Skip to main content

Over-Under Under Beam

Over-Under Under Beam

Produktnr.: NO-113

Mål: B155 x D12 x H72 cm

Materiale: Stål

Farve: Vi tilbyder en bred vifte af flotte UV-stabile RAL-farver. Vælg mellem vores 180 forskellige standard farver

Korrostionsklasse: C4 – Rustbeskyttet, pulverlakeret

Overfladebehandling:
– Rustbeskyttet
– Pulverlakeret

Trænings funktioner:

Downloads:

Produktbeskrivelse:

OCR over and under – Under Beam, er fremstillet af rustbeskyttet, pulverlakeret stål, samt el-poleret rustfrit rør på trædefladen af redskabet. El-poleret rustfrit rør gør redskabet ekstra holdbart og kan modstå den gentagende slitage ved hyppig brug i al slags vejr og varieret fodtøj.

Dette redskab er ekstremt holdbar og slidstærk. Rustbeskyttelsen sikrer, at stålet ikke korroderer, selv når det udsættes for regn og fugtighed, mens pulverlakeringen giver en glat og jævn overflade.

OCR Over Under – Under Beam består af at redskab med en højde på 0,72 meter, som anvendes sammen med vores OCR Over Under – Over Beam.

Læs mere

OCR over under – Under beam gør det muligt selv at designe en forhindring, da dette redskab kan sættes alene som en forhindring man skal kravle under eller springe over, eller den kan sættes i forlængelse af hinanden således at en række af ”Under beam” udgøre en forhindring man skal kravle under. Derudover kan den i kombination med OCR over under – Over Beam blive til en forhindring med fx 4 Under Beam og 2 Over beam, alt efter sværhedsgraden på banen. Endvidere kan denne Under beam bruges som opspring til en mur eller andre redskaber der er svære at forcere, hvor der skal være en afsætsmulighed for brugerne.

OCR-redskabet er ideelt til brug i offentlige træningsfaciliteter, parker og andre udendørs områder, hvor folk kan træne gratis og uden begrænsninger. Ud over at være en populær træningsmulighed for ekstrem-sportsfolk, er en OCR bane også ideel for børn og unge, som en del af en sjov og udfordrende træning. De kan udfordre sig selv ved at prøve forskellige øvelser og teknikker, der hjælper med at udvikle styrke, koordination og balance.

  • Smukt og æstetisk udendørs OCR redskab
  • Ekstremt holdbar og slidstærk
  • Ideelt til brug i parker og det offentlige rum
  • Kan bruges til hård fysisk træning for øvede, samt til sjov og udfordrende træning for mindre øvede.

NOORDs redskaber er alle designet til træning i det fri. Deres minimalistiske og æstetiske look gør dem attraktive til offentlige parker. Fitnessredskaberne fra NOORD har en særdeles lang holdbarhed og er designet uden løsdele, og dermed mere hærværkssikret end mange lignende alternativer.

KONTAKT OS I DAG

Vi står altid klar til at hjælpe, hvis du skal have etableret et træningsområde. Vores mange års erfaring gør, at vi, i samarbejde med dig, kan skabe de bedste resultater. Ingen opgaver er for store eller for små og vores dygtige team kan løse netop det, du står og har brug for. Tøv ikke med at skrive eller ringe til os, hvis du har spørgsmål.

DanishSwedishGermanEnglish