Skip to main content

En ny udendørs træningspark fra NOORD, begynder så småt at skyde frem. Det er Scandinavian Center i Aarhus der har valgt at bruge de udendørs træningsredskaberne fra NOORD til at aktivere de unge beboer.

Det er CASA A/S der har stået for byggeriet. Vi glæder os til at vise det færdige resultat.

Læs mere om CASA A/S – HER

Udendørs Træningsredskaber fitness motion træning scandinavian center Aarhus

Scandinavian Center får 133 ungdomsboliger og har valgt en udendørs træningspark fra NOORD

Scandinavian Center Aarhus ligger yderst attraktivt med kort gå-afstand til Strøget, banegården, kultur- og byliv samt alle transportmuligheder til uddannelsessteder. Nu ombygges tidligere erhvervslokaler til 133 attraktive boliger, som forventes at stå færdig i 2018.

Lejlighederne indrettes med ensartede værelser samt stue, køkken og bad. På facaden monteres altaner, og der bliver etableret et hyggeligt gårdmiljø med bænke og beplantning. Det fælles opholdsarealer vil desuden have et udendørs fitnessområde med træningsredskaber fra NOORD. Området vil bestå af 9 træningsredskaber som er monteret oven på bygningens parkeringskælder, redskaberne skal være med til at holde de unge beskæftiget på en sund og inspirerende måde. Motionsredskaberne er pulverlakeret i farven Ral 7039 Quarzgrau, som får en flot kontrast til træterrassen.

Ombygningen er tegnet af AART architects – http://aart.dk/da/projekter/scandinavian-center-aarhus

“I Aarhus er der akut boligmangel for de unge studerende, der starter på studie efter sommerferien. I år har der været optaget rekordmange studerende på de videregående uddannelser, og alle vil gerne bo centralt”. Scandinavian Center har en ideel beliggenhed. Samtidig vil der med det nye grønne gårdrum være gode rammer for at skabe et fællesskab beboerne imellem.

Design har fra start været altafgørende for den måde vi hos NOORD tænker produkter til byrummet. Vi har derfor udviklet noget udendørs fitness udstyr i smukt design. Træningsredskaber blev designet, som en udstræknings-skulptur, hvor landets friske motionister skulle kunne strække ud efter en veloverstået løbetur. Redskaberne har fra start været designet og produceret i Danmark. Udstrækningsredskabernes anvendelsesmuligheder er siden hen blevet udvidet i takt med, at der er kommet flere fitnessredskaber i sortimentet.  Man kan nu træne hele kroppen ved brug af egen kropsvægt i træningsredskaberne. Man kan benytte NOORDs motionsredskaber til flere forskellige træningsformer. Alt fra cirkeltræning, HIIT, calisthenics, gymnastik til almindelig kropsvægtstræning, i det fri.

 

DanishSwedishGermanEnglish