UDENDØRS TRÆNINGSUDSTYR

Se vores udvalg af udendørs træningsudstyr nedenfor. Har du brug for rådgivning i forbindelse med etablering af dit træningsområde er du altid velkommen til at kontakte os.

Funktionel udendørs fitnessudstyr med minimal vedligeholdelse

UDENDØRS TRÆNINGSUDSTYR I TOPKVALITET

Hos NOORD tilbyder vi udendørs træningsudstyr i højeste kvalitet, som er designet og produceret i Danmark. Alle NOORDs redskaber er miljøvenlige og er produceret så de er hærværkssikret og vedligeholdelsesfrie.

Vores udendørs træningsredskaber findes i adskillige parker, grønne områder, på offentlige pladser, skoler og på legepladser. Med et træningsområde fra NOORD er du sikker på, at træningsredskaberne henvender sig til et bredt segment og er brugervenlige for både mænd og kvinder.

FÅ SKRÆDDERSYET DIT TRÆNINGSOMRÅDE

 

Hos NOORD er dit projekt altid i gode hænder. Vores kompetente medarbejdere har mange års erfaring med rådgivning og etablering af udendørs træningsområder. Vi skræddersyer det perfekte område efter dine ønsker og behov, og finder i fællesskab frem til den bedste løsning. Derfor kan du også selv bestemme, hvordan udformningen af dit område skal være, hvilket faldunderlag du ønsker og vælge farve på træningsudstyret og faldunderlaget, helt uden ekstra omkostninger.

Vi står gerne for hele processen fra rådgivning og optegning i 3D af dit projekt, til selve udførelsen af området. Du kan blot læne dig tilbage og se projektet tage form.

 

Kundeservice og kontakt
KONTAKT OS I DAG

Ingen opgaver er for store eller for små. Vores dygtige team kan løse netop det, du står og har brug for i forbindelse med etablering af dit træningsområde – både når det kommer til træningsudstyr og faldunderlag. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål.

IDÉOPLÆG TIL DIT OMRÅDE MED UDENDØRS TRÆNINGSUDSTYR

CERTIFICERET TRÆNINGSUDSTYR

Er du i tvivl om hvad den bedste løsning er for dig – så rådgiver vi dig gerne. Vores udendørs træningsudstyr er designet og udviklet til at kunne modstå alt slags vejr og er derudover certificeret i henhold til EN 16630, så de lever op til alle krav omkring sikkerhed. 

Har du brug for mere information eller inspiration til dit område? Download vores katalog med træningsudstyr her.

Er du arkitekt og har brug for DWG-filer, licitationstekst, montagevejledning eller teknisk data, er de at finde på det enkelte redskabs side (find de ønskede redskaber ovenfor), under “downloads”.

SKAL VI ETABLERE DIT NYE OMRÅDE MED TRÆNINGSREDSKABER?

Hvis du leder efter eksperter til at etablere dit nye træningsområde med udendørs træningsredskaber, er vi altid parate til at påtage os opgaven. Ingen opgaver er for store eller for små. Udfyld formularen nedenfor, send os en mail eller giv os et ring – så finder vi sammen den bedste løsning.

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Virksomhed

    Din besked