Skip to main content

Rope Climb

Rope Climb

Produktnr.: NO-115

Mål: B722 x D16 x H41 cm

Materiale: Stål og Taifunreb

Farve: Vi tilbyder en bred vifte af flotte UV-stabile RAL-farver. Vælg mellem vores 180 forskellige standard farver

Korrostionsklasse: C4 – Rustbeskyttet, pulverlakeret

Overfladebehandling:
– Rustbeskyttet
– Pulverlakeret

Trænings funktioner:

Downloads:

Produktbeskrivelse:

NOORDs bud på den klassiske Rope Climb på OCR banen, er – i lighed med de øvrige trænings-redskaber i OCR-serien – fremstillet af rustbeskyttet, pulverlakeret stål med påmonteret taifunreb. Dette redskab er ekstremt holdbar og slidstærk. Rustbeskyttelsen sikrer, at stålet ikke korroderer, selv når det udsættes for regn og fugtighed, mens pulverlakeringen giver en glat og jævn overflade.

OCR Rope Climb består af en 41 cm høj stolpe, som et taifunreb er fastmonteret på. Redskabet er beregnet til at hænge ned fra en stejl bakke, således at brugerne skal trække sig op ad bakken ved hjælp af rebet.

Læs mere

Taifunreb er på en gang både ultra holdbart trods slid, vind og vejr, men også et behageligt reb for hænderne, der giver et godt greb.

OCR-redskabet er ideelt til brug i offentlige træningsfaciliteter, parker og andre udendørs områder, hvor folk kan træne gratis og uden begrænsninger. Ud over at være en populær træningsmulighed for ekstrem-sportsfolk, er en OCR bane også ideel for børn og unge, som en del af en sjov og udfordrende træning. De kan udfordre sig selv ved at prøve forskellige øvelser og teknikker, der hjælper med at udvikle styrke, koordination og balance.

  • Smukt og æstetisk udendørs OCR redskab
  • Ekstremt holdbar og slidstærk
  • Ideelt til brug i parker og det offentlige rum
  • Kan bruges til hård fysisk træning for øvede, samt til sjov og udfordrende træning for mindre øvede.

NOORDs redskaber er ikke bare smukke i deres enkle design, de er udarbejdet og testet til at modstå hårdt vejr og hyppig brug af alle vægtklasser.

KONTAKT OS I DAG

Vi står altid klar til at hjælpe, hvis du skal have etableret et træningsområde. Vores mange års erfaring gør, at vi, i samarbejde med dig, kan skabe de bedste resultater. Ingen opgaver er for store eller for små og vores dygtige team kan løse netop det, du står og har brug for. Tøv ikke med at skrive eller ringe til os, hvis du har spørgsmål.

DanishSwedishGermanEnglish