Skip to main content

Wire Obstacle Single

Wire Obstacle Single

Produktnr.: NO-030

Mål: B78 x D71 x H230 cm

Materiale: Stål og taifunreb

Farve: Vi tilbyder en bred vifte af flotte UV-stabile RAL-farver. Vælg mellem vores 180 forskellige standard farver

Korrostionsklasse: C4 – Rustbeskyttet, pulverlakeret

Overfladebehandling:
– Rustbeskyttet
– Pulverlakeret

Trænings funktioner:
– TRX Chest Press
– TRX Jack Knife
– TRX Body Rows

Downloads:

Produktbeskrivelse:

NOORDs bud på den klassiske OCR Wire Obstacle – single på OCR banen, er – i lighed med de øvrige trænings-redskaber i OCR-serien – fremstillet af rustbeskyttet, pulverlakeret stål med påmonteret taifunreb. Dette redskab er ekstremt holdbar og slidstærk. Rustbeskyttelsen sikrer, at stålet ikke korroderer, selv når det udsættes for regn og fugtighed, mens pulverlakeringen giver en glat og jævn overflade.

OCR Wire Obstacle – single består af seks 50 cm høje stolper i ø114 mm stålrør. Øverst oppe på stålrøret er der fastsvejst en flance, hvor 6 taifun reb bliver fastmonteret.

Taifunreb er ultra holdbart trods slid, vind og vejr. Rebet er en stålwire coatet med nylon, som gør det ikke river tøj og hud i stykker.

Læs mere

OCR Wire Obstacle – Single kræver, at brugerne med stor smidighed kravler under taifunrebene, samtidig med at de holder balancen og bevæger sig hurtigt fremad.

Dette redskab kræver en kombination af styrke, balance og koordination for at navigere gennem det med lethed.

OCR-redskabet er ideelt til brug i offentlige træningsfaciliteter, parker og andre udendørs områder, hvor folk kan træne gratis og uden begrænsninger. Ud over at være en populær træningsmulighed for ekstrem-sportsfolk, er en OCR bane også ideel for børn og unge, som en del af en sjov og udfordrende træning. De kan udfordre sig selv ved at prøve forskellige øvelser og teknikker, der hjælper med at udvikle styrke, koordination og balance.

  • Smukt og æstetisk udendørs OCR redskab
  • Ekstremt holdbar og slidstærk
  • Ideelt til brug i parker og det offentlige rum
  • Kan bruges til hård fysisk træning for øvede, samt til sjov og udfordrende træning for mindre øvede.

Træning med egen kropsvægt er en moderne og fremstormende træningsform, som gør at mange arkitekter i dag bruger udendørs fitnessredskaber til uderum i offentlige parker, på skoler eller ved boligområder.

KONTAKT OS I DAG

Vi står altid klar til at hjælpe, hvis du skal have etableret et træningsområde. Vores mange års erfaring gør, at vi, i samarbejde med dig, kan skabe de bedste resultater. Ingen opgaver er for store eller for små og vores dygtige team kan løse netop det, du står og har brug for. Tøv ikke med at skrive eller ringe til os, hvis du har spørgsmål.

DanishSwedishGermanEnglish