Skip to main content
Få spillet twister fast monteret i skolegården - kontakt NOORD
Skab en kreativ skolegård

Hos NOORD ønsker vi at skabe rammerne for leg til alle i skolegården, uanset aldersgruppe og interesser. Vi hjælper med at lave netop den skolegård som passer til jer, og dygtige projektledere og grafikere er med jer under hele processen.

Dansk design og produktion
180 standard RAL farver
I henhold til EN16630
Minimal vedligeholdelse

En skolegård for alle aldersgrupper

Vi er skolernes kreative sparringspartner, når det gælder om at omdanne en grå og kedelig skolegård til et spændende og inspirerende miljø for alle aldersgrupper.

Mange skoler har traditionelle legestativer, som kun indbyder til leg for en tredjedel af skolens elever. Hos NOORD har vi besluttet at gøre noget ved dette og har derfor lagt os i selen for at udvikle spil og aktiviteter, der inspirerer og henvender sig til alle aldersgrupper.

Vores dygtige projektledere og grafikere deltager i hele processen, fra den første ide til en unikt tilpasset og ekstraordinær legeplads, uden at det skal koste en formue. Vi indtænker det eksisterende miljø og skaber derfor store forandringer til mindre budgetter.

Basketbaner og multibaner i lysende flotte farver

Få en unikt designet asfaltmaling til din eksisterende basket- eller multibane, så den fremstår farverig og indbydende i mange år fremover. Det er et lille indgreb, men en kæmpe forandring for oplevelsen af udemiljøet omkring banen.

Leg og læring for alle aldersgrupper med NOORDs spinnerspil

NOORD har udviklet læringsspil, der aktiverer og stimulerer leg og læring hos både de helt små og de ældste årgange. Se fx det udfordrende matematikspil til skolegården eller det grinagtige Twisterspil, som alle børn og unge elsker. 

Vi tager jeres mooncarbane til nye højder

Lad dig inspirere af vores kreative løsninger til skolegårdens mooncarbaner eller cykelbaner. Hos os er en mooncarbane ikke bare to striber man cykler imellem! Vi skaber rammerne for mange timers sjov og aktivitet, hvor mange børn kan deltage samtidig. 

Vi anlægger faldunderlag i flotte farver

Lad os anlægge jeres nye faldunderlag i EPDM gummibelægning, som findes i et hav af farvekombinationer. Vores gummibelagte faldsikring er stødabsorberende og ekstremt slidstærkt. Vi har helt styr på alle regler på området, så du behøver ikke bekymre dig om tykkelsen i forhold til faldhøjden eller afstanden fra belægningskanten og ind til legestativet. 

En kreativ og indbydende skolegård kan have en stor indvirkning på børnenes sundhed, trivsel og læring. Det er vigtigt at skabe en skolegård, der er inkluderende for alle aldersgrupper og har aktiviteter, der passer til både de store og de små. 

I Danmark gælder er det et krav, at børn skal være fysisk aktive i 45 minutter i løbet af en hel skoledag. At lykkes med dette, hver dag og hele året rundt, stiller store krav til skolens fysiske rammer og udearealer. 

Aktiviteter som fx områder med træningsredskaber, multibaner eller basketbaner er tiltænkt de større børn, da de giver dem mulighed for at motionere og forbedre deres fysiske sundhed på en legende og sjov måde i løbet af skoledagen. Se vores træningsredskaber til skoler her.

For de yngste børn kan mooncarbaner og hinkeruder være en sjov måde at få motion på. Det giver dem også mulighed for at udforske deres fantasi og kreativitet, mens de leger og har det sjovt i skolegården.  

En kreativ og indbydende skolegård er en fantastisk måde at stimulere børns sundhed og trivsel på. Skoler med aktiviteter, der passer til alle aldersgrupper og inkluderer forskellige typer af aktiviteter, fx træningsredskaber, multibaner, basketballbaner, mooncarbaner, hinkeruder og læringsspil, kan være med til at skabe en skolegård, der både er sjov og lærerig.

Lad os være med på rejsen og kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak om dine ideer og tanker om en inspirerende skolegård.

Idéforslag og inspiration

Hos NOORD har vi forsøgt at gøre processen fra ide til færdigt projekt en del nemmere. Vi har derfor lavet en række idéforslag med priser, som kan bruges som inspiration til dit kommende projekt. 

Her er det muligt at downloade alle DWG-filer til projektet så du kan implementere dem i dit tegne- eller planlægningsprogram. Du kan også finde DWG-filer af hver enkelt serie.

Find inspiration til dit kommende projekt
Multibane med sportsbelægning fra NOORD

Multibane til boldspil

En multibane har mange anvendelsesmuligheder En multibane er populær på skoler, offentlige legepladser og i parker, fordi den lægger op...

Læs mere

Hinkeruder

Hinkeruder i termoplast Hos NOORD tror vi på, at læring kan være sjovt og spændende, og det er netop det,...

Læs mere

Kontakt os

Er du på udkig efter en professionel samarbejdspartner, så er du havnet det helt rigtige sted. Vi sætter en ære i en ekstraordinær god service. Vores team har mange års erfaring og vi står gerne til rådighed for dig, når du har brug for rådgivning eller sparring til dit projekt.

DanishSwedishGermanEnglish