Skip to main content
Multibane med sportsbelægning fra NOORD
En multibane har mange anvendelsesmuligheder

En multibane er populær på skoler, offentlige legepladser og i parker, fordi den lægger op til mange timers sjov og aktivitet samt socialt samvær for børn, unge og voksne.

Med en multibane fra NOORD får du muligheden for et unikt design på belægningen, hvor det er muligt at integrere logo eller tekst, alt efter ønsker og behov.

Multibaner er et populært valg

Multibaner er blevet et populært valg for mange skoler, efterskoler, højskoler og institutioner på grund af deres mange forskellige funktioner og anvendelsesmuligheder. En multibane er en fleksibel og alsidig sportsbane, der kan bruges til en række forskellige sportsgrene, herunder fodbold, basketball, volleyball, hockey og meget mere.

Fordelen ved en multibane er, at den kan bruges til forskellige sportsgrene, hvilket gør den ideel som redskab til skoler, efterskoler, højskoler og institutioner, hvor man ønsker at give eleverne eller brugerne mulighed for at bruge banen til forskellige formål på forskellige tidspunkter.

Banerne er ideelle til at få skabt socialt samvær og bevægelsesglæde når der spilles fodbold, basket, håndbold eller hockey.

Multibane med stålhegn og kunstgræs - NOORD

Multibane med eget design eller logo på belægningen

Hos NOORD tilbyder vi multibaner med tilhørende skridsikkert sportsunderlag eller asfaltmaling i et stort udvalg af farver og unikt design. Vores dygtige grafikere kan lave et design til netop jeres skole eller institution, som matcher jeres farver, integrerer jeres logo eller slogan. Kun fantasien sætter grænser. Vi indfrier din drømme, hvis du lader os høre om dem.

De mest populære belægninger til multibaner er gummibelægning, kunstgræs og asfalt. Til asfalten har NOORD en speciel skridsikker asfaltmaling, som kan gøre selv de mest kedelige asfaltbelægninger inspirerende. Læs mere om de forskellige former for belægninger ved at klikke på linket i teksten.

Med den unikke mulighed hos NOORD for at tilpasse farver og design efter kundens ønsker, skabes en indbydende og inspirerende atmosfære, som passer perfekt til omgivelserne og som inviterer til leg og aktivitet.

Multibane med eget logo i belægningen fra NOORD

Størrelser og former på multibaner

Multibaner findes i mange størrelser og former. Det afhænger helt af kundens ønsker til anvendelsesmuligheder. Hos NOORD sælger vi multibaner på specialmål efter kundens ønske, men vi har også standardbaner, som man kan vælge imellem.

  • Multibane standardmål: 12 x 24 Meter
  • 8-kantet panna bane standardmål: ø 5,6m, højde: 0,6m. 

På vores store multibaner, som måler 12 x 24 meter, er det muligt at spille fx street football og basket samtidig på tværs af banen.

Panna baner til skoler og institutioner fra NOORD
Multibane med unikt design på belægning fra NOORD

Kvalitet, funktionalitet og æstetik er et varemærke for NOORD

Med en multibane fra NOORD er du sikret høj funktionalitet, kvalitet og æstetik, hvilket gør banerne ideelle til institutioner, der ønsker at skabe et sporty og inspirerende miljø for eleverne eller brugerne.

Multibaner fra NOORD er også kendt for deres holdbarhed, da de er lavet af kvalitetsmaterialer, der er modstandsdygtige over for skader og slid. Det giver institutionerne mulighed for at få en multibane, der kan bruges i mange år fremover.

Multibaner er en fremragende måde for institutioner at skabe et aktivt og sundt miljø for eleverne eller brugerne, da den lægger op til mange timers aktivitet, sjov og socialt samvær. En multibane er et alternativ til fx. en basketballbane, da multibanen giver et utal af anvendelsesmuligheder.

For mange skoler eller institutioner er det endvidere en økonomisk og pladsmæssig fordel, at én bane kan bruges til mange forskellige aktiviteter.

Renovering af multibane

Står du ikke og mangler en ny multibane, men ønsker at renovere din eksisterende belægning, kan NOORD også være behjælpelig. Vi renser ofte gummibelægninger og faldunderlag eller giver den kedelige asfalt, på basketballbanen, nyt liv med vores asfaltmaling.

Asfaltmaling og belægning til skoler og institutioner
Find inspiration til dit kommende projekt

Mooncarbaner & Cykelbaner

Mooncarbaner og cykelbaner til skolegården Mooncarbaner og cykelbaner i skolegården har mange positive indvirkninger på børns sundhed og trivsel. En...

Læs mere

Kontakt os

Er du på udkig efter en professionel samarbejdspartner, så er du havnet det helt rigtige sted. Vi sætter en ære i en ekstraordinær god service. Vores team har mange års erfaring og vi står gerne til rådighed for dig, når du har brug for rådgivning eller sparring til dit projekt.

DanishSwedishGermanEnglish