FALDUNDERLAG

Indendørs gummibelægning i BR butik

EKSPERTER I UDLÆGGELSE AF FALDUNDERLAG

Har dit område brug for et nyt faldunderlag eller skal det gamle have nyt liv – så er du havnet det rigtige sted. 

Hos NOORD er vi eksperter i faldunderlag til udendørs og indendørs brug. Vores team har mange års erfaring med belægninger og vi står gerne til rådighed for dig, når du har brug for sparring og udførelse af dit projekt. Giv os et kald eller kontakt os på mail, så finder vi den bedste løsning i samarbejde med dig.

CERTIFICERET GUMMIUNDERLAG SOM FALDUNDERLAG

Vi udfører både gummiunderlag i EPDM gummi og TPV gummi. Hos NOORD er du sikret et certificeret gummi underlag, som samtidig kan udføres som et skridsikkert underlag. Hos NOORD har vi fokus på at levere det bedste resultat og vores EPDM og TPV gummi er derfor af højeste kvalitet.

Med et gummiunderlag fra NOORD kan børn, unge og voksne sikkert færdes på området. 
Gummi underlag er den sikre vej til god og blød komfort og er det sikre valg af faldunderlag til en legeplads eller under fitnessredskaber.

Se vores side med gummibelægning her.

Kundeservice og kontakt
KONTAKT OS I DAG

Vi står gerne klar til at være behjælpelige, hvis du skal have ny belægning. Vores mange års erfaring gør, at vi kan skabe de bedste resultater i samarbejde med dig. Ingen opgaver er for store eller for små og vores dygtige team kan løse netop det, du står og har brug for. Tøv ikke med at skrive eller ringe til os, hvis du har spørgsmål.

FALDUNDERLAG TIL LEGEPLADS OG UNDER GYNGER

Et godt faldunderlag er altafgørende på en legeplads for at skabe de bedste rammer for børns sikkerhed. Hos NOORD har vi fokus på at sikre dig den bedste belægning under dit legetårn og gynger på legepladsen.

Legeplads faldunderlag fås i gummi, gummiflis og som faldgrus. Vores faldunderlag i gummi til legepladser og under gynger, fås i 24 farver så de kan blende ind i miljøet og passe til omgivelserne.

Brug for inspiration til dit område? Download vores belægningskatalog her.

ANDRE POPULÆRE BELÆGNINGER

GUMMIBELÆGNING

SPORTSBELÆGNING

TERMOPLAST

REPARATION

SKAL VI LAVE DIT INDENDØRS ELLER UDENDØRS UNDERLAG?

Hvis du leder efter specialister til at lægge dit underlag er vi altid parate til at påtage os opgaven. Ingen opgaver er for store eller for små. Udfyld formularen nedenfor, send os en mail eller giv os et ring, og beskriv din opgave med få ord – så finder vi den bedste løsning sammen.

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Virksomhed

    Din besked