøre en positiv forskel i folks liv ved at inspirere og hjælpe dem til at få en sundere og mere aktiv livsstil – og at gøre adgangen til træning let tilgængelig og gratis. Vores udendørs redskaber er designet, produceret og tænkt til flere forskellige træningsformer og muliggør opbygningen af en stærk og smidig krop – og det må også godt være sjovt.

Miljø og bæredygtighed vægter vi hos NOORD på lige fod med høj kvalitet og livsglæde og vi ønsker at være førende i branchen indenfor bæredygtighed. Derfor benytter vi en miljøvenlig, vandbaseret proces ved rustbeskyttelsen af de fleste af vores produkter – en overfladebehandling, der beskytter emnerne både ind- og udvendig og udleder et minimum af tungmetaller. Vi bruger et lukket kredsløb i produktionen, hvilket giver +90% genvinding og materialeudnyttelse.

Vi tager ansvar og tænker bæredygtighed ind i hele forløbet fra design over produktion til holdbarhed. Derfor har vi valgt at holde alle processer i Danmark, det gælder lige fra det øjeblik, idéen til et produkt opstår, til det er færdigproduceret og kan leveres til kunden. Vi stræber altid efter, at produktionen foregår så skånsomt som muligt og bruger derfor kun genanvendeligt stål til vores produkter. Derudover har vi fokus på at sikre minimal vedligeholdelse og lang levetid på alt, hvad vi leverer. Læs mere om vores fokus på miljøet her.

Se hele serien af udendørs træningsredskaber, som vi kalder ”Spirerne”. NOORDs trænings-redskaber henvender sig til såvel den øvede som uøvede sportsudøver.

I NOORD har vi udviklet redskaber til en forhindringsbane, der kan bruges som en sjov og udfordrende måde at træne på for at øge styrke, udholdenhed, balance og koordination.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis 

Læs om vores projekter fra ind- og udland
Bellahøj svømmestadion

Bellahøj Svømmestadion

Bellahøj Friluftsbads nye gummibelægning Forbedret Svømmeoplevelse: Opgraderet Bellahøj Friluftsbad tilbyder nu en forbedret svømmeoplevelse med en ny skridsikker og permeabel gummibelægning.  Denne opgradering tilføjer et ekstra lag af komfort og...

Læs mere

Ny Retspsykiatri Sct. Hans

Ny retspsykiatri på Sct. Hans i Roskilde Et prisvindende byggeri stod i 2022 klar til indvielse. Årets sundhedsbyggeri 2022 blev retspsykiatrien på Sct. Hans i Roskilde. Til projektet har NOORD...

Læs mere

Et prestigeprojekt i Hongkong

Et prestigeprojekt i Hongkong Tagterrasser bliver i stigende grad udnyttet til formål som afslapning, grillaftener og meget andet. Hos NOORD har vi set en øget efterspørgsel på træningsredskaber med fodplader...

Læs mere

Scandinavian Center Aarhus

Scandinavian Center i Aarhus tilbyder gratis udendørs træning I Århus er der gode muligheder for at motionere og træne udendørs. Et af de steder, hvor det er muligt at træne...

Læs mere

Kontakt os

Ønsker du at skabe et aktivt og sundt miljø for børnene på din skole, så kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak om dine ønsker, din skoles nuværende udearealer og dit budget. Vi er til rådighed fra ide til færdigt projekt, så du sikrer dig at alle sikkerhedskrav overholdes, at alt materiale er af højeste kvalitet med lang levetid til gavn for din skole og med respekt for dit budget.

DanishSwedishGermanEnglish