Skip to main content
NOORD træningspark ved Trekroner i Roskilde
Elegant fitnessområde i Trekroner

NOORD har leveret en træningspark med udendørs fitnessredskaber og gummibelægning til Lysalléen i Trekroner ved Roskilde.

Placeringen af parken er valgt så træning er nemt tilgængelig for såvel de studerende på RUC og Absalon, som for beboerne i de omkringliggende boligområder.

Dansk design og produktion
180 standard RAL farver
I henhold til EN16630
Minimal vedligeholdelse

Elegant fitnessområde i Trekroner

NOORD har leveret et fitnessområde til Trekroner i Roskilde

Trekroner er et naturskønt område i Roskilde med egen togstation, forskellige boformer, et attraktivt og centralt beliggende erhvervsområde, Roskilde Universitet (RUC) og professionshøjskolen Absalon – og så ligger det tæt på København.

Roskilde kommune er i fuld gang med at udvikle Trekroner området og målsætningen er at udvikle det til en selvstændig bydel, hvor boliger, universitet og erhverv supplerer hinanden og hvor viden, miljø og natur er den bærende idé i bydannelsen.

Placering af fitnessområdet

Som et led i visionen besluttede man at lave et udendørs fitnessområde, og Roskilde Kommune fandt i samarbejde med Trekroner Rådet og RUC frem til at placere dette træningsområde på Lysalléen. Her finder man hele paletten af både ejer- og lejeboliger, ældreboliger, studieboliger, lejligheder og villaer samt erhverv på begge sider af alléen.

Den ene ende af Lysalleen slutter ved Trekronerskolen, den anden ligger op til Trekroner sø med RUC og Professionsskolen Absalon lige på den anden side af søen – og man besluttede at opstille fitnessredskaberne så tæt på søen som muligt. Netop denne placering imødekommer bl.a. et stort ønske fra de studerende på RUC og giver nem adgang for både beboere, studerende og øvrige brugere i alle aldre.

Valget af fitnessudstyr faldt på NOORDs Spirer-serie – elegante og langtidsholdbare fitnessredskaber, som kræver et minimum af vedligeholdelse. Da der er et utal af ledningsføringer i undergrunden – både af nyere og ældre dato – var eneste mulighed at anbringe redskaberne på en lige linje, hvor fitnessudstyret også flankeres af træer, hvilket giver en fantastisk fornemmelse af at være ude i naturen lige dér midt i byrummet!

NOORDs elegant fitnessområde i Trekroner

Fitnessudstyr til alle niveauer og aldersgrupper

Roskilde Kommune udvalgte 16 redskaber og et Spirer Sign med inspiration til øvelser, der kan udføres på de forskellige fitnessredskaber. Det valgte sortiment appellerer til træning af en bred aldersgruppe og er desuden udfordrende for alle, uanset niveau. Redskaberne i Spirer-serien er nemlig designet til, at man som bruger selv kan bestemme hvor meget belastning man ønsker i hver øvelse. Derudover er træning med egen kropsvægt ideel til både styrketræning og cardio, men samtidig også rehabilitering, da denne træningsform minimerer risikoen for overbelastningsskader.

NOORDs fitnessudstyr, som er elegante pulverlakerede rør i stål, kan leveres i 180 forskellige UV-stabile RAL-farver og har ingen bevægelige dele. Dette betyder, at der hverken er skruer, bolte eller andet, der kan fjernes fra redskaberne og bruges til hærværk. Samtidig kræver det et minimum af vedligeholdelse at pleje fitnessudstyret fra NOORD. Læs mere om vores sortiment af fitnessredskaber her.

Kreativ gummibelægning

Ud over opgaven med at producere og levere træningsredskaberne fra vores Spirer-serie fik vi også til opgave at afgrave og klargøre underlaget til EPDM-gummibelægning samt montere redskaberne. Gummibelægninger giver en god og blød komfort og er det sikre valg af faldunderlag til legepladser eller under fitnessredskaber. Belægningerne fra NOORD lever altid op til DS/EN 1176-77, som er den gældende standard for sikkerhed på legepladser og overholder desuden altid alle gældende EU-regler for udendørs træningsredskaber, som lever op til standarden EN:16630. Læs mere om vores gummibelægninger her.

Der skulle graves ud til 230 m2 EPDM-gummibelægning i 40 mm tykkelse med topfarve i vores Cæsarmix (beige, brun og sort). Gummikanten skulle i den ene side tilpasses den allerede eksisterende flisebelægning og i den anden side skulle den bugte sig vej ned gennem området.

Nu står så alle disse elegante NOORD-redskaber og lyser op på en lige linje i på Lysalléen i Trekroner, i forlængelse af søen og ser hamrende godt ud… hvis vi altså selv må have lov at sige det!

Se vores projekter
Bellahøj svømmestadion

Bellahøj Svømmestadion

Bellahøj Friluftsbads nye gummibelægning Forbedret Svømmeoplevelse: Opgraderet Bellahøj Friluftsbad tilbyder nu en forbedret svømmeoplevelse med en ny skridsikker og permeabel...

Læs mere

Kontakt os

Er du på udkig efter en professionel samarbejdspartner, så er du havnet det helt rigtige sted. Vi sætter en ære i en ekstraordinær god service. Vores team har mange års erfaring og vi står gerne til rådighed for dig, når du har brug for rådgivning eller sparring til dit projekt.

DanishSwedishGermanEnglish