Skip to main content
Udenddoers-fitnessredskaber-fra-NOORD-til-udstraekning-og-Calisthenics-traening.jpg
Udendørs fitness er populært i København

I København har man sat fokus på udendørs fitness ved at opsætte træningsredskaber flere steder i byen. NOORD har leveret fitnessredskaber til blandt andet Østre Gasværk Kvarteret. Redskaberne inkluderer parallelbarrer, pull-up bars og mavebænke. 

Dansk design og produktion
180 standard RAL farver
I henhold til EN16630
Minimal vedligeholdelse

Find NOORDs udendørs fitnessområder i København

København er en metropol for sportsfolk med dens mange muligheder indenfor stort set alle sportsgrene. For indbyggere og turister i byen udgør de mange parker, stisystemer og grønne områder attraktive motionsruter. 

NOORDs fitnessredskaber er rigt repræsenteret flere steder i byen. De mange muligheder for at træne med egen kropsvægt i den fri natur uden at skulle have abonnement til et fitnesscenter bliver mere og mere populære og er inspireret af fænomenet ”street workout”.

Østre Gasværk Kvarteret er et nyt bykvarter med boliger, skøjtehal og rekreative områder på Østre Gasværksgrunden. Området blev færdigetableret i 2021, og ønsket om et rekreativt område med faciliteter for børn og unge mellem 12 og 16 år er i den grad blevet indfriet. 

Ved siden af boldbanerne på Østre Gasværk i indre København er der etableret et stort fitnessområde med redskaber fra NOORDs spirer-serie. Her er der rig mulighed for udendørs træning, fællesskaber og hygge for alle aldersgrupper. Området råder over alt fra parallelbarrer over Incline Bench og pull up barrer til Monkey Bar, push up barrer og mange flere redskaber. Området har endvidere slacklines til balancetræning og koordinationsøvelser og hængekøjer til afslapning og socialt samvær. 

NOORDs redskaber er at finde flere steder i København, hvor udendørs fitness blev efterspurgt af beboere og kommune.

Udendørs fitness på Frederiksberg

Frederiksberg kommune har gjort det nemt for alle borgere og sportsfolk i byen at finde træningsområder langs løberuten eller i parker. 

Den grønne sti er et meget benyttet stisystem på Frederiksberg. Langs stierne er NOORDs træningsredskaber opstillet tre forskellige steder, som alle er attraktivt placeret for brugerne. På området mellem Rolighedsvej og Thorvaldsensvej finder man redskaber som pull up barrer, barrer til udstrækning, triceps dips og straight bar dips.

De samme redskaber står placeret langs Den grønne sti ved Roskildevej og Dalgas Boulevard. Det gør det nemt for områdets beboere at finde udendørs træningsmuligheder.

Et andet attraktivt træningsområde er etableret ved Grøndalen, som ligger lige ved Flintholm Svømmehal. Det udendørs fitnessområde består af fire udendørs fitnessredskaber, en parkbænk og et vejledningsskilt. Vejledningsskiltet er forsynet med små illustrationer og en beskrivende tekst, der let forklarer, hvordan redskaberne skal benyttes. 

Under Fitnessredskaberne er der lagt en helstøbt EPDM-gummi som faldunderlag. Farven på faldunderlaget er et mix af brun, beige og grønt gummigranulat, som passer godt til redskabernes grønne farve. 

Hos NOORD tilbyder vi altid vores udendørs fitnessredskaber i en RAL-farve efter eget valg, så det er muligt at matche redskaberne med omgivelserne.

Produkter

Se hele serien af udendørs træningsredskaber, som vi kalder ”Spirerne”. NOORDs trænings-redskaber henvender sig til såvel den øvede som uøvede sportsudøver.

I NOORD har vi udviklet redskaber til en forhindringsbane, der kan bruges som en sjov og udfordrende måde at træne på for at øge styrke, udholdenhed, balance og koordination.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis 

Se vores projekter
Bellahøj svømmestadion

Bellahøj Svømmestadion

Bellahøj Friluftsbads nye gummibelægning Forbedret Svømmeoplevelse: Opgraderet Bellahøj Friluftsbad tilbyder nu en forbedret svømmeoplevelse med en ny skridsikker og permeabel...

Læs mere

Kontakt os

Er du på udkig efter en professionel samarbejdspartner, så er du havnet det helt rigtige sted. Vi sætter en ære i en ekstraordinær god service. Vores team har mange års erfaring og vi står gerne til rådighed for dig, når du har brug for rådgivning eller sparring til dit projekt.

DanishSwedishGermanEnglish