Skip to main content
Hongkong træningsredskaber rooftop indretning og design
Tagterrasser bliver i højere grad brugt som aktive uderum

Tagterrasser bliver i stigende grad udnyttet til formål som afslapning, grillaftener og meget andet. Hos NOORD har vi set en øget efterspørgsel på træningsredskaber med fodplader til montage.

Et af NOORDs prestigeprojekter inden for montage af fitnessredskaber på tagterrasser er den smukke terrasse i Hongkong, på toppen af et lejlighedskompleks, hvor man kan se ud over både vand, bjerg og by mens man træner. 

Dansk design og produktion
180 standard RAL farver
I henhold til EN16630
Minimal vedligeholdelse

Ideer til Tagterrasser som aktive uderum

Tagterrasser kan indbyde til både afslapning, hygge og udendørs træning

Drømmer du om at designe en tagterrasse med en god atmosfære og en innovativ indretning?

En terrasse er et fantastisk sted at nyde sommeren. En “tagterrasse” kan indrettes og tilpasses til mange formål, så den kan bruges til afslapning, grillaftener og meget andet. Et terrasseområde kan på én og samme tid indbyde til både afslapning og hygge, samt til træning, yoga og udstrækning.

Mulighederne er mange, så der er intet til hinder for at du kan nyde din træning i aftensolen efter en lang dag på arbejdet eller invitere venner og familie til grillaften i weekenden. Med den rette inspiration kan du indrette tagterrassen på en effektiv måde, der sikrer at du får mest muligt ud af pladsen og at omgivelserne udtrykker ro og æstetik.

En tagterrasse har uendelige anvendelsesmuligheder

En tagterrasse er en oplagt mulighed for at kombinere afslapning og motion for brugerne.

Hos NOORD har vi udviklet vores fitnessredskaber så de kan monteres direkte på en tagterrasse, uanset om det er i træ, beton eller fliser.

En tagterrasse er et fantastisk supplement til ethvert boligkompleks, parkeringshus eller hotel. Det giver beboerne eller gæsterne mulighed for at nyde den friske luft og den vidunderlige udsigt, mens de træner og holder sig i form, hygger sig og slapper af eller griller noget lækkert kød på grillen.

Inspiration til indretning af en tagterrasse

Når det kommer til indretning af en tagterrasse, er der mange muligheder. Mange arkitekter og hotelejere vælger at indrette en tagterrasse med træningsudstyr, såsom en pull-up bar, parallel bar eller incline bench for at give beboere eller gæster mulighed for at træne og forbedre deres fysiske form.

Når indretningen skal lægge op til både afslapning og aktivitet er fitnessredskaberne fra NOORD det perfekte valg. Med deres minimalistiske og organiske udseende vil en tagterrasse med redskaber fra NOORDs “Spirer-serie” give enhver tagterrasse et eksklusivt og æstetisk udseende, der skiller sig ud fra det sædvanlige.

Fitness with a view

Træning på en tagterrasse kan være en unik oplevelse, da det giver mulighed for at træne i det fri, mens man nyder den smukke udsigt over byen eller naturen. Det er en perfekt måde at kombinere træning med afslapning og fornøjelse.

Tagterrasser på boligkomplekser kan også være en stor tiltrækning for potentielle købere eller lejere. Det giver dem mulighed for at nyde en unik udsigt og træne i et frisk og inspirerende miljø.

Hoteller kan også drage fordel af at have en tagterrasse med udendørs fitnessudstyr, da det kan give gæsterne et ekstra træningsmulighed, samtidig med at det tilfører en ekstra dimension til anvendelsen af udearealerne.

For hoteller, spahoteller og vandrehjem kan det også være en unik måde at skille sig ud fra konkurrenterne på.

En tagterrasse med træningsudstyr er en god måde at tiltrække gæster, der måske er på forretningsrejse og ønsker at træne udenfor når vejret er til det.

Træningsredskaber med fodplader til montage på tage

Hvis du skal indrette en tagterrasse, et område på toppen af et parkeringshus eller en anden form for tag, så overvej at inkludere træningsredskaber, det giver masser af fordele.

NOORDs fitnessredskaber er indtænkt mange steder hvor underlaget ikke er jord. Oven på bygningerne på Skt. Hans Psykiatriske Hospital i Roskilde er der lavet små gårdhaver hvori redskaberne indgår. I Sverige har man valgt at montere dem oven på en parkeringskælder, og ved Scandinavian Center i Aarhus er redskaberne monteret på et betondæk, i et gårdrum og ovenpå ungdomsboliger.

Redskaberne monteres nemt og enkelt, da de alle kan leveres til montage på terrasser uanset om underlaget er beton, asfalt eller jern. Redskaberne fra NOORD kan på bestilling leveres med en speciel fod, som er designet til montage på overflader, hvor man ikke kan grave, men i stedet har brug for at kunne bolte redskaberne fast. Se hvordan en speciel fod til redskaberne ser ud her.

Hos NOORD står vi til din rådighed. Vi har mange års erfaring i at rådgive og vejlede kunder i det rette valg, så æstetik og funktionalitet spiller sammen på bedste vis.

Se vores projekter

Tagterrasse projekter

Tagterrasser bliver i højere grad brugt som aktive uderum Tagterrasser bliver i stigende grad udnyttet til formål som afslapning, grillaftener...

Læs mere

Kontakt os

Er du på udkig efter en professionel samarbejdspartner, så er du havnet det helt rigtige sted. Vi sætter en ære i en ekstraordinær god service. Vores team har mange års erfaring og vi står gerne til rådighed for dig, når du har brug for rådgivning eller sparring til dit projekt.

DanishSwedishGermanEnglish