Skip to main content
Udenddoers-fitnessredskaber-fra-NOORD-til-udstraekning-og-Calisthenics-traening.jpg
Udendørs fitness er populært i København

I København har man sat fokus på udendørs fitness ved at opsætte træningsredskaber flere steder i byen. NOORD har leveret fitnessredskaber til blandt andet Østre Gasværk Kvarteret. Redskaberne inkluderer parallelbarrer, pull-up bars og mavebænke. 

Dansk design og produktion
180 standard RAL farver
I henhold til EN16630
Minimal vedligeholdelse

Find NOORDs udendørs fitnessområder i København

København er en metropol for sportsfolk med dens mange muligheder indenfor stort set alle sportsgrene. For indbyggere og turister i byen udgør de mange parker, stisystemer og grønne områder attraktive motionsruter. 

NOORDs fitnessredskaber er rigt repræsenteret flere steder i byen. De mange muligheder for at træne med egen kropsvægt i den fri natur uden at skulle have abonnement til et fitnesscenter bliver mere og mere populære og er inspireret af fænomenet ”street workout”.

Østre Gasværk Kvarteret er et nyt bykvarter med boliger, skøjtehal og rekreative områder på Østre Gasværksgrunden. Området blev færdigetableret i 2021, og ønsket om et rekreativt område med faciliteter for børn og unge mellem 12 og 16 år er i den grad blevet indfriet. 

Ved siden af boldbanerne på Østre Gasværk i indre København er der etableret et stort fitnessområde med redskaber fra NOORDs spirer-serie. Her er der rig mulighed for udendørs træning, fællesskaber og hygge for alle aldersgrupper. Området råder over alt fra parallelbarrer over Incline Bench og pull up barrer til Monkey Bar, push up barrer og mange flere redskaber. Området har endvidere slacklines til balancetræning og koordinationsøvelser og hængekøjer til afslapning og socialt samvær. 

NOORDs redskaber er at finde flere steder i København, hvor udendørs fitness blev efterspurgt af beboere og kommune.

Udendørs fitness på Frederiksberg

Frederiksberg kommune har gjort det nemt for alle borgere og sportsfolk i byen at finde træningsområder langs løberuten eller i parker. 

Den grønne sti er et meget benyttet stisystem på Frederiksberg. Langs stierne er NOORDs træningsredskaber opstillet tre forskellige steder, som alle er attraktivt placeret for brugerne. På området mellem Rolighedsvej og Thorvaldsensvej finder man redskaber som pull up barrer, barrer til udstrækning, triceps dips og straight bar dips.

De samme redskaber står placeret langs Den grønne sti ved Roskildevej og Dalgas Boulevard. Det gør det nemt for områdets beboere at finde udendørs træningsmuligheder.

 

Et andet attraktivt træningsområde er etableret ved Grøndalen, som ligger lige ved Flintholm Svømmehal. Det udendørs fitnessområde består af fire udendørs fitnessredskaber, en parkbænk og et vejledningsskilt. Vejledningsskiltet er forsynet med små illustrationer og en beskrivende tekst, der let forklarer, hvordan redskaberne skal benyttes. 

Under Fitnessredskaberne er der lagt en helstøbt EPDM-gummi som faldunderlag. Farven på faldunderlaget er et mix af brun, beige og grønt gummigranulat, som passer godt til redskabernes grønne farve. 

Hos NOORD tilbyder vi altid vores udendørs fitnessredskaber i en RAL-farve efter eget valg, så det er muligt at matche redskaberne med omgivelserne.

Vedligeholdelse af et udendørs træningsstativ fra NOORD

Der kræves ingen vedligeholdelsesaftale for montering af træningsstativer fra NOORDs ”Spirer-serie”.  Der er nemlig ingen løse dele eller tilbehør, som kræver kontinuerlig smørrelse eller efterspænding.

Træningsstativerne fra NOORD kommer i et stykke uden skruer og bolde og er overfladebehandlet med en coating, så de ikke ruster. Overfladen gør dem ekstremt vejrbestandige på trods af det omskiftelige vejr i det nordiske klima.

Redskabernes pulvermaling rengøres og vedligeholdes regelmæssigt for at bibeholde de dekorative og beskyttende egenskaber. NOORD anbefaler, at redskaberne vaskes ned minimum én gang årligt i forbindelse med et årligt eftersyn.

Afvaskning sker bedst med varmt vand tilsat et mildt rengøringsmiddel, som ikke påføres med noget hårdere end en almindelig vaskebørste. Ved svær tilsmudsning af overfladen anvendes mineralsk terpentin til at fjerne forureningen.

Hent vores komplette vedligeholdelses- og reparationsvejledning her.

Se vores projekter

Udendørs træningsudstyr

Udendørs træningsudstyr​ Hos NOORD finder du alt indenfor udendørs træningsudstyr. Designet på NOORDs udendørs træningsudstyr er minimalistisk og funktionelt, så det tager sig godt ud...

Læs mere

Et prestigeprojekt i

Tagterrasser bliver i højere grad brugt som aktive uderum Tagterrasser bliver i stigende grad udnyttet til formål som afslapning, grillaftener og meget andet. Hos NOORD...

Læs mere

Udendørs træningsstativ

Udendørs træningsstativ Vi hos NOORD ønsker at være med til at forbedre den danske folkesundhed. I samarbejde med en lang række kommuner er vi med...

Læs mere
Lad NOORD hjælpe dig i gang med jeres projekt

Med funktionelt og stilrent udendørs træningsudstyr fra NOORD kan du skabe en eminent fitnesspark, hvor der både kan trænes Calisthenics, HIIT, Crossfit og Cirkeltræning. 

Kontakt os allerede i dag og hør mere om dine muligheder for at få aktiviteten til at spire i dit område.

DanishSwedishGermanEnglish