Skip to main content

Incline Wall Single

Incline Wall Single

Produktnr.: NO-105

Mål: B419 x D123 x H85 cm

Materiale: Stål, taifun og Robinia træ 

Farve: Vi tilbyder en bred vifte af flotte UV-stabile RAL-farver. Vælg mellem vores 180 forskellige standard farver

Korrostionsklasse: C4 – Rustbeskyttet, pulverlakeret

Overfladebehandling:
– Rustbeskyttet
– Pulverlakeret

Trænings funktioner:

Downloads:

Produktbeskrivelse:

NOORDs bud på den klassiske Incline Wall på OCR banen, er – i lighed med de øvrige trænings-redskaber i OCR-serien – fremstillet af rustbeskyttet, pulverlakeret stål med påmonteret hårdttræ og trifunreb.

Dette redskab er ekstremt holdbar og slidstærk. Rustbeskyttelsen sikrer, at stålet ikke korroderer, selv når det udsættes for regn og fugtighed, mens pulverlakeringen giver en glat og jævn overflade.

OCR Incline Wall – single består af ø114 mm stålrør, trærammer i hårdttræ, samt to taifunreb. I midten af trærammerne er der monteret to reb i taifun. For at sikre en lang levetid og en miljørigtig overfladebehandling er alle ståldele e-coatet og efterfølgende pulverlakeret.

Læs mere

Dette redskab ligger op til at brugerne starter for foden af væggen og skal kravle opad ved hjælp af de fastmonterede taifunreb. En vigtig faktor for at mestre OCR Incline Wall er, at have styrke og udholdenhed i overkroppen, samt evnen til at bruge de forskellige greb på en effektiv måde for at nå toppen af væggen. Derudover kræver det også god balance og koordination for at holde kroppen i den rette position, mens man klatrer op ad væggen.

Stejlheden af bakken, hvorpå dette redskab monteres, er med til at afgøre sværhedsgraden af denne forhindring.

OCR-redskabet er ideelt til brug i offentlige træningsfaciliteter, parker og andre udendørs områder, hvor folk kan træne gratis og uden begrænsninger. Ud over at være en populær træningsmulighed for ekstrem-sportsfolk, er en OCR bane også ideel for børn og unge, som en del af en sjov og udfordrende træning. De kan udfordre sig selv ved at prøve forskellige øvelser og teknikker, der hjælper med at udvikle styrke, koordination og balance.

  • Smukt og æstetisk udendørs OCR redskab
  • Ekstremt holdbar og slidstærk
  • Ideelt til brug i parker og det offentlige rum
  • Kan bruges til hård fysisk træning for øvede, samt til sjov og udfordrende træning for mindre øvede.

NOORDs redskaber er alle designet til træning i det fri. Deres minimalistiske og æstetiske look gør dem attraktive til offentlige parker. Fitnessredskaberne fra NOORD har en særdeles lang holdbarhed og er designet uden løsdele, og dermed mere hærværkssikret end mange lignende alternativer.

KONTAKT OS I DAG

Vi står altid klar til at hjælpe, hvis du skal have etableret et træningsområde. Vores mange års erfaring gør, at vi, i samarbejde med dig, kan skabe de bedste resultater. Ingen opgaver er for store eller for små og vores dygtige team kan løse netop det, du står og har brug for. Tøv ikke med at skrive eller ringe til os, hvis du har spørgsmål.

DanishSwedishGermanEnglish