Skip to main content

Skal vi lege?

NOORD ApS leverer gummibelægning til nyt legeområde i BR Næstved

Da Salling Group overtog BR-brandet, satte de alle sejl til og udviklede helt nye butikskoncepter til BR-butikkerne – legen og den gode kundeoplevelse er kommet i centrum i butikkerne og hver butik har fået sit eget tema!

Dermed gøres en familietur til en BR-butik til en eventyrlig udflugt med masser af legeoplevelser for små og store, som kan lege, røre, sanse og opleve sig gennem legeuniverset.

Blæksprutten "Prutte Sprutte"

I BR Næstved er temaet ”Det magiske hav” og NOORD blev bedt om at levere gummibelægningen omkring kæmpe-blæksprutten i midten af butikken, dvs. hav, blækspruttearme, balancestubbe, stylter, hinketal og algeskov. Børnene i Næstved var inviteret til at deltage i en navngivningskonkurrence og blæksprutten hedder nu Prutte Sprutte.

BR-Næstved-Gummibelægning-Blæksprutte

Blæksprutten dukker naturligvis op af det blå hav med dens puklede arme liggende i vandoverfladen som indbyder til, at man træder på dem. Fra en armpukkel kan man via de grønne hinketal hinke sig videre til den næste pukkel.

Man kan træne balancen ved at gå fra den ene grønne balancestub til den næste, prøve at holde balancen på ”stylterne” eller kravle op af klatrenettet på blækspruttens side og tage rutsjebanen ned igen.
Man kan også kæmpe sig igennem algeskoven – og bliver man træt, kan man jo altid nappe en slapper i sansegyngen!

Rundt om dette centrum i butikken kommer man bl.a. også forbi Paw Patrol huset, Our Generation skønhedssalonen, Playmobil ridderborgen, Nerf skydebanen, Barbie Dreamtopia slottet og meget mere.

Tak for det gode samarbejde!

Vi takker for den ”legende” opgave – det var en fornøjelse at være med til og det er skønt at se det færdige resultat med de friske, sprudlende farver!

Og så ønsker vi både alle børnene og deres forældre rigtig god fornøjelse i de mange BR-butikkers fantastiske legeområder!

Find inspiration til dit kommende projekt

Udendørs basketbane

Streetbasket er en sport, hvor alle kan være med Streetbasket er en sport, der er blevet utrolig populær over hele...

Læs mere

Kontakt os

Er du på udkig efter en professionel samarbejdspartner, så er du havnet det helt rigtige sted. Vi sætter en ære i en ekstraordinær god service. Vores team har mange års erfaring og vi står gerne til rådighed for dig, når du har brug for rådgivning eller sparring til dit projekt.

DanishSwedishGermanEnglish