Skip to main content

Over-Under

Over-Under

Produktnr.: NO-114

Mål: B155 x D495 x H130 cm

Materiale: Stål 

Farve: Vi tilbyder en bred vifte af flotte UV-stabile RAL-farver. Vælg mellem vores 180 forskellige standard farver

Korrostionsklasse: C4 – Rustbeskyttet, pulverlakeret

Overfladebehandling:
– Rustbeskyttet
– Pulverlakeret

Trænings funktioner:

Downloads:

Produktbeskrivelse:

OCR over and under, er fremstillet af rustbeskyttet, pulverlakeret stål, samt el-poleret rustfrit rør på trædefladen af redskabet. El-poleret rustfrit rør gør redskabet ekstra holdbart og kan modstå den gentagende slitage ved hyppig brug i al slags vejr og varieret fodtøj.

Dette redskab er ekstremt holdbar og slidstærk. Rustbeskyttelsen sikrer, at stålet ikke korroderer, selv når det udsættes for regn og fugtighed, mens pulverlakeringen giver en glat og jævn overflade.

OCR Over Under består af fire redskaber. To redskaber med en højde på 1,3 meter og to redskaber med en højde på 0,72 meter.

Læs mere

På OCR Over Under udfordres brugerne i styrke, koordination og smidighed, når de skal over og under redskaberne i højt tempo. Det gælder om så smidigt som muligt, at komme under den første barre, over den næste, under den tredje og over den sidste inden forhindringen er klaret.

Dette redskab kræver en kombination af klatring, løb og kropsbevægelser for at navigere gennem det med lethed.

OCR-redskabet er ideelt til brug i offentlige træningsfaciliteter, parker og andre udendørs områder, hvor folk kan træne gratis og uden begrænsninger. Ud over at være en populær træningsmulighed for ekstrem-sportsfolk, er en OCR bane også ideel for børn og unge, som en del af en sjov og udfordrende træning. De kan udfordre sig selv ved at prøve forskellige øvelser og teknikker, der hjælper med at udvikle styrke, koordination og balance.

  • Smukt og æstetisk udendørs OCR redskab
  • Ekstremt holdbar og slidstærk
  • Ideelt til brug i parker og det offentlige rum
  • Kan bruges til hård fysisk træning for øvede, samt til sjov og udfordrende træning for mindre øvede.

Træningsredskaberne monteres nemt og enkelt i jorden. Konstruktionen af jordspyddet er lavet som en forlængelse af selve træningsredskabet, hvilket gør træningsredskaberne særdeles holdbare og uden mulighed for at ruste eller ændre form, trods hyppig og mangeartet brug.

KONTAKT OS I DAG

Vi står altid klar til at hjælpe, hvis du skal have etableret et træningsområde. Vores mange års erfaring gør, at vi, i samarbejde med dig, kan skabe de bedste resultater. Ingen opgaver er for store eller for små og vores dygtige team kan løse netop det, du står og har brug for. Tøv ikke med at skrive eller ringe til os, hvis du har spørgsmål.

DanishSwedishGermanEnglish