Vedligeholdelse og reparation

Mange belægninger i vores bymiljøer, får ikke den vedligeholdelse og reparation belægningerne kræver, for at bevare sine egenskaber. Den manglende vedligeholdelse har flere konsekvenser, både med hensyn til belægningernes levetid, beskaffenhed og sikkerhedsmæssige egenskaber.

Undgå at ødelægge belægningen

Belægningens beskaffenhed har stor betydning for, hvor attraktivt et området er, og kan have have stor betydning for hvor mange der benytter et område. En gummibelægning er en permeabel overflade der tillader vand at passere overfalden. Snavs og skidt derimod passerer ikke på samme vis igennem og vil med tiden ophobes i en sådan grad, at belægningen mister sin stødabsorberende evne – og derfor ikke lever op til certificeringen. En fyldt belægning er ligeledes et eminent sted for mos og plantevækst at slå rødder, der på sigt kan resultere i større reparationsomkosninger. Ved regelmæssig pleje undgås ophobninger og gummibelægningens stødabsorberende evne forbliver intakt.

Oprensning af belægning

Vi udfører dybdegående oprensninger og reparationer af enhver art. Ved at lade os hjælpe jer med vedligeholdelsen af jeres gummibelægninger, sikre i at belægningen altid overholder den gode stødabsorberende evne og samtidig certificeringen, så belægning fortsat kan bruges til sikker leg for både børn, unge og voksne.

Hvorfor regelmæssig vedligeholdelse?

  • Levetiden forlænges
  • Bevarer gummibelægningens stødabsorberende evne
  • Undgår mos- og plantevækst
  • Sparer unødvendige udgifter på dyre småreperationer

Vi tilbyder derfor hos NOORD, vores hjælp til at vedligeholde jeres belægninger. Vi udfører både vedligeholdelse og reparationer af diverse belægninger.

Vi elsker at høre om nye unikke projekter. Kontakt os og få en pris på dit projekt.

Vores dygtige team udfører gummibelægninger i hele Danmark, og der er ingen opgaver der er for store, små eller kompliceret. Vores brede udvalg af belægningstyper, kan bruges til mange opgaver og formål.

Hos NOORD laver vi flere former for belægninger, hvor gummibelægning er en af mulighederne. Se også vores andre belægninger, som for eksempel gummibelægning, sportsbelægning og kunstgræs.