Skip to main content

Balance Beam

Balance Beam

Produktnr.: NO-102

Mål: B507 x D85 x H22 cm

Materiale: Stål 

Farve: Vi tilbyder en bred vifte af flotte UV-stabile RAL-farver. Vælg mellem vores 180 forskellige standard farver

Korrostionsklasse: C4 – Rustbeskyttet, pulverlakeret

Overfladebehandling:
– Rustbeskyttet
– Pulverlakeret

Trænings funktioner:

Downloads:

Produktbeskrivelse:

NOORDs bud på den klassiske OCR Balance Beam, er – i lighed med de øvrige træningsredskaber i OCR-serien – fremstillet af rustbeskyttet, pulverlakeret stål. Dette redskab er ekstremt holdbar og slidstærk. Rustbeskyttelsen sikrer, at stålet ikke korroderer, selv når det udsættes for regn og fugtighed, mens pulverlakeringen giver en glat og jævn overflade.

OCR Balance Beam består af et 5,7 meter langt zig zag forløb af 3 vandrette ø114 mm stålrør. For at sikre en lang levetid og en miljøvenlig overfladebehandling er redskaberne e-coatet og efterfølgende pulverlakeret. Redskabets overside er belagt med en skridsikring.

Læs mere

På OCR Balance Beam gælder det om at balancere på bommen med hurtigst mulig fremdrift uden at falde ned. Den skridsikre overflade sikrer et godt greb og minimerer risikoen for skader.

OCR-redskabet er ideelt til brug i offentlige træningsfaciliteter, parker og andre udendørs områder, hvor folk kan træne gratis og uden begrænsninger. Ud over at være en populær træningsmulighed for ekstrem-sportsfolk, er en OCR bane også ideel for børn og unge, som en del af en sjov og udfordrende træning. De kan udfordre sig selv ved at prøve forskellige øvelser og teknikker, der hjælper med at udvikle styrke, koordination og balance.

  • Smukt og æstetisk udendørs OCR redskab
  • Ekstremt holdbar og slidstærk
  • Ideelt til brug i parker og det offentlige rum
  • Kan bruges til hård fysisk træning for øvede, samt til sjov og udfordrende træning for mindre øvede.

Træningsredskaberne monteres nemt og enkelt i jorden. Konstruktionen af jordspyddet er lavet som en forlængelse af selve træningsredskabet, hvilket gør træningsredskaberne særdeles holdbare og uden mulighed for at ruste eller ændre form, trods hyppig og mangeartet brug.

KONTAKT OS I DAG

Vi står altid klar til at hjælpe, hvis du skal have etableret et træningsområde. Vores mange års erfaring gør, at vi, i samarbejde med dig, kan skabe de bedste resultater. Ingen opgaver er for store eller for små og vores dygtige team kan løse netop det, du står og har brug for. Tøv ikke med at skrive eller ringe til os, hvis du har spørgsmål.

DanishSwedishGermanEnglish