Skip to main content
NOORD_redskaber_tagterrasse_Aarhus_Scandinavian-Center_12
Scandinavian Center i Aarhus tilbyder gratis udendørs træning

I Århus er der gode muligheder for at motionere og træne udendørs. Et af de steder, hvor det er muligt at træne gratis og uforstyrret, er ved Scandinavian Center, hvor nogle af NOORDs smukke og skulpturelle udendørs fitnessredskaber er blevet installeret.

Dansk design og produktion
180 standard RAL farver
I henhold til EN16630
Minimal vedligeholdelse

Udendørs fitnessredskaber skal motivere unge til en sundere livsstil

I dag rummer Scandinavian Center Aarhus en bred vifte af faciliteter som blandt andet hotel, erhverv, privathospital, fitness m.m. Centret er beliggende i hjertet af Aarhus og helt tæt på byens kulturliv med blandt andet Musikhuset, Rådhuspladsen og Godsbanen som nærmeste naboer.

I midten af bygningerne ved Scandinavian Center er der etableret et hyggeligt gårdmiljø med bænke og beplantning. De fælles opholdsarealer med  udendørs fitnessområde med træningsredskaber fra NOORD er et samlingspunkt for hele området, hvor man kan træne, hygge og slappe af på samme tid.

Området med de 9 forskellige træningsredskaber er placeret på taget af bygningens parkeringskælder. Redskaberne skal være med til at holde de unge, som bor i Scandinavian Centers boliger, beskæftiget på en sund og inspirerende måde.

Udvalget af udendørs motionsredskaber er stort

Ved Scandinavian Center pryder Spirerne en tagterrasse til glæde for beboere og turister i Århus bymidte. Tagterrassen har redskaber som parallelbarrer, barrer til triceps dips, Spirer Boxe til lounges, pull up barrer i forskellige højder til øvelser som straight bar dips, pull ups og windshield wipers samt Incline Bench til forskellige maveøvelser.

Fitnessredskaber i smukt dansk design

NOORD har lige fra starten fokuseret på design, når det gælder produkter til byrummet. Derfor har vi udviklet nogle udendørs fitnessredskaber i et smukt design, som ligner flotte skulpturer og dermed ikke skæmmer et område tæt på beboelse, terrasser og hyggekroge.

Det bliver stadig mere populært at træne udendørs, og det er der flere gode grunde til. Først og fremmest er det en fantastisk måde at nyde naturen på, samtidig med at man får motion.

Produkter

Se hele serien af udendørs træningsredskaber, som vi kalder ”Spirerne”. NOORDs trænings-redskaber henvender sig til såvel den øvede som uøvede sportsudøver.

I NOORD har vi udviklet redskaber til en forhindringsbane, der kan bruges som en sjov og udfordrende måde at træne på for at øge styrke, udholdenhed, balance og koordination.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis 

Se vores projekter

Tagterrasse projekter

Tagterrasser bliver i højere grad brugt som aktive uderum Tagterrasser bliver i stigende grad udnyttet til formål som afslapning, grillaftener...

Læs mere

Kontakt os

Hos NOORD starter et succesfuldt projekt med et godt samarbejde. Hos os får du hjælp hele vejen fra den første ide til det færdige projekt. Vores dygtige projektledere og grafikere hjælper med at visualisere og udvælge de redskaber, der passer bedst til jeres behov. Vi leverer en færdig 3D tegning af hele området, så du som kunde nemt kan se, hvordan det færdige projekt kommer til at tage sig ud.

DanishSwedishGermanEnglish