Skip to main content

Irish Table

Irish Table

Produktnr.: NO-107

Mål: B175 x D34 x H180 cm

Materiale: Stål 

Farve: Vi tilbyder en bred vifte af flotte UV-stabile RAL-farver. Vælg mellem vores 180 forskellige standard farver

Korrostionsklasse: C4 – Rustbeskyttet, pulverlakeret

Overfladebehandling:
– Rustbeskyttet
– Pulverlakeret

Trænings funktioner:

Downloads:

Produktbeskrivelse:

OCR Irish Table, er – i lighed med de øvrige trænings-redskaber i OCR-serien – fremstillet af rustbeskyttet, pulverlakeret stål, samt el-poleret rustfrit rør på trædefladen af redskabet. El-poleret rustfrit rør gør redskabet ekstra holdbart og kan modstå den gentagende slitage ved hyppig brug i al slags vejr og varieret fodtøj.

OCR Irish Table er 1.80 meter højt og består af 2 lodrette ø114 mm stålrør. Oven på de to lodrette rør er der monteret en plade i el-poleret rustfri stål. Omkring den rustfrie plade er der trukket et ø40 mm rør, så man undgår skarpe kanter. På det ene ben er der placeret en trædeplade, som kan være en hjælp for brugeren til at forcere forhindringen.  For at sikre en lang levetid og en miljørigtig overfladebehandling er de to lodrette stolper e-coatet og efterfølgende pulverlakeret. De rustfrie emner er el-poleret.

Læs mere

OCR Irish Table er en udfordrende forhindring, da den kræver at brugerne har både styrke og balance til at kravle op over den høje platform og bevæge sig hen over den med balance og smidighed. Forcering af dette redskab er udfordrende og fysisk hårdt, hvilket tilfører en OCR bane stor variation og gør den udfordrende, selv for en øvet sportsudøver.

Dette redskab er ekstremt holdbar og slidstærk. Rustbeskyttelsen sikrer, at stålet ikke korroderer, selv når det udsættes for regn og fugtighed, mens pulverlakeringen giver en glat og jævn overflade.

OCR-redskabet er ideelt til brug i offentlige træningsfaciliteter, parker og andre udendørs områder, hvor folk kan træne gratis og uden begrænsninger. Ud over at være en populær træningsmulighed for ekstrem-sportsfolk, er en OCR bane også ideel for børn og unge, som en del af en sjov og udfordrende træning. De kan udfordre sig selv ved at prøve forskellige øvelser og teknikker, der hjælper med at udvikle styrke, koordination og balance.

  • Smukt og æstetisk udendørs OCR redskab
  • Ekstremt holdbar og slidstærk
  • Ideelt til brug i parker og det offentlige rum
  • Kan bruges til hård fysisk træning for øvede, samt til sjov og udfordrende træning for mindre øvede.

Træningsredskaberne monteres nemt og enkelt i jorden. Konstruktionen af jordspyddet er lavet som en forlængelse af selve træningsredskabet, hvilket gør træningsredskaberne særdeles holdbare og uden mulighed for at ruste eller ændre form, trods hyppig og mangeartet brug.

KONTAKT OS I DAG

Vi står altid klar til at hjælpe, hvis du skal have etableret et træningsområde. Vores mange års erfaring gør, at vi, i samarbejde med dig, kan skabe de bedste resultater. Ingen opgaver er for store eller for små og vores dygtige team kan løse netop det, du står og har brug for. Tøv ikke med at skrive eller ringe til os, hvis du har spørgsmål.

DanishSwedishGermanEnglish