Frederiksberg kommune opstille det tredje noord fitness område

Det trejde NOORD område på Frederiksberg

By | Nye områder, udendørs fitnessredskaber og trænings udstyr

Frederiksberg kommune får det tredje NOORD fitness område opstillet.

Frederiksberg kommune har endnu engang valgt fitnessredskaberne fra NOORD til kommunens aktive borgere. Det er nu det tredje NOORD fitness område der er opstillet i Frederiksberg kommunen. Det nye træningsområde er etableret ved det ny renoverede Grøndalen, som er lige ved Flintholm Svømmehal. Det tredje NOORD fitness område på Frederiksberg består af fire udendørs fitnessredskaber, en parkbænk og et vejledningsskilt. Vejledningsskiltet er forsynet med små illustrationer og en beskrivende tekst, der let forklare hvordan redskaberne skal benyttes.

Read More

Træningsfaciliteter i Hårlev prisbevist træningspark til lokalsamfundet

Stevns kommune giver borgeren mulighed for at træne i det fri

By | udendørs fitnessredskaber og trænings udstyr

Nye træningsfaciliteter i Hårlev

Stevns kommune kontaktede NOORD, da en af kommunens mindre byer ønskede sig træningsfaciliteter i Hårlev. For at holde omkostningerne nede, lavede Stevns kommune og NOORD et samarbejde. Kommunes materialegaard stod selv for levering af materialer og mandskab, og NOORD størrede for at det hele forløb planmæssigt. Grundet kommunens dygtige medarbejdere som ikke var bange for at tage fat, gik etableringen som en leg. De nye træningsfaciliteter i Hårlev består af seks fitnessredskaber, en parkbænk og et vejledningsskilt. Under fitnessredskaberne er der udlagt bark som faldunderlag, som passer godt sammen med den lille skov, der ligger ved siden af træningsfaciliteter. Der er lavet en lille sti i slotsgrus omkring fitnessparken. Stisystemet forbinden hovedvejen med skovstien og gør det let at komme ind til det nye træningsområdet.

Read More

Nye flotte billeder af vores udendoers fitnessredskaber Koeb redskaber her

Træningsparken i Roskilde

By | udendørs fitnessredskaber og trænings udstyr

Photo shoot af vores udendørs fitnessredskaber

Vi var forbi vores stilfulde træningsanlæg, ved Roskilde Gymnasiums idrætshal for at tage photo shoot af vores udendørs fitnessredskaber. Træningsparken ved gymnasiet består af 8 træningsredskaber og et vejledningsskilt. Gymnasiets lære valgte 8 af vores udendørs fitnessredskaber, så eleverne nu har muligheden for at træne hele kroppen. Read More

NO-Termoplast-500-prae-fabrikeret-termoplast-og-vej-markeringer-parkeringsplads

NO Termoplast 500

By | udendørs fitnessredskaber og trænings udstyr

NO Termoplast 500 – Præ-fabrikeret Termoplast og asfaltdekoration

Vores tekst/Bygningsdelsbeskrivelse på NO Termoplast 500, stilles til rådighed for arkitekter til inspiration og hjælp i forbindelse med udarbejdelse af udbudstekster og –beskrivelser, hvor præ-fabrikeret termoplast produkter ønskes anvendt til opstribning.
Noter venligst, at al tekst og data indeholdt i denne udbudsbeskrivelse stilles til rådighed uden nogen form for ansvar fra NOORD ApS. Teksten skal ses som vejledning og inspiration, og skal tilpasses og kvalitetssikres ift. det konkrete projekt, og tilpasset den aktuelle lovgivning på området.

Download vores bygningsdelsbeskrivelse her

Download vores termoplast katalog her

Read More

Vandbaseret-epoxymodificeret-2-komponent-coating-Asfalt-maling-boldbane

Asfalt maling / coating

By | udendørs fitnessredskaber og trænings udstyr

Vandbaseret epoxymodificeret 2-komponent coating

Vores tekst/Bygningsdelsbeskrivelse på vandbaseret epoxymodificeret 2-komponent coating, stilles til rådighed for arkitekter til inspiration og hjælp i forbindelse med udarbejdelse af udbudstekster og –beskrivelser, hvor præ-fabrikeret termoplast produkter ønskes anvendt til opstribning. Noter venligst, at al tekst og data indeholdt i denne udbudsbeskrivelse stilles til rådighed uden nogen form for ansvar fra NOORD ApS. Teksten skal ses som vejledning og inspiration, og skal tilpasses og kvalitetssikres ift. det konkrete projekt, og tilpasset den aktuelle lovgivning på området.

Download vores bygningsdelsbeskrivelse her

Download vores Belægnings katalog her 

Read More

Udendørs fitness udstyr med EPDM Gummi træningsredskaber-til-udendørs-fitness-gummikugle-af-epdm-gummi

Pilatesbold – Nye produkter til udendørs træning

By | udendørs fitnessredskaber og trænings udstyr

Udendørs fitness udstyr med EPDM Gummi

Vi har designet en række nye produkter som løbende vil blive opdaterer i vores produkt sortiment. Udendørs fitness udstyr med EPDM Gummi som pilatesbolden, er designet til ABS træning og passer visuelt flot til de øvrige træningsredskaber. Skålen som holder EPDM gummikuglen kan som motionsredskaberne fås i valgfri farver. På den måde kan produkterne let passet ind til det øvrige landskab. Vores Udendørs fitness udstyr med EPDM Gummi kan fås i over 30 forskellige farver, samtidig er det muligt at blande gummigranulat, så man får et flot spild i gummikuglen. Ønsker du at høre mere om mulighederne, så kontakt os her.

Read More

200m løbebane helstøbt gummi Behind The Scenes - billedmateriale

Behind The Scenes

By | Fashion, udendørs fitnessredskaber og trænings udstyr

NOORD har skudt billeder af den nye udendørs atletikpark med fitnessredskaber

Vi har været ude og skyde nyt billedmateriale til det kommende katalog af den nye udendørs atletikpark i Frederikssund. Vi glæder os rigtig meget til billederne er færdigredigeret, så vi kan vise jer dem. Billederne skal bruges til vores nye katalog og til at inspirere endnu flere til en sundere og mere aktiv livsstil.

Read More

Emrah Tuncer Tølløse klipper snor træningsoase NOORD udendørs

Det Spirer ved Tølløse hallen

By | Nye områder, udendørs fitnessredskaber og trænings udstyr

Udendørs motionsredskaber i tølløse skal skabe mangfoldighed – “Plads til mer’ Plads til fler’”

Emrah Tuncer, Formand for Kultur- og Fritidsudvalget i Holbæk kommune klippede snoren, til åbningen af de nye udendørs motionsredskaber i Tølløse. Træningsarealet er placeret ved Tølløse hallen og skal komme byens borgerne og foreningslivet til gode. Midtsjaellands-Folkeblad var på pletten og det kom der en lille artikel ud af som kan læses nedenfor.

Read More

Tølløse får NOORD Fitness til udendørs Træning

Det Spirer i Tølløse

By | udendørs fitnessredskaber og trænings udstyr

Udendørs træningsområde til fitness ved Tølløse hallen

Vi er hos NOORD rigtig glade for at have været med til at lave et udendørs træningsområde til fitness i Tølløse. Vi tager hatten af for de mange ildsjæle, der lægger så meget tid og energi rundt i det danske foreningsliv.

“Tølløse Hallen opfører udendørs træningsoase for alle der har lyst til at træne udendørs. Read More

Hillerød aktivitetshave Spirerne fra NOORD udendørs træning

Det Spirer i Hillerød

By | Nye områder, udendørs fitnessredskaber og trænings udstyr

Aktivitetshaven i Hillerød har fået etableret udendørs motionsredskaber til cirkeltræning.

Masu planning har stået for projektet ved Aktivitetshaven i Hillerød, hvor der er blevet opstillet udendørs motionsredskaber fra NOORD. De skulpturelle træningsredskaber er blevet pulverlakeret med en grøn RAL farve som passer flot ind i de nye omgivelser. Træningsområdet har et faldunderlag af sort gummi, Gummibelægningen består af 15mm sort EPDM og 25mm SBR gummi.

Read More

Regnvandsbassin er et fitnessrum til styrketræne og udstrækning

Det Spirer i Kokkedal

By | Nye områder, udendørs fitnessredskaber og trænings udstyr

Regnvandsbassinget er et fitnessrum til styrketræning og udstrækning

Klimatilpasning Kokkedal viser, hvordan en forstad kan vende et akut problem med oversvømmelser til en mulighed for at skabe en mere attraktiv bydel. Regnvandsbassinget er et fitnessrum til styrketræne og udstrækning når det ikke regner. Bag vinderprojektet ”Den blågrønne haveby” står Schønherr med BIG – Bjarke Ingels Group og Rambøll som underrådgivere. Under sloganet ’Vandets vej er borgernes vej’ ønsker Schønherr at bruge klimatilpasning, til at forbinde de ellers adskilte dele af byen, til at skabe nye attraktive mødesteder og bringe naturen tættere på borgerne.

Read More

Esbjerg Udendørsfitness træningspark NOORD

Det Spirer i Esbjerg

By | Nye områder, udendørs fitnessredskaber og trænings udstyr

Kommune går i spidsen med stor fitness park til udendørs træning i Esbjerg

Kommune går i spidsen med et støre Idræts- og fitnessanlæg til træning i Esbjerg. Det store aktivitets-område har bl.a. fået et område med Spirerne fra NOORD. Med det store sports område er der ingen undskyldninger for ikke at kunne følge sundhedsstyrelsens anbefalinger om 30 minutters daglig træning.

Read More

Det Spirer på Vejle Psyk - Udendørs træningsredskaber

Det Spirer i Vejle

By | Nye områder, udendørs fitnessredskaber og trænings udstyr

Motionsredskaberne ved vejle psykiatriske afdeling

Spirerne fra NOORD er også ideelle at opstille på f. eks en psykiatriske afdeling, da træningsredskaberne ikke har nogle bolde, skruer eller andre løsdele. Billedet er fra en opstilling på Vejle psykiatriske afdelinger, hvor man har valgt at bruge Træningsredskaberne fra NOORD til at aktivere patienterne.

Read More

smukke udendørs fitnessredskaber NOORD - Nyheder fra NOORD - Det Spirer i Nakskov

Det Spirer i Nakskov

By | Nye områder, udendørs fitnessredskaber og trænings udstyr

Lejerbo etablere udendørs motionsredskaber for beboer i Birkevænget

NOORD har i samarbejde med Tingbrandt Landskab, og Lejerbo etablere udendørs motionsredskaber for beboer i Birkevænget. Udover to større træningsarealer er der rundt om i området drysset Spirer til fri benyttelse. Anlægsgartnerfugl har stået for boligfornyelsen, og vi tager hatten af for den kvalitet og detaljegrad de lægger i deres arbejde.

Tak for et godt samarbejde.

Read More

Dansk design dansk produktion - Noord - udendørs fitness og motion

Dansk design og produktion

By | udendørs fitnessredskaber og trænings udstyr

Designet og produceret i danmark

Hos NOORD har vi fokus på at holde Danmark beskæftiget på alle måder. Derfor har vi også valgt at holde vores produktion af udendørs træningsredskaber i landet. Fitness redskaberne er derfor både designet og produceret i danmark.

Danmark er samtidig det land som har vores hovedfokus, og der er flere fordele ved at lægge vores produktion netop her.

Read More

Min by min stemme - NOORD motionsredskaber udendørs fitness flot design

Min by min stemme

By | udendørs fitnessredskaber og trænings udstyr

Er din by klar til dit nytårsforsæt?

Indsend en ansøgning til kommunen så de kan blive klar til dit nytårsforsæt.

Hos NOORD bliver vi ofte kontaktet af interesserede borgere som ønsker Spirerne opstillet i deres nærområde.
Det fungerer imidlertidig bedst hvis en borger går direkte til kommunen med sit ønske.
Hertil har vi hos NOORD udformet en fin pdf som kort beskriver fordelene ved træning samt beskriver hvorfor netop Spirerne fra NOORD er det rigtige valg.

Read More

Magasinet skolerne Brain breaks udendørs fitnessredskaber

Magasinet Skolen – Brain Breaks

By | udendørs fitnessredskaber og trænings udstyr

Fitness områder i skolegården kan give “Brain Breaks” til de unge

NOORD har fået en artikel i Magasinet Skolen “Klasseværelset rykker ud”. Her sættes fokus på Brain Breaks – en aktiv pause i undervisningen, hvor eleverne får genoprettet den mentale energi i de lange skoledage. Spirerne fra NOORD er ideelle bevægelsesmiljøer til Brain Breaks. Hvor eleverne får lov at bruge egen kropsvægt til at udvikle sin fysik i naturlig bevægelse. En spændende artikel der har fokus på, at skabe glade elever gennem naturlig bevægelse. Læs hele artiklen på s. 46-47 HER.

Read More

Roskilde gymnasium fitness område udendørs træning

Det Spirer på Roskilde gymnasium

By | Nye områder, udendørs fitnessredskaber og trænings udstyr

Udendørs fitnessredskaber skal aktivere de unge på Roskilde gymnasium

Roskilde gymnasium har fået sin egen trænings-park med udendørs fitnessredskaber og integreret logo. I terrænnet har vi opbygget en form for teresse, så man har et view ud over den smukke park mens man træner.  Redskaberne og den helstøbte gummibelægning er holdt i neutrale farver. Fitness områders neutrale farver råber ikke for meget op, men integrere sig flot i det eksisterende miljø.

Read More

Udendoers fitnessredskab - Monkeybare Koeb en traenings Monkeybare her

Monkeybare – nyt udendørs fitnessredskab

By | udendørs fitnessredskaber og trænings udstyr

Udendørs fitnessredskab – Monkeybare

Vi har designet en række nye produkter som løbende vil blive opdaterer i vores produkt sortiment. Udendørs fitnessredskab – Monkeybare er en klassiker og meget op i tiden. Vores monkeybare har en ribbe i den ene ende, som giver redskabet endnu flere muligheder ind blot armgang og pull up øvelser. Redskaber giver mulighed for, at man kan lave alle de kendte øvelser fra gymnastik hvor man bl.a har mulighed for at få støtte til ryggen. Redskabet er designet så det passer ind blandt vores andre produkter og giver ligeledes mulighed for TRX træning. Ønsker du at høre mere om vores produkter, så kontakt os her.

Read More

Det Spirer i Gadehavegård

By | udendørs fitnessredskaber og trænings udstyr

Udendørs træningspark til fitness skal skabe trykhed i udsat boligområde.

Beboerne i Gadehavegård i Taastrup, har fået deres egen Udendørs træningspark til fitness. Træningsområdet består af 20 redskaber som er opstillet på 150 m2 helstøbt gummi. Området blev indviet den 10. oktober, hvor Bartendaz Danmark v. Jones og Kian samt pigerne bag NORDIC HIIT v. Ida og Christina, gav en opvisning og instruerede de mange fremmødte i brugen af de nye trænings Spirer.

Read More

Åbningsevent af Spirerne i Gentofte Kommune

By | udendørs fitnessredskaber og trænings udstyr

Udendørs fitnesspark åbnes af Nordic Hiit.

Nordic Hiit var forbi Ordrup park for at indvie NOORDs udendørs fitnesspark en varm sommerdag. Det var et super godt arrangement, hvor Nordic Hiit også fik inspireret en masse af de større børn, til at træne med dem! Børn ser træning som en leg, og husk at vi som voksne er deres rollemodeller, så tag dem med og inddrag dem i jeres træning, så de får et positivt forhold til træning, og bliver vant til en sund og stærk livsstil helt fra de er børn.

Læs mere om Nordic Hiit og deres 12-minutters træningsprogram, træningen er en blanding af styrke og cardio øvelser, med høj intensitet og korte pauser.

Åbningsevent af Spirerne i Gentofte Kommune

I torsdags var vi i Ordrup Park for at indvie NOORD's Spirer. Det var et super godt arrangement, hvor vi også fik inspireret en masse af de større børn, til at træne med os! Børn ser det som en leg, og husk at i som ældre er deres rollemodeller, så tag dem med og inddrag dem i jeres træning, så de får et positivt forhold til træning, og bliver vant til en sund og stærk livsstil helt fra de er børn.

Slået op af NORDIC HIIT i 24. august 2014

 

udendørs træningsredskaber gentofte træningspark

Det Spirer i Gentofte Kommune

By | udendørs fitnessredskaber og trænings udstyr

Nordic Hiit indvier fitnesspark

Ordruppark i Charlottenlund har fået opstillet et udendørs træningsområde med Spirerne fra NOORD. Trænings området blev indviet af Fitness området blev indviet den 21. august af de fantastiske piger fra Nordic Hiit, som gave en flot opvisning og hjalp de fremmødte med hvordan man kommer godt igang med den daglige træning. Read More

udendørs motionsredskaber skovbyskoven Galten

Det Spirer i Skovbyskoven

By | udendørs fitnessredskaber og trænings udstyr

Borgere i Galten for trænings og udstræknings område ved skovbyskoven.

Den nyplantede Skovbyskov ved Galten har fået etableret et trænings og udstræknings område med spirerne fra NOORD. De udendøres træningsredskaber er placeret på en løberute, ikke så langt fra det lokale træningscenter. Hvilket gør det muligt at tage hold med ned, og træne udendøres i de skønne sommermåneder.

Read More

Gratis udendørs træning på Frederiksberg

Street Workout Motivation

By | udendørs fitnessredskaber og trænings udstyr

Gratis udendørs træning

Street workout motivation har lagt et billed op af Jones fra Bartendaz Danmark. De menetr vi skal afmeld medlemskaber i det lokale fitness centret og dyrk gratis udendørs træning i stedet. Det synes vi hos NOORD er en super god ide!! Billedet blev taget til åbningen af de to udendørs træningsområder på Frederiksberg.

Read More

Aarhus incline bench til maveøvelser udendørs træningsredskab helstøbt gummibelægning

Det spirer i Aarhus

By | udendørs fitnessredskaber og trænings udstyr

Gratis træningsområde til udendørs fitness

Åbypark i Åbyhøj ved Aarhus har fået opstillet et gratis træningsområde til udendørs fitness fra NOORD. Spirerne fra NOORD gør det muligt at træne, med egen kropsvægt. Ved de udendøres træningsredskaber er der opstillet et vejledningsskilt, hvor brugerne af træningsarealet kan se nogle af de mange øvelser Read More

Det spirer i Køge

By | Nye områder, udendørs fitnessredskaber og trænings udstyr

Nyt motionsområde med træningsudstyr til udendørs fitness

Køge Nordstrand har fået træningsudstyr til udendørs fitness til glæde for de mange løbere i området. Det nye udendørs træningsareal blev indviet den. 14 juni 2014, hvor Bartendaz Danmark lavede en opvisning for de fremmødte. Vi takker Køge kommune, Malene Muus og Karina Hjort Feddersen for et rigtig godt arrangement.

Read More

Flotte udendørs træningsredskaber på Frederiksberg kropvægtstræning

Det spirer på Frederiksberg

By | Nye områder, udendørs fitnessredskaber og trænings udstyr

Åbningen af de to nye træningsparker med flotte udendørs træningsredskaber fra NOORD blev en succes

– Den grønne sti på Frederiksberg har fået to nye træningsparker med flotte udendørs træningsredskaber fra NOORD. Områderne med de flotte træningsredskaber ligger henholdsvis ved Thorvaldsensvej og krydset mellem Roskildevej og Dalgas blvd. De to områder blev indviet af Borgmesteren i Frederiksberg, Jørgen Glenthøj den. 04 sep. 2013.

NOORD som har stået for at arrangere åbningen, uddelte goodiebags til de mange fremmødte med produkter fra b.la. kari traa, Froosh, castus, Carite Sport, m.m.  Read More

udendørs fitnessredskaber Herning træningoase træning i det fri

Det spirer i Herning

By | Nye områder, udendørs fitnessredskaber og trænings udstyr

Herning har fået en udendørs træningspark til motionister i det offentlige rum

Gjellerup ved Herning har fået en udendørs træningspark med Spirer fra NOORD. Det 80 m2 store træningsanlæg er belagt med orange gummiasfalt som faldunderlag. Gummibelægning er det perfekte underlag til træning i det fri, da belægningen lader regnvandet passere så man undgår vandpytter på træningsområdet.

Read More

Fra bachelor til nystartet virksomhed

By | udendørs fitnessredskaber og trænings udstyr
om_noord

Fitnessredskabernes design blev til da indehaver Steffen Svendsens skulle udvikle et produkt til Viborg kommune.

Steffen Svendsens bachelor projekt blev starten på virksomheden NOORD, som laver udstrækningsredskaber til det offentlige rum. Fitnessredskabernes design bygger på motionstrenden ”street workout” og er så god, at både Viborg og Herning kommuner allerede er blandt kunderne. For at læse hele artiklen TRYK HER

DanishSwedishGermanEnglish