Skip to main content
cykel- og kørebaner til børnehaver og skoler
Mooncarbaner og cykelbaner til skolegården

Mooncarbaner og cykelbaner i skolegården har mange positive indvirkninger på børns sundhed og trivsel. En kreativ skolegård skaber rammer for fysisk aktivitet, som stimulerer børns leg og sociale færdigheder. Et inspirerende udemiljø udfordrer børnenes kreativitet og fantasi og forbedrer deres koncentrationsevne i timerne. 

Derfor synes vi, at en sjov mooncarbane i skolegården er alletiders ide!

Dansk design og produktion
180 standard RAL farver
I henhold til EN16630
Minimal vedligeholdelse

Skab liv og glæde i skolegården med en mooncarbane

Mooncarbaner eller cykelbaner er sikre vindere i skolegården, både når det gælder om at være børnenes favoritter og når man ser på hvor mange fordele indenfor fysisk sundhed, socialt samvær, samspil og kreativitet en farverig og indbydende mooncarbane kan have.  

En Mooncarbane lægger op til flere timers leg, hvor mange børn kan være med i legen samtidig. Cykling og kørsel på mooncars er en sjov måde for børnene at få motion på i løbet af deres skoledag og i SFO’en efter skoletid. 

Når børnene cykler og kører på mooncars sammen i skolegården, har de mulighed for at interagere med hinanden og udvikle deres sociale færdigheder. Det er med til at opbygge deres tillid og selvværd og lære dem at arbejde sammen som et team.

Lad NOORD inspirere dig til en ekstraordinær løsning

Hos NOORD er vi optaget af alle former for leg og motion hos børn og voksne. Vi forsøger at skabe redskaber og rammer for fysisk aktivitet, der er ud over det sædvanlige. 

Derfor er en mooncarbane hos os ikke bare to striber, man kan cykle indenfor!

Hvis vi skal nære og stimulere børns fantasi, så skal vi skabe rammer, de kan udvikle sig i – rammer, som lægger op til fri leg, hvor børnene selv tager initiativ og skaber legen i samspil med andre børn.

En mooncarbane eller cykelbane kan laves på mange forskellige måder. Vi synes, det giver god mening at tage udgangspunkt i det eksisterende miljø i skolegården, når vi tegner et forslag til en mooncarbane. 

Forløbet er derfor sådan, at vi modtager billeder af skolegården, og efter vi er blevet enige om at samarbejde, tegner vi ofte mooncarbanen i en 2D visualisering, hvor alle banens elementer indgår som del af den udformning skolegården har i forvejen, med fx træer, bænke osv. Se eksempel herunder:

 

Brug kendte vejsignaler på mooncarbanen og cykelbanen

Det er oplagt at inkludere viden om trafiksignaler på en ny cykelbane/mooncarbane til skolegården. 

Børn er nysgerrige væsner og suger viden til sig fra alt, hvad de ser og hører. En bane med afstribning og skiltning, der ligner offentlige veje, vil derfor give anledning til leg, der inddrager elementer fra den virkelige trafik. På denne måde blandes leg og læring på en skøn måde.

  • Parkeringsbåse
  • Rundkørsler
  • Hajtænder
  • Vejbump
  • Indsnævringer
  • Fodgængerfelt
  • Tankstation
  • Busholdeplads
  • Racerbane til tidtagning

Dette er bare nogle af de muligheder, vi har for at designe en unik bane til din skolegård. Kom med dine ideer og lad os lave et projekt, der bliver en kæmpe succes for masser af børn mange år ud i fremtiden. 

 

Sæt kulør på en kedelig skolegård

Mooncarbaner og cykelbaner mm. stribes op med termoplast, som fås i et bredt udvalg af farver. Se mere om termoplast her.

Vores flotte Crea street maling giver liv til boldbaner og skolegårde med unikke designs, der er designet specielt til din skole af vores dygtige grafiker. Se mere om Crea street maling til skolegården her.

 

Leg og læring til skolegården

Hos NOORD har vi udviklet helt særlige læringsspil til skoler og institutioner, som stimulerer leg, læring og fysisk aktivitet udendørs.

Vi samarbejder med kommuner og skoler landet over om at skabe inspirerende udearealer, der stimulerer og aktiverer alle aldersgrupper i folkeskolen. Leg og fysisk aktivitet kommer ikke af sig selv, når børn kommer op i overbygningen. Derfor har NOORD været involveret i et projekt, der havde til formål at udvikle leg- og læringsspil for de ældste elever i skolen. Se alle vores læringsspil her.

Læs om Vonsild skole, som i samarbejde med NOORD har løftet skolens udemiljø til helt nye højder. Se mere her.

Produkter

Se hele serien af udendørs træningsredskaber, som vi kalder ”Spirerne”. NOORDs trænings-redskaber henvender sig til såvel den øvede som uøvede sportsudøver.

I NOORD har vi udviklet redskaber til en forhindringsbane, der kan bruges som en sjov og udfordrende måde at træne på for at øge styrke, udholdenhed, balance og koordination.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis 

Find inspiration til dit kommende projekt

Kontakt os

Er du på udkig efter en professionel samarbejdspartner, så er du havnet det helt rigtige sted. Vi sætter en ære i en ekstraordinær god service. Vores team har mange års erfaring og vi står gerne til rådighed for dig, når du har brug for rådgivning eller sparring til dit projekt.

DanishSwedishGermanEnglish