Skip to main content

Horizontal Ladder Single

Horizontal Ladder Single

Produktnr.: NO-103

Mål: B290 x D125 x H230 cm

Materiale: Stål 

Farve: Vi tilbyder en bred vifte af flotte UV-stabile RAL-farver. Vælg mellem vores 180 forskellige standard farver

Korrostionsklasse: C4 – Rustbeskyttet, pulverlakeret

Overfladebehandling:
– Rustbeskyttet
– Pulverlakeret

Trænings funktioner:

Downloads:

Produktbeskrivelse:

OCR Horizontal Ladder – Single, er – i lighed med de øvrige trænings-redskaber i OCR-serien – fremstillet af rustbeskyttet, pulverlakeret stål, samt rustfrit stål.

OCR Horizontal Ladder – Single er 2.3 meter højt og består af 3 lodrette ø114 mm stålrør. Mellem de 3 lodrette stolper er der placeret et rustfrit armgangsstativ. På det ene ben er der placeret en trædeplade der kan hjælpe brugeren med at nå op til armgangsribben.  For at sikre en lang levetid og en miljørigtig overfladebehandling er de tre lodrette stolper e-coatet og efterfølgende pulverlakeret. De rustfrie emner er el-poleret.

Læs mere

På OCR Horizontal Ladder – single skal brugerne starte ved den ene ende af redskabet og bruge deres arme og overkrop til at klatre på tværs af armgangsribben. En vigtig faktor for at mestre OCR Horizontal Ladder er, at have styrke og udholdenhed i overkroppen, samt evnen til at holde kroppen i den rette position, mens man klatrer på tværs af armgangsribben. På dette redskab trænes koordination og styrke for at undgå at falde ned.

OCR-redskabet er ideelt til brug i offentlige træningsfaciliteter, parker og andre udendørs områder, hvor folk kan træne gratis og uden begrænsninger. Ud over at være en populær træningsmulighed for ekstrem-sportsfolk, er en OCR bane også ideel for børn og unge, som en del af en sjov og udfordrende træning. De kan udfordre sig selv ved at prøve forskellige øvelser og teknikker, der hjælper med at udvikle styrke, koordination og balance.

  • Smukt og æstetisk udendørs OCR redskab
  • Ekstremt holdbar og slidstærk
  • Ideelt til brug i parker og det offentlige rum
  • Kan bruges til hård fysisk træning for øvede, samt til sjov og udfordrende træning for mindre øvede.

NOORDs redskaber er alle designet til træning i det fri. Deres minimalistiske og æstetiske look gør dem attraktive til offentlige parker. Fitnessredskaberne fra NOORD har en særdeles lang holdbarhed og er designet uden løsdele, og dermed mere hærværkssikret end mange lignende alternativer.

KONTAKT OS I DAG

Vi står altid klar til at hjælpe, hvis du skal have etableret et træningsområde. Vores mange års erfaring gør, at vi, i samarbejde med dig, kan skabe de bedste resultater. Ingen opgaver er for store eller for små og vores dygtige team kan løse netop det, du står og har brug for. Tøv ikke med at skrive eller ringe til os, hvis du har spørgsmål.

DanishSwedishGermanEnglish