Skip to main content

Horizontal Ladder Double

Horizontal Ladder Double

Produktnr.: NO-104

Mål: B290 x D235 x H230 cm

Materiale: Stål 

Farve: Vi tilbyder en bred vifte af flotte UV-stabile RAL-farver. Vælg mellem vores 180 forskellige standard farver

Korrostionsklasse: C4 – Rustbeskyttet, pulverlakeret

Overfladebehandling:
– Rustbeskyttet
– Pulverlakeret

Trænings funktioner:

Downloads:

Produktbeskrivelse:

OCR Horizontal Ladder – Double, er – i lighed med de øvrige trænings-redskaber i OCR-serien – fremstillet af rustbeskyttet, pulverlakeret stål, samt rustfrit stål.

OCR Horizontal Ladder – Double er 2.3 meter højt og består af 6 lodrette ø114 mm stålrør. Mellem de 6 lodrette stolper er der placeret 2 rustfrie armgangsstativer. På det ene ben er der placeret en trædeplade der kan hjælpe brugeren med at nå op til armgangsribben.  For at sikre en lang levetid og en miljørigtig overfladebehandling er de seks lodrette stolper e-coatet og efterfølgende pulverlakeret. De rustfrie emner er el-poleret.

Læs mere

På OCR Horizontal Ladder – Double skal brugerne starte ved den ene ende af redskabet og bruge deres arme og overkrop til at klatre på tværs af armgangsribben. En vigtig faktor for at mestre OCR Horizontal Ladder er, at have styrke og udholdenhed i overkroppen, samt evnen til at holde kroppen i den rette position, mens man klatrer på tværs af armgangsribben. På dette redskab trænes koordination og styrke for at undgå at falde ned.

På dette redskab er det muligt at gennemføre forhindringen, to personer på samme tid, hvilket er en stor fordel, hvis der af og til afholdes konkurrencer på OCR-banen.

OCR-redskabet er ideelt til brug i offentlige træningsfaciliteter, parker og andre udendørs områder, hvor folk kan træne gratis og uden begrænsninger. Ud over at være en populær træningsmulighed for ekstrem-sportsfolk, er en OCR bane også ideel for børn og unge, som en del af en sjov og udfordrende træning. De kan udfordre sig selv ved at prøve forskellige øvelser og teknikker, der hjælper med at udvikle styrke, koordination og balance.

  • Smukt og æstetisk udendørs OCR redskab
  • Ekstremt holdbar og slidstærk
  • Ideelt til brug i parker og det offentlige rum
  • Kan bruges til hård fysisk træning for øvede, samt til sjov og udfordrende træning for mindre øvede.

Træningsredskaberne monteres nemt og enkelt i jorden. Konstruktionen af jordspyddet er lavet som en forlængelse af selve træningsredskabet, hvilket gør træningsredskaberne særdeles holdbare og uden mulighed for at ruste eller ændre form, trods hyppig og mangeartet brug.

 

KONTAKT OS I DAG

Vi står altid klar til at hjælpe, hvis du skal have etableret et træningsområde. Vores mange års erfaring gør, at vi, i samarbejde med dig, kan skabe de bedste resultater. Ingen opgaver er for store eller for små og vores dygtige team kan løse netop det, du står og har brug for. Tøv ikke med at skrive eller ringe til os, hvis du har spørgsmål.

DanishSwedishGermanEnglish