Skip to main content
NOORD---Spirer---Potsdam-Tyskland
Bytorv i Postdam fik "Spirer" fra NOORD

Hos NOORD er vi glade for at være repræsenteret på dette storslåede nye bytorv i Potsdam, som på én gang er en både historisk og moderne plads, der binder historien sammen og klæder byen godt! Nyt og gammelt smelter sammen og man har forstået på elegant vis at udnytte en del af det offentige rum til at skabe et skulpturelt lege- og fitnessområde

Dansk design og produktion
180 standard RAL farver
I henhold til EN16630
Minimal vedligeholdelse

I Potsdam indviede man i efteråret 2022 et nyt attraktivt bytorv

Den tidligere forfaldne terrasse-restaurant Minsk fra DDR-tiden, som blev købt af Potsdams æresborger professor Hasso Plattner og ombygget og udvidet af hans fond til kunstmuseet DAS MINSK, et museum for moderne og DDR-kunst, er igen til at genkende. Af den oprindelige restaurant er der kun taget og søjlerne tilbage, resten er nyt, men er orienteret mod den oprindelige arkitektur. Fra den store vinduesfacade er der udsigt over byen, og på terrassen er der indrettet en café, der er åben for offentligheden.

"Das Minsk" er genopbygningen af terrasse-restaurant fra DDR-tiden

For foden af Minsk museet er Brauhausberg-terrasserne også blevet genskabt i stil med DDR-modellen. Terrasserne udgør en smuk indgang fra stationen til Brauhausberg og giver frit udsyn over ”Das Minsk”. Tre store terrasser med springvand, græsplæner og en legeplads er blevet anlagt på det ca. 6.000 m2 store område mellem kunstmuseet ”Das Minsk”, svømmehallen ”Blu” og Leipziger Dreieck. Hver af plænerne har et springvand i det ene hjørne og yderligere to springvand flankerer trappen til ”Das Minsk” og danner en helt særlig indgang til museets gæster. Det centrale torv minder nu igen om torvet fra det hedengangne DDR.  

Udendørs fitnessredskaber fra NOORD pryder terrasserne ved indgangen

Foran indgangen til ”Blu” er der et terrasselignende lege- og fitnessområde. NOORD havde fornøjelsen af at levere outdoor fitnessudstyr til det nye fitnessområde, som tager sig fantastisk ud på det farvede underlag, flankeret af de grønne plæner og ”Blu”.

Produkter

Se hele serien af udendørs træningsredskaber, som vi kalder ”Spirerne”. NOORDs trænings-redskaber henvender sig til såvel den øvede som uøvede sportsudøver.

I NOORD har vi udviklet redskaber til en forhindringsbane, der kan bruges som en sjov og udfordrende måde at træne på for at øge styrke, udholdenhed, balance og koordination.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis 

Se vores projekter

Tagterrasse projekter

Tagterrasser bliver i højere grad brugt som aktive uderum Tagterrasser bliver i stigende grad udnyttet til formål som afslapning, grillaftener...

Læs mere

Kontakt os

Er du på udkig efter en professionel samarbejdspartner, så er du havnet det helt rigtige sted. Vi sætter en ære i en ekstraordinær god service. Vores team har mange års erfaring og vi står gerne til rådighed for dig, når du har brug for rådgivning eller sparring til dit projekt.

DanishSwedishGermanEnglish