Skip to main content

Jungle Walk Single

Jungle Walk Single

Produktnr.: NO-108

Mål: B24 x D24 x H250 cm

Materiale: Stål 

Farve: Vi tilbyder en bred vifte af flotte UV-stabile RAL-farver. Vælg mellem vores 180 forskellige standard farver

Korrostionsklasse: C4 – Rustbeskyttet, pulverlakeret

Overfladebehandling:
– Rustbeskyttet
– Pulverlakeret

Trænings funktioner:

Downloads:

Produktbeskrivelse:

OCR Jungle Walk single, er – i lighed med de øvrige trænings-redskaber i OCR-serien – fremstillet af rustbeskyttet, pulverlakeret stål, samt el-poleret rustfrit rør på trædefladen af redskabet. El-poleret rustfrit rør gør redskabet ekstra holdbart og kan modstå den gentagende slitage ved hyppig brug i al slags vejr og varieret fodtøj.

OCR Jungle Walk single er et 2.5 meter højt ø114 mm stålrør. På stålrøret er der monteret en trædeflade, samt to cirkelformede greb i el-poleret rustfri stål.

Dette redskab er ekstremt holdbar og slidstærk. Rustbeskyttelsen sikrer, at stålet ikke korroderer, selv når det udsættes for regn og fugtighed, mens pulverlakeringen giver en glat og jævn overflade.

Læs mere

OCR Jungle Walk single udfordrer brugerne i deres balance, styrke og koordination. Det kræver en kombination af klatring, grebshåndtering og kropsbevægelser for at navigere gennem det med lethed. Med disse enkeltstående Jungle Walk redskaber er det muligt at sammensætte sin egen Jungle Walk bane, med det antal der passer til den sværhedsgrad man ønsker.

Brugerne skal bevæge sig igennem en Jungle Walk bane, uden at røre jorden, ved hjælp af trædeflader og greb på rørene.

Dette redskab er en af mange forhindringer, der kræver færdigheder inden for parkour, gymnastik og andre former for kropsbevægelser.

OCR-redskabet er ideelt til brug i offentlige træningsfaciliteter, parker og andre udendørs områder, hvor folk kan træne gratis og uden begrænsninger. Ud over at være en populær træningsmulighed for ekstrem-sportsfolk, er en OCR bane også ideel for børn og unge, som en del af en sjov og udfordrende træning. De kan udfordre sig selv ved at prøve forskellige øvelser og teknikker, der hjælper med at udvikle styrke, koordination og balance.

  • Smukt og æstetisk udendørs OCR redskab
  • Ekstremt holdbar og slidstærk
  • Ideelt til brug i parker og det offentlige rum
  • Kan bruges til hård fysisk træning for øvede, samt til sjov og udfordrende træning for mindre øvede.

Træningsredskaberne monteres nemt og enkelt i jorden. Konstruktionen af jordspyddet er lavet som en forlængelse af selve træningsredskabet, hvilket gør træningsredskaberne særdeles holdbare og uden mulighed for at ruste eller ændre form, trods hyppig og mangeartet brug.

 

KONTAKT OS I DAG

Vi står altid klar til at hjælpe, hvis du skal have etableret et træningsområde. Vores mange års erfaring gør, at vi, i samarbejde med dig, kan skabe de bedste resultater. Ingen opgaver er for store eller for små og vores dygtige team kan løse netop det, du står og har brug for. Tøv ikke med at skrive eller ringe til os, hvis du har spørgsmål.

DanishSwedishGermanEnglish