Skip to main content
Hinkeruder i kreativt design til skoler - NOORD
Hinkeruder i termoplast

Hos NOORD tror vi på, at læring kan være sjovt og spændende, og det er netop det, vores hinkeruder til børn kan tilbyde. Vores hinkeruder er ikke kun sjove at hoppe rundt på, men de kan også hjælpe børn med at udvikle deres balance, koordination og motoriske færdigheder.

Dansk design og produktion
180 standard RAL farver
I henhold til EN16630
Minimal vedligeholdelse

Hinkerude i slidstærk og farverig termoplast

Hinkeruderne er lavet af termoplast, som gør dem stærke og holdbare. De er designet til at modstå det daglige slid, der opstår ved leg og fysiske aktiviteter i skolegården. Hinkeruderne kan nemt males med termoplast på asfalt, hvilket giver en sikker og holdbar overflade på trods af det barske nordiske vejr.

Alt i alt er hinkeruder en sjov og aktiv måde for børn at bevæge sig på, mens de samtidig udfordrer sig selv fysisk, fagligt og socialt. De fås i mange forskellige former og farver, er lavet af stærk termoplast og kan males på asfalt, hvilket gør dem til en holdbar og dermed økonomisk løsning for skoler. 

Hinkeruder til skolegården er en populær aktivitet.

Når vi designer træningsudstyr hos NOORD har vi fokus på funktionalitet, design, holdbarhed og sikkerhed.Hinkeruder i skolegården er en sjov og aktiv måde for børn at bevæge sig på. Denne enkle leg har været en fast bestanddel af skolegårde i mange år, og deres popularitet vokser stadig. Hinkeruder er nemme at bruge og fås i mange former og farver, hvilket gør dem attraktive for børn i alle aldre.

Børn kan bruge hinkeruder til at udfordre sig selv fysisk og fagligt, samtidig med at de får motion og leger med vennerne. En hinkerude aktiverer børn ved at udfordre balance, koordination og kropskontrol, hvilket kan hjælpe med at forbedre børnenes motoriske færdigheder.

Få et unikt design hos NOORD, hvor leg og læring går hånd i hånd

Hinkeruderne kan bruges til at udføre en række forskellige øvelser og opgaver, herunder at balancere på én fod, udføre spring eller til leg og læring med ord og tabeller.

Hinkeruder findes i mange forskellige former og farver, hvilket gør dem attraktive for børn i alle aldre. De kan være enkle og ensfarvede, eller de kan have mere livlige og farverige mønstre. 

Hos NOORD kan vi lave individuelt tilpassede hinkeruder lige efter dit ønske. Vores dygtige grafiker designer hinkeruden ud fra dine ønsker til stil, form og farve.

Nogle hinkeruder er en del af tabellæring, så hinkeruden har tabellerne inkorporeret. Børnene siger tabellerne højt, når de hinker, og lærer dermed tabellerne på en sjov og anderledes måde. Andre hinkeruder er med ord fra de 120 mest almindelige hyppige, som børn lærer i forbindelse med læseindlæringen i indskolingen.  Disse 120 ord kan dannes på alle de sprog, der er nødvendige, så leg og læring i skolegården ikke er begrænset til dansk og matematik.

Holdbare løsninger er økonomiske løsninger

Hvis din skole har brug for en opgradering af skolegården uden at det koster en formue, så kontakt os til en uforpligtende snak. Vi er med hele vejen fra ide til færdigt projekt.

Hos NOORD har vi mange års erfaring med lege og læringsspil til skoler og institutioner. Vi kan designe og udføre alle typer af spil, hinkeruder, kørebaner, logoer, bogstaver, ikoner og figurer i termoplast til skolegården. 

Mange af vores kunder ønsker noget, der kan holde i mange år, som ikke er dyrt, og som vil puste nyt liv i skolegården og gøre den indbydende og flot. Det er netop det, vi kan være behjælpelige med, idet vi tilbyder unikt designede løsninger til netop dit behov, dit budget og din skolegård.

Se også vores andre aktivitetsmuligheder til skoler, samt leg- og læringsspil:

  • Twister
  • Matematik spinnerspil
  • Form- og figurspil
  • Mirror me
  • Træningsredskaber 
  • Multibane
  • Det periodiske system udendørs
  • Basket bane med sportsbelægning

Få noget de andre ikke har! Ring til NOORD og lad os designe nogle flotte løsninger til lige netop din skole.

 
Find inspiration til dit kommende projekt

Udendørs basketbane

Streetbasket er en sport, hvor alle kan være med Streetbasket er en sport, der er blevet utrolig populær over hele...

Læs mere

Kontakt os

Er du på udkig efter en professionel samarbejdspartner, så er du havnet det helt rigtige sted. Vi sætter en ære i en ekstraordinær god service. Vores team har mange års erfaring og vi står gerne til rådighed for dig, når du har brug for rådgivning eller sparring til dit projekt.

DanishSwedishGermanEnglish