Skip to main content

A-Frame Cargo Net

A-Frame Cargo Net

Produktnr.: NO-101

Mål: B292 x D290 x H300 cm

Materiale: Stål og taifun

Farve: Vi tilbyder en bred vifte af flotte UV-stabile RAL-farver. Vælg mellem vores 180 forskellige standard farver

Korrostionsklasse: C4 – Rustbeskyttet, pulverlakeret

Overfladebehandling:
– Rustbeskyttet
– Pulverlakeret

Trænings funktioner:

Downloads:

Produktbeskrivelse:

NOORDs bud på den klassiske OCR A-Frame cargo Net på OCR banen, er – i lighed med de øvrige trænings-redskaber i OCR-serien – fremstillet af rustbeskyttet, pulverlakeret stål med påmonteret trifunreb.

Dette redskab er ekstremt holdbar og slidstærk. Rustbeskyttelsen sikrer, at stålet ikke korroderer, selv når det udsættes for regn og fugtighed, mens pulverlakeringen giver en glat og jævn overflade. Taifunreb er ultra holdbart trods slid, vind og vejr. Rebet er en stålwire coatet med nylon, som gør det ikke river tøj og hud i stykker.

Læs mere

OCR A-Frame cargo Net er 3 meter højt og består af 2 lodrette Ø114 mm stålrør. Mellem de to lodrette stolper er der et rustfrit rør, som holder de to klatrenet af taifunreb, der er fastgjort i jorden. For at sikre en lang levetid og en miljøvenlig overfladebehandling er de to lodrette stolper e-coatet og efterfølgende pulverlakeret. De rustfrie emner er el-poleret.

For at overvinde denne forhindring skal brugeren klatre op ad nettet, klatre over toppen og ned på den anden side. Denne forhindring kræver god balance og koordinering for at overvinde den hurtigt og problemfrit. Den kan også klares af mindre øvede brugere, da det ikke kræver meget styrke at overvinde den.

OCR-redskabet er ideelt til brug i offentlige træningsfaciliteter, parker og andre udendørs områder, hvor folk kan træne gratis og uden begrænsninger. Ud over at være en populær træningsmulighed for ekstrem-sportsfolk, er en OCR bane også ideel for børn og unge, som en del af en sjov og udfordrende træning. De kan udfordre sig selv ved at prøve forskellige øvelser og teknikker, der hjælper med at udvikle styrke, koordination og balance.

  • Smukt og æstetisk udendørs OCR redskab
  • Ekstremt holdbar og slidstærk
  • Ideelt til brug i parker og det offentlige rum
  • Kan bruges til hård fysisk træning for øvede, samt til sjov og udfordrende træning for mindre øvede.

Træning med egen kropsvægt er en moderne og fremstormende træningsform, som gør at mange arkitekter i dag bruger udendørs fitnessredskaber til uderum i offentlige parker, på skoler eller ved boligområder.

 

KONTAKT OS I DAG

Vi står altid klar til at hjælpe, hvis du skal have etableret et træningsområde. Vores mange års erfaring gør, at vi, i samarbejde med dig, kan skabe de bedste resultater. Ingen opgaver er for store eller for små og vores dygtige team kan løse netop det, du står og har brug for. Tøv ikke med at skrive eller ringe til os, hvis du har spørgsmål.

DanishSwedishGermanEnglish